Evet, çift transferdi ve bugüne kadar görülmedi. Büyüdü herhalde bilmiyorum ki nasıl oldu. 14 hafta olana kadar dinleneceksin dedi. Prolutex kullanıyordum sabah akşam ona devam. Ekstra sabah akşam progestan fitil ve 2 seferlik 3 günde bir pruloton depot iğne verdi. Inşallah dediğin gibi direkt yok olur ve diğer bebeğime bir şey olmaz. Ultrasona göre 8+2 gayet sağlıklı ilerliyor bebek şeklini de aldı artık. Onu o şekilde görüp kötüsünü düşünmek istemiyorum.Allahım bebişini korusun canım inşallahAllahın İzniyle bir şey olmaz çift transfer mi olmuştun ki 2. Kese 8. Hafta da bir anda gözüktü? Gruplardan okuduğum kadarıyla vücut ikinciyi atmadan da direk rahim içinde yok edebiliyormuş inşallah bir şey olmaz doktor ön görü olarak şunlarla karşılaşabilirsiniz yatın dinlenin falan demedi mi ?
Çok teşekkür ederim, inşallahCook gecmis olsun tatlim her gun yeni birsey duymus oluyorum.umarim bu sureci saglikla atlatirsin
Canım hiç moralini bozma bebeğim etkilenmesin o sonradan gözüken 2. Kese şuan küçüktür vücut ya onu imha eder içeride ya da direk atarsın sağlıklı bebeğine bir şey olmaz içini ferah tut pozitifi düşünEvet, çift transferdi ve bugüne kadar görülmedi. Büyüdü herhalde bilmiyorum ki nasıl oldu. 14 hafta olana kadar dinleneceksin dedi. Prolutex kullanıyordum sabah akşam ona devam. Ekstra sabah akşam progestan fitil ve 2 seferlik 3 günde bir pruloton depot iğne verdi. Inşallah dediğin gibi direkt yok olur ve diğer bebeğime bir şey olmaz. Ultrasona göre 8+2 gayet sağlıklı ilerliyor bebek şeklini de aldı artık. Onu o şekilde görüp kötüsünü düşünmek istemiyorum.
Evet baya küçük kese diğerine göre. Ama bu doktorlar hep böyle olumsuz konuşuyor sanki insan ister istemez korkuya kapılıyor. Inşallah dediğin gibi olur inşallah rabbimCanım hiç moralini bozma bebeğim etkilenmesin o sonradan gözüken 2. Kese şuan küçüktür vücut ya onu imha eder içeride ya da direk atarsın sağlıklı bebeğine bir şey olmaz içini ferah tut pozitifi düşün
İn şa Allah canım bir şey olmaz burda okuduğum kadarıyla iki keseden biri düşse bile diğer kese sağlıkla büyüyor..birdeki banada doktor 16 haftaya kadar düşük riskin var dedi.Allah yardım etsin bizlereKızlar bugün tam 8 haftalık olduk ve dün ultrasonda ikinci kese fark edildi ve boş kese. Sürekli lekelenme problemi yaşıyordum sebebi oymuş. 1 haftadır karnım ağrımaya başladı, doktor vücut boş keseyi atmaya çalışırken diğerini de atmaya çalışır dedi. O yüzden düşük riskin var 14 hafta olana kadar dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı siz ya da çevrenizde? Bebeğim gayet sağlıklı ilerliyor sırf boş kese yüzünden ona bir şey olur mu
Amin amin gerçekten en zor dönemler bu dönemler. Sen de sürekli yatıyor musun neden riskin var? Inşallah sağlıkla atlatırız Mart'ta da bebeklerimiz bizimle olurİn şa Allah canım bir şey olmaz burda okuduğum kadarıyla iki keseden biri düşse bile diğer kese sağlıkla büyüyor..birdeki banada doktor 16 haftaya kadar düşük riskin var dedi.Allah yardım etsin bizlere
Amin Allah canımAmin amin gerçekten en zor dönemler bu dönemler. Sen de sürekli yatıyor musun neden riskin var? Inşallah sağlıkla atlatırız Mart'ta da bebeklerimiz bizimle olur
Ben de sürekli yatıyorumAmin Allah canımEvet canım sürekli yatıyorum..benim ilk doğal yolla düşüğüm var sonrada tüp bebekle kimyasalım var şimdide yine doğal yolla hamileyim çok şükür
