2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Merhabaaa bende listeye geleyim artık yarın sabah kan vericem 12 şubat son adet tarihim. Tahimini doğum da 18 kasım.
Merhaba tarihlerimiz sizinkiylede aynı olunca yazıyım dedim. Bende adet tarihimin geciktiği 5. Günü kan verdim 404 çıktı beta. Haftaya gel demişti hemşire ama gitmedim. Sonuçta randevu aldigim hastanede bakicak değerlerime diye. Sizin kaç çıktı betaniz

Kızlar günaydın. Çok fena grip oldum. Eşim de koku, tat kaybı da var. İnfluenza yüksek ihtimal. Ben henüz o seviyeye gelmedim. Önce eşim rahatsizlanmisti. Şuan çok ciddi boğaz ağrım ve baş ağrım var. Dün nane limon yaptım. Başka ne yapabilirim hiçbir fikrim yok ya kızlar.bogazim o kadar çok acıyor ki siz dikkat edin emi kendinize, eşiniz veya başka yakınınız hastaysa biraz uzak durun.

Rabbim tez zamanda şifa versin zor ilaçta kullanılmıyor o zaman hastalık çekilmez oluyor

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın ben kan vermedim henüz Çarşamba vericem yükselişi hesaplayıp kalp atışı için doktoruma gitmeyi düşünüyorum oğlumda 6+6da duymuştum yine aynı aralıkta giderim

maalesef öyle sağlık sistemi çok tuhaf bunların
Ne diyeyim canm hayırlısı valla

Kasım anneleri bende aranıza katıldım, inşallah hepimiz için herşey yolunda gider hep güzel haberlerle karşılaşalım
Hoşgeldin canmmm

Hanımlar iyi akşamlar nasılsınız her şey yolunda mı ? ben aşırı gerginim inanılmaz 7. haftaya girdik sinirlilik asabiyet mutsuzluk her şey var sizlerde nasıl durumlar ?

Bende de oyle canm yaaa
Hep bi huzursuzluk hep bi gerginlik var

.günaydın canım çok geçmiş olsun bana doktorum hasta olursan ıhlamur vs içebilirsin demişti sende bir doktoruna danış istersen . ayaklarına viks sür istersen

Sağolun canlarım. İşe gitmedim, uyuyayım daha çabuk toparlarim dedim. Vücut saati yine uyandirdi şimdi tekrar uyumaya calisicam. Tamam pastil ve ıhlamur aldiricam sağolun çok kızlar yaaa yazan ellerinize sağlık

:)))) olsunnn ben kendime olan yanıtı gördümm. Tanıdık birine yaptırın sigortayı pazarlık yapsın. Muck öptüm grsrz :)

Tamam canm yat dinlen inşallah çabucak toparlarsn
Çok geçmiş olsun tekrardan
İş yerinden arkadaşın eşi sigortacı canm o yapıyor ama indirim yapıyor mu bilmem

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, bende aynıyım günlerdir mahvoldum ıhlamur çay vs içebiliyorum sadece ve hiç toparlayamadım, napacağımı hiç bilmiyorum bende

Kızlar ultrasona göre 8+0 sata göre 7+0’ım. 1 haftadan fazladır kahverengi akıntım devam ediyor. 1 haftadır progestan kullanıyorum sabah akşam, hala devam ediyor ara ara. Doktor ultrasonla bakınca kalp atışı gördü, ters bir durum var mı dedim yok dedi. Sizde aynı durum var mı acaba?

Günaydın canım. Bende lekelemem yok ama kahverengiyse normal demişlerdi . Sen yinede doktorla yol al kalbini de ferah tut bak minnak kalbi görmüşsünüz .

Benim de lekelenmem yok ama doktorum olursa da korkma demişti

Günaydın canım. Bende lekelemem yok ama kahverengiyse normal demişlerdi . Sen yinede doktorla yol al kalbini de ferah tut bak minnak kalbi görmüşsünüz .
Evet canım gördük ama düşük riski dedi doktor biraz tedirginim… bir de geçer diyordum kaç gündür geçmedi

Boğaz ağrısı için adaçayı gargarasi iyi geliyor.
Hamilelikte adaçayı icilmyor ama gargara yapabilirsiniz
Bir de dut kürü size iyi gelir kuru dutu kaynatıp suyunu icmek

Kahverengi lekeyi normal kabul etmiyoruz hiç bir zaman, düşük riski demek bu dedi benim gittiğim doktor tedirgin oldum geçmedi de bir türlü
Benim doktorum da demişti önceki gebeliğimde. Rahim içi küçük kanamalar kahverengi leke olarak geliyor demişti. Ama tabi ki ultrasonda kanamaların görünüyordu benim. İnşallah kötü bir şey yoktur ve olmaz da içinizi ferah tutmaya çalışın

Siz sağlıkla doğurdunuz mu önceki gebeliğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…