Anladim evet dogru sikinti o biraz ya o zaman beklicez biraz artikBizim burda Türk yok köln den bi doktor buldum onla görüştüm bana böyle söyledi. Yoksa illa bulunur da alman da istemiyorum.
canım oğlun odasındamı yatıyor onu odasına ne zaman almıştın. bebek en az 1 sene gibi senin yanında beşikte olur bence .ben öyle düşünüyorum benimde 2,5 yaşında oğlum 1 yaşında falan odasına geçmiştik 2.oluncada öyle yaparım diye düşünüyorum beni düşündüren 2+1 evim o naısl olcak aynı odadakızlar aranızda çocukları arası 3 yıl olan var mı? 2,5 yaşında bir oğlum var bebeğim kasımda sağlıkla doğarsa eğer oğlumun 3 bitmiş olacak yaşları arası 3 yaş fark var nasıl idare edilir bu fark aynı odada olur mu mesela yada bebek yatak odasında mı kalsa daha iyi
ilk kayıptan sonra herhangi bir test yaptırdınız mı veya önlem vs aldınız mı ? benimde bir kaybım varÇok üzüldüm canım. Birkez kayıp yaşayınca sanki hep aynı şey olacakmış gibi hissediyor insan. Çok iyi anlıyorum. Bende birkez düşük yapmıştım, birkaç ay sonra hamile kaldım, bebeğim doğana kadar tedirginliğim geçmedi. Ama bebeğim sağ salim doğdu çok şükür. Gönlünü ferah tut. Birkaç gün sonra test yapabilirsin, bende salı günü doktora gideceğim. Umarım oğluma bir kardeş geliyordur.
Ben iki farklı doktora gittim bu hamileliğimdeKahverengi lekeyi normal kabul etmiyoruz hiç bir zaman, düşük riski demek bu dedi benim gittiğim doktor tedirgin oldum geçmedi de bir türlü
Benim de 2 çocuğum var bacaklarım ağrıyor üst kısmı ve aşırı yorgunumKizlar Cok is yapmakla ve yorulmakla dusuk olabilir mi bu aralalr hep bi misafir hep bi kosturmaca Cok egilip kalkiyorum cocuklarimin pesinden kosmaktan bacaklarim agriyor korkuyorum Dusuk riski kacinci haftada biter
Canım 14 haftalık arkadaşım var oda böyle 1 hafta kahve kanaması oldu ona fitil ve iğne verdi düşük riski vardı önlemedik için bir sor istersenKahverengi lekeyi normal kabul etmiyoruz hiç bir zaman, düşük riski demek bu dedi benim gittiğim doktor tedirgin oldum geçmedi de bir türlü
Canım benim iki kaybım var. İkinciden sonra test yaptırdık ama ben pişman oldum. Maddi imkanın el veriyorsa bence test yaptır. Devlet iki kayıptan sonra test yapıyor . Bende pıhtı çıktı şimdi iğneye başlandı. Doktoruna bir kaybın olduğunu ve önlem almak istediğini söyle . Ben ilkinde test yaptırsaydım belki önüne geçerdim ikinci kaybın. Bu arada hiç problemde olmayabilir ilk gebelikte kayıp yüzde 90 genetik diyorlar sonra sağlıklı bebeklerinde olabilir ama işte . Gerçi Şuan hamileysen doktora endişenden bahset kaybın olduğunu söyle o sana ekstra birşeyler verir. Sağlıkla doğsun bebişlerimizilk kayıptan sonra herhangi bir test yaptırdınız mı veya önlem vs aldınız mı ? benimde bir kaybım var
12. Hafta diyorlar ama bilmiyorum. Bana doktor düşecekse yolda yürü düşer düşmeyecekse 3. Kattan aşağı atla gene düşmez demişti. İçini ferah tut yinede kendini fazla yormaKizlar Cok is yapmakla ve yorulmakla dusuk olabilir mi bu aralalr hep bi misafir hep bi kosturmaca Cok egilip kalkiyorum cocuklarimin pesinden kosmaktan bacaklarim agriyor korkuyorum Dusuk riski kacinci haftada biter
naptın canım gittin mi doktora?Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var beta 17.800 ama kese yok artış çok yüksek oldu ama kese yok 5+6 olmam lazım
Demi isalahh canim uzanmaktan kastin nedirBenim de 2 çocuğum var bacaklarım ağrıyor üst kısmı ve aşırı yorgunum
Çalışıyorum da üstüne eve gelip iftar hazırlıyorum. Yani millet tarlada çalışıyor ağırlık kaldıran sporcu hamileler var tepe üstü duruyorlar bişey olmuyor bakış açım sağlıklı bebek düşmez tabii ki dikkatli olalım işte ağır kaldırma uzanmak ittirmek bunları yapmayalım gerisinde bişey olmaz.
Tamam valla icim rahatladi12. Hafta diyorlar ama bilmiyorum. Bana doktor düşecekse yolda yürü düşer düşmeyecekse 3. Kattan aşağı atla gene düşmez demişti. İçini ferah tut yinede kendini fazla yorma
Evet bende böyle biliyorum. Bi doktor takip etsinKahverengi lekeyi normal kabul etmiyoruz hiç bir zaman, düşük riski demek bu dedi benim gittiğim doktor tedirgin oldum geçmedi de bir türlü
evet canım sen nerde yaşıyorsunAnladim evet dogru sikinti o biraz ya o zaman beklicez biraz artik
Paris de canimEvet bende böyle biliyorum. Bi doktor takip etsin
evet canım sen nerde yaşıyorsun
Yani uzanarak üst dolaptan bişey almak gibiDemi isalahh canim uzanmaktan kastin nedir
Hi evet dogru ben onu anlamamistim sende calisiyorsun dikkat et tum gun ayaktayiz aksama kadarYani uzanarak üst dolaptan bişey almak gibi
Bende hafta ici 2 gun calisiyorumHi evet dogru ben onu anlamamistim sende calisiyorsun dikkat et tum gun ayaktayiz aksama kadar
ogleden sonraya kaldı muayene bakalım ne dicek. İnşallah mol gebelik değildir çok korkuyorumnaptın canım gittin mi doktora?
İçini ferah tut canım belki vajinal ultrason ile görünür,inşallah sağlıklı gebeliktirogleden sonraya kaldı muayene bakalım ne dicek. İnşallah mol gebelik değildir çok korkuyorum
Bol bol dua et sağlıklı bir gebeliktir inşalalhogleden sonraya kaldı muayene bakalım ne dicek. İnşallah mol gebelik değildir çok korkuyorum