Çok şükür ne kadarlık şuan birde bugün oldu mu iki gündür dediğiniz dün ve bugün mü
bugün dahil 3 gündür yok sanırım bulantım .3 gün önce yoğun bir şekilde vardı. 7+3 üm bugünÇok şükür ne kadarlık şuan birde bugün oldu mu iki gündür dediğiniz dün ve bugün mü
Bilen yok mu kızlarrrSelam kızlar 6+1 de doktora gideceğim sizce kalp atışı duyarmıyım? Bu hafta da kalp atışı duyan var mı?
Geç döllenme değilse görebilirsin. Aynı tarihte gördüm kalp atışını. Ama devlet cihazları biraz kötü oluyor. Ben özelde duymuştum normal karından ultrason ile 6+1 deBilen yok mu kızlarrr
Yok geç döllenme değil ovulasyon testi ile takip ettim özele gidiyorum inşallah duyabilirimGeç döllenme değilse görebilirsin. Aynı tarihte gördüm kalp atışını. Ama devlet cihazları biraz kötü oluyor. Ben özelde duymuştum normal karından ultrason ile 6+1 de
Hiç korkmayın benim de aynı oldu kirmizi yoğun kanamam bilr oldu kahverengi hiç durmadı fazlalik önceden kan olduğu için kahverengi geliyormuş. Parlak kirmizi olmadığı sürece hiç panik yapmayın içinizi ferah tutun.Kızlar bugün baya yoğun kahverengi lekelenme şeklinde kanamam oluyor bizde acile gittik ve acilde düzgün bir kese bebek ve kalp atışını az da olsa gördük progestan başladım ama hala yoğun şekilde gelmesi beni endişelendiriyor ilk gittiğim hastanede kesen 5 haftalık yarın kürtaj yapalım dediler direk çıktım ve başka bir acile gittik bir hafta geriden geldiğini ama herşeyin yolunda olduğunu söyledi yalnız bu lekelenme beni endişelendiriyor önce peçeteye silince geliyordu fakat şimdi çamaşırımı kirletecek boyutta oluyor vajinal olarak bebek ve kalp atışı göründü karından sadece kese göründü
Hap verdiler bana sadece iğnede mi yaptırmam lazım acabaCanım korkma aynısı geçen hafta bana da oldu progesteron iğne vuruldum bir de ilaca başladım bugün tamamen sona erdiği için lekelenmem bıraktım korkma dua et inşallah hiç birşey olmayacak
Benim 1 haftadir hic belirtim yoktu, 2 hafta once de kotu bi ruya gorup acile gitmistimEvet haklısınız ama benim vardı bulandı falan 4 gündür yok bir olup bir gün olmasa anlarım 4 gündür yok bu beni tedirgin ediyor
Yaa 8. Haftada var mıydı ne belirtiler vardı o hafta sonra gitti peki bende dayanamam gibi giderim aradaBenim 1 haftadir hic belirtim yoktu, 2 hafta once de kotu bi ruya gorup acile gitmistimdedim boyle boyle arada gitsem nolur? ultrason zararli vs diyolar diye doktora sordum sadece ses dalgasi cok stres yapiyosan git dedi
Cnm hiç lekelenmem olmadgı için bılmıyorum ama progestan vajınaldirKızlar progsetan 200mg kapsülü nasıl kullanıyorsunuz. Acile gittiğimiz için doktor tam olarak bana anlatmadı reçetelere baktığımda intra vajinal yazmışlar yani fitil olarak mı kullanacağım
Evet vajinal fitil koyup 20 dk yatmak lazımKızlar progsetan 200mg kapsülü nasıl kullanıyorsunuz. Acile gittiğimiz için doktor tam olarak bana anlatmadı reçetelere baktığımda intra vajinal yazmışlar yani fitil olarak mı kullanacağım
Büyük ihtimalle gerek yoktur ikiside aynı hormon sonuçta canını sıkma istirahat et bol bolHap verdiler bana sadece iğnede mi yaptırmam lazım acaba
Bi gun midem bulaniyodu 6 gun bi sey yoktu mesela hala yokYaa 8. Haftada var mıydı ne belirtiler vardı o hafta sonra gitti peki bende dayanamam gibi giderim arada
Çok değerli bir mesleğiniz varHiiiç bir şey olmaz merak etme o zaman gebelik çok yeni kağan Kocatepe nin bunla ilgili bı videosu vardı hiç canını sıkma sonuçta bebeğe direkt ulaşmıyormuş . Sen sonrasına bak canım inşallah sağlıklı olacak. Ben özel eğitim öğretmeniyim. Otizm , Down sendromlu çocuklarla çalışıyorum benim korkum iki kat . Ama güzel düşünmek lazım
Bu dediklerim çok erken dönem. Son adet tarihine göre ilk 4 haftayı kapsıyor hepsi. Hep ilk 3 ay kullanılan şeyler yapılanlar çok önemli derler ya . O yüzden korkuyorum. Bu erken dönem diye bahsettikleri zaman dilimi kaç hafta acabaCanım çok erken dönemde bebeğe bir şey olmuyor genelde olduysa da tutunamazdı zaten gönlünü ferah tut
Bir şey olmaz merak etme :) henüz o zamanlar kesesi bile yeni oluşuyor. Ben de neler neler yaptım. Kaldı ki benim küçük çocuğum var sürekli tepemde geziyor, her gün kucağımda taşıyorum mecburen. Sağlıklı bir gebelikse bu tarz şeyler sıkıntı olmazBu dediklerim çok erken dönem. Son adet tarihine göre ilk 4 haftayı kapsıyor hepsi. Hep ilk 3 ay kullanılan şeyler yapılanlar çok önemli derler ya . O yüzden korkuyorum. Bu erken dönem diye bahsettikleri zaman dilimi kaç hafta acaba
İnsallah guzel haberlerle gelirsinizKizlar benim içinde dua edin bende birazdan ultrasona gidicem 5+3 te doktor görememisti bebeği radyolojiye yönlendirdi cihazdan kaynaklı olabilir diye bugün 5+5 görürüm inşallah