2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Hayrli günler kusura bakmayın beyin ameliyatı geçirdim beyn ve karın boşluğu arası shunt m var 3 ,5 aylik hamileyim bu durumda olup doğum yapan varmi yada. duydynuzmu hakkınızı helal edin cevap verirse sevinirim

Merhaba benide ekler misiniz listeye
Sat 1 haziran
Yaş 33
3cü çocuk
Antalya
Kese kalp atışı 7+1
Merhaba benide listeye ekler misiniz
Sat 1 haziran
Yaş 33
3cü çocuk
Antalya
Kese kalp atışı 7+1

Genelde 7 haftada net duyuluyor kalp atışı

7+5 bu arada bu gün hiç iyi diğilim geceden öyleyim hiç durmadı mide yanması mide bulantıları artık tuzlu krekerde fayda etmiyor yemek yiyemiyorum bile
Tuzlu kraker az önce 1 saat aralıksız midem bulandı hiç işe yaramadı neredeyse metpamid diye doktorum ilaç verdi dayanamayıp onu içecektim 1 saate geçti şükür bulantım ilaca gerek kalmadı bulantım geçince kraker yiyorum şimdi yine bulantı başlarsa aç kalmayayım diye ne yapacağımı şaşırdım az önce ağzımda geveliyordum şimdi yiyorum çok garip

Kızlar merhaba ben de bugün kalp atışını duydum 6. haftada ama bir kalp durması nedeniyle kaybım olduğu için en az 6 ay oksapar iğne hatta belki doğuma kadar vurulmam gerekiyormuş aklınızda olsun daha önce düşükleri olan arkadaslar için yazıyorum. Devlet hastanelerinde söylenmeyebilir

7+5 bu arada bu gün hiç iyi diğilim geceden öyleyim hiç durmadı mide yanması mide bulantıları artık tuzlu krekerde fayda etmiyor yemek yiyemiyorum bile
Kuzu benim de 7+5 bende öyle çok bulantı yok ara ara geliyo saniyelik geciyo . İştahım da çok var hatta geçen hafta yumurtadan tiksiniyordum bugğn onu bile yedim . Annemde de hiç olmamış teyzemde de biraz genetik sanırım . Karın ağrım da yok şuan tek belirtim halsizlik ve çok uyumak :)

Bi de göğüslerim çok şiddetli acımaya başladı onu yazmayı unutmuşum :)

Benim doktorum mide bulantısı için ilaç yazmadı sabr edicen diyor..yeşil elmanı tuzladım yedim sanki biraz hafifledi hemde acıktımacıkınca hemen yiyorumki her an vazgeçebilir im

Ay ne güzel aslında bence bende her gün olmuyor..benim annem 9 ay kız ve erkekte çok çok kötü gecirmiş yani anlatıyor helal olsun diyorum birde ilacsız sabr etmiş yani ama kardeşim süper geçirmişbirde gezince resmen belim ağrıyor

Yaaa bende 8+5im dün çoook kötüydüm gün boyunca kustum hep yataktan kalkamadım gözümü açamadım düne kadar çok iyi gidiyordum ne bulantı ne koku ama dünden beri berbatım gece en son bulantı için hap içtim öylelikle uyumuşum yemek falan asla gözümün göresi yok

Yaaa demekki sonradan mide bulantıları başlıyor..işte en çok üzüldüyüm yemek yiye bilmeyende resmen ekmekten çok uzak kaldım Allah'tan yaz aylarındayız.Allah hepimize yardım etsin

Kızlar bugün tam 8 haftalık olduk ve dün ultrasonda ikinci kese fark edildi ve boş kese. Sürekli lekelenme problemi yaşıyordum sebebi oymuş. 1 haftadır karnım ağrımaya başladı, doktor vücut boş keseyi atmaya çalışırken diğerini de atmaya çalışır dedi. O yüzden düşük riskin var 14 hafta olana kadar dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı siz ya da çevrenizde? Bebeğim gayet sağlıklı ilerliyor sırf boş kese yüzünden ona bir şey olur mu

İnşallah sağlıkla geçer 14 hafta canım

Cook gecmis olsun tatlim her gun yeni birsey duymus oluyorum.umarim bu sureci saglikla atlatirsin

Allahım bebişini korusun canım inşallah Allahın İzniyle bir şey olmaz çift transfer mi olmuştun ki 2. Kese 8. Hafta da bir anda gözüktü? Gruplardan okuduğum kadarıyla vücut ikinciyi atmadan da direk rahim içinde yok edebiliyormuş inşallah bir şey olmaz doktor ön görü olarak şunlarla karşılaşabilirsiniz yatın dinlenin falan demedi mi ?

Benimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…