- 14 Ocak 2024
- 40
- 32
- 26
Merhaba tarihlerimiz sizinkiylede aynı olunca yazıyım dedim. Bende adet tarihimin geciktiği 5. Günü kan verdim 404 çıktı beta. Haftaya gel demişti hemşire ama gitmedim. Sonuçta randevu aldigim hastanede bakicak değerlerime diye. Sizin kaç çıktı betanizMerhabaaa bende listeye geleyim artık yarın sabah kan vericem12 şubat son adet tarihim. Tahimini doğum da 18 kasım.
Rabbim tez zamanda şifa versin zor ilaçta kullanılmıyor o zaman hastalık çekilmez oluyorKızlar günaydın. Çok fena grip oldum. Eşim de koku, tat kaybı da var. İnfluenza yüksek ihtimal. Ben henüz o seviyeye gelmedim. Önce eşim rahatsizlanmisti. Şuan çok ciddi boğaz ağrım ve baş ağrım var. Dün nane limon yaptım. Başka ne yapabilirim hiçbir fikrim yok ya kızlar.bogazim o kadar çok acıyor kisiz dikkat edin emi kendinize, eşiniz veya başka yakınınız hastaysa biraz uzak durun.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alınMerhaba tarihlerimiz sizinkiylede aynı olunca yazıyım dedim. Bende adet tarihimin geciktiği 5. Günü kan verdim 404 çıktı beta. Haftaya gel demişti hemşire ama gitmedim. Sonuçta randevu aldigim hastanede bakicak değerlerime diye. Sizin kaç çıktı betaniz
Ne diyeyim canm hayırlısı vallamaalesef öyle sağlık sistemi çok tuhaf bunların
Hoşgeldin canmmmKasım anneleri bende aranıza katıldım, inşallah hepimiz için herşey yolunda gider hep güzel haberlerle karşılaşalım
Hanımlar iyi akşamlar nasılsınız her şey yolunda mı ?ben aşırı gerginim inanılmaz 7. haftaya girdik sinirlilik asabiyet mutsuzluk her şey var sizlerde nasıl durumlar ?
Blue8816 canımm geldim. 20 bin küsür teklif vermişler sigorta A ağında yenilemek için. Sonra 16.250de anlaşmışlar.
Kullanılan randevu haklarına göre fiyat teklifi gelirmiş. Ben geçen sene sadece 1 kez kullanmıştım hakkımı. Çünkü b ağı gideceğim hastanede geçerli değildi.
[/QUOTE
]
Aa tmm canm ben bu sene tüm haklarımı kullanmştm
Sanrm bende daha pahalı çıkar
Teşekkürler
İnşallah seninde randevu güzel geçer canım
Çookca âmin güzelim
Bana da sürpriiiiz yaptı minişim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhh
Ahh canm aminnnn
Ayyