2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
canım oğlun odasındamı yatıyor onu odasına ne zaman almıştın. bebek en az 1 sene gibi senin yanında beşikte olur bence .ben öyle düşünüyorum benimde 2,5 yaşında oğlum 1 yaşında falan odasına geçmiştik 2.oluncada öyle yaparım diye düşünüyorum beni düşündüren 2+1 evim o naısl olcak aynı odada

ilk kayıptan sonra herhangi bir test yaptırdınız mı veya önlem vs aldınız mı ? benimde bir kaybım var

Kizlar Cok is yapmakla ve yorulmakla dusuk olabilir mi bu aralalr hep bi misafir hep bi kosturmaca Cok egilip kalkiyorum cocuklarimin pesinden kosmaktan bacaklarim agriyor korkuyorum Dusuk riski kacinci haftada biter

Kahverengi lekeyi normal kabul etmiyoruz hiç bir zaman, düşük riski demek bu dedi benim gittiğim doktor tedirgin oldum geçmedi de bir türlü
Ben iki farklı doktora gittim bu hamileliğimde
Ikisi de normal dedi sadece ikinci doktor normal ama olursa bir ararsın dedi
Allah'ın izniyle birşey olmaz ilaç da kullanıyorsunuz. Benim gittiğim her iki doktor da gerçekten tecrübeli doktorlar çok rahatlıkla söylerlerdi. Ben zaten bu hamilelik süreçlerinde sürekli risklerden bahseden geren doktorlardan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum

Kizlar Cok is yapmakla ve yorulmakla dusuk olabilir mi bu aralalr hep bi misafir hep bi kosturmaca Cok egilip kalkiyorum cocuklarimin pesinden kosmaktan bacaklarim agriyor korkuyorum Dusuk riski kacinci haftada biter
Benim de 2 çocuğum var bacaklarım ağrıyor üst kısmı ve aşırı yorgunum
Çalışıyorum da üstüne eve gelip iftar hazırlıyorum. Yani millet tarlada çalışıyor ağırlık kaldıran sporcu hamileler var tepe üstü duruyorlar bişey olmuyor bakış açım sağlıklı bebek düşmez tabii ki dikkatli olalım işte ağır kaldırma uzanmak ittirmek bunları yapmayalım gerisinde bişey olmaz.

Kahverengi lekeyi normal kabul etmiyoruz hiç bir zaman, düşük riski demek bu dedi benim gittiğim doktor tedirgin oldum geçmedi de bir türlü
Canım 14 haftalık arkadaşım var oda böyle 1 hafta kahve kanaması oldu ona fitil ve iğne verdi düşük riski vardı önlemedik için bir sor istersen

ilk kayıptan sonra herhangi bir test yaptırdınız mı veya önlem vs aldınız mı ? benimde bir kaybım var
Canım benim iki kaybım var. İkinciden sonra test yaptırdık ama ben pişman oldum. Maddi imkanın el veriyorsa bence test yaptır. Devlet iki kayıptan sonra test yapıyor . Bende pıhtı çıktı şimdi iğneye başlandı. Doktoruna bir kaybın olduğunu ve önlem almak istediğini söyle . Ben ilkinde test yaptırsaydım belki önüne geçerdim ikinci kaybın. Bu arada hiç problemde olmayabilir ilk gebelikte kayıp yüzde 90 genetik diyorlar sonra sağlıklı bebeklerinde olabilir ama işte . Gerçi Şuan hamileysen doktora endişenden bahset kaybın olduğunu söyle o sana ekstra birşeyler verir. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz

12. Hafta diyorlar ama bilmiyorum. Bana doktor düşecekse yolda yürü düşer düşmeyecekse 3. Kattan aşağı atla gene düşmez demişti. İçini ferah tut yinede kendini fazla yorma

Demi isalahh canim uzanmaktan kastin nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…