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne kadar güzel ben hiç doğal yoldan hamile kalamadım. 4. tüp bebek denemem bu. Bunda devam etti sadece. 2. transferim de kimyasal olduAmin Allah canımEvet canım sürekli yatıyorum..benim ilk doğal yolla düşüğüm var sonrada tüp bebekle kimyasalım var şimdide yine doğal yolla hamileyim çok şükür
Evet çok zorBen de sürekli yatıyorumçok zor yatmak da. 10 güh rapor verdi bana da
Amin Allah.Ben yaşdan dolayı tüp bebeğe baş vurdum Amh yerlerdeydi bende tekrar denicektim sadece 2 tane embriyom vardı onuda transfer edince elimde hiç embriyom kalmadı çok ağlamıştım sıfırdan başlamak çok zor.Bu defa yüzümüz gülsünAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne kadar güzel ben hiç doğal yoldan hamile kalamadım. 4. tüp bebek denemem bu. Bunda devam etti sadece. 2. transferim de kimyasal oldu
Amiinnn. Ben de son embriyolarımı kullandım inşallah tekrar gerek kalmaz. Ben 28 yaşındayım ama benim de rezervim az ve FSH 10un üstündeydi başladık o yüzden. Harekette bereket vardır dedik durmadık o yüzden. Ben evlenir evlenmez çocuk istedim ama normal yolla olmadı bir doktor tüp bebeğe yönlendirmişti. Çoğu doktor da sıkıntı değil dedi ama nasip olmadı doğal yoldan. Biz de zaten yorgunduk biraz daha yorulalım dedik işte son embriyomuz nasip olduAmin Allah.Ben yaşdan dolayı tüp bebeğe baş vurdum Amh yerlerdeydi bende tekrar denicektim sadece 2 tane embriyom vardı onuda transfer edince elimde hiç embriyom kalmadı çok ağlamıştım sıfırdan başlamak çok zor.Bu defa yüzümüz gülsün
Duphaston yeterli olabilir. Tutunmayı kolaylaştırıyorKızlar cevap yazın lütfen doktoru aradım duphaston yazdı yeterli mi sizce
Hastaneye git canım progestan iğne vurdur. Progestan 200 mg kapsül kullanıyorum ben vajinal yoldan kullaniyorum lekelenme için doktoruna sorabilirsin uygun görürse onu da kullanabilirsinMerhaba 5+6 haftalik gebeyim eşimle tartıştık sonra kahverengi kanamam olmaya başladı ne yapmalıyım bilmiyorum
İn şa Allah gerek kalmaz.Ben 35 yaşındayım benimde ama önüme çıkan doktor hep korkuttu geç kalıcaksın diye yaşdan dolayı düşük yapıyorsun dediler bizde korktuk tüp bebeğe baş vurduk ordada bir sürü yumurtadan sonda 2 tane kalınca o da kimyasal olunca resmen yıkıldık yeniden başlıcaktık ama kaç sene sonra denicektim çünkü malesef çok masraflı..oturdum ancak dua etdim çok şükür nasip etdi AllahAmiinnn. Ben de son embriyolarımı kullandım inşallah tekrar gerek kalmaz. Ben 28 yaşındayım ama benim de rezervim az ve FSH 10un üstündeydi başladık o yüzden. Harekette bereket vardır dedik durmadık o yüzden. Ben evlenir evlenmez çocuk istedim ama normal yolla olmadı bir doktor tüp bebeğe yönlendirmişti. Çoğu doktor da sıkıntı değil dedi ama nasip olmadı doğal yoldan. Biz de zaten yorgunduk biraz daha yorulalım dedik işte son embriyomuz nasip oldu
Vee 7. Hafta bugün kalp atışını ve bebeği gördüm duydumKalp atışı icin diyorsaniz 8.haftada duyarsınız diye tahmin ediyorum genelde o sekilde
Teşekkür ederim canım cevabın için şimdi gidiyorum hastaneye inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ilk gebelik çok korkuyorum ciddenHastaneye git canım progestan iğne vurdur. Progestan 200 mg kapsül kullanıyorum ben vajinal yoldan kullaniyorum lekelenme için doktoruna sorabilirsin uygun görürse onu da kullanabilirsinçok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim