2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Geç döllenme değilse görebilirsin. Aynı tarihte gördüm kalp atışını. Ama devlet cihazları biraz kötü oluyor. Ben özelde duymuştum normal karından ultrason ile 6+1 de
Yok geç döllenme değil ovulasyon testi ile takip ettim özele gidiyorum inşallah duyabilirim

Hiç korkmayın benim de aynı oldu kirmizi yoğun kanamam bilr oldu kahverengi hiç durmadı fazlalik önceden kan olduğu için kahverengi geliyormuş. Parlak kirmizi olmadığı sürece hiç panik yapmayın içinizi ferah tutun.

Kızlar progsetan 200mg kapsülü nasıl kullanıyorsunuz. Acile gittiğimiz için doktor tam olarak bana anlatmadı reçetelere baktığımda intra vajinal yazmışlar yani fitil olarak mı kullanacağım

Evet haklısınız ama benim vardı bulandı falan 4 gündür yok bir olup bir gün olmasa anlarım 4 gündür yok bu beni tedirgin ediyor
Benim 1 haftadir hic belirtim yoktu, 2 hafta once de kotu bi ruya gorup acile gitmistim dedim boyle boyle arada gitsem nolur? ultrason zararli vs diyolar diye doktora sordum sadece ses dalgasi cok stres yapiyosan git dedi

Benim 1 haftadir hic belirtim yoktu, 2 hafta once de kotu bi ruya gorup acile gitmistim dedim boyle boyle arada gitsem nolur? ultrason zararli vs diyolar diye doktora sordum sadece ses dalgasi cok stres yapiyosan git dedi
Yaa 8. Haftada var mıydı ne belirtiler vardı o hafta sonra gitti peki bende dayanamam gibi giderim arada

Kızlar progsetan 200mg kapsülü nasıl kullanıyorsunuz. Acile gittiğimiz için doktor tam olarak bana anlatmadı reçetelere baktığımda intra vajinal yazmışlar yani fitil olarak mı kullanacağım
Cnm hiç lekelenmem olmadgı için bılmıyorum ama progestan vajınaldir
Cnm senin döngün uzunmuydu, geç döllenme gbi bı durumun varmı?

Bnımde bebiş gerıden gelıyor
P. Tesi yıne cagrdı
Bakalım bebiş büyümüşmü

Kızlar çok duyuyorum çoğu doktordan ve burdanda duydum
Ses dalgası tehlıkeli
Bebişin kalp atışı sesini açtırmayın
Sadece ekranda görün, bilin yeter

Son düzenleme:
Çok değerli bir mesleğiniz var Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Teşekkür ederim içim rahatlıyor olumlu cümleler duyunca. Allah razı olsun

Merhaba kızlar ben de doktordan geliyorum 6+2 henüz. Kalp atışını duydum çok şükür. Çok zararlı diyenler olmuş bilemiyorum, daha önceki gebeligimde de duymuştum bu haftada. Doktorlar çok kısa dinletiyorlar zaten, çok korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum

Canım çok erken dönemde bebeğe bir şey olmuyor genelde olduysa da tutunamazdı zaten gönlünü ferah tut
Bu dediklerim çok erken dönem. Son adet tarihine göre ilk 4 haftayı kapsıyor hepsi. Hep ilk 3 ay kullanılan şeyler yapılanlar çok önemli derler ya . O yüzden korkuyorum. Bu erken dönem diye bahsettikleri zaman dilimi kaç hafta acaba

Bir şey olmaz merak etme :) henüz o zamanlar kesesi bile yeni oluşuyor. Ben de neler neler yaptım. Kaldı ki benim küçük çocuğum var sürekli tepemde geziyor, her gün kucağımda taşıyorum mecburen. Sağlıklı bir gebelikse bu tarz şeyler sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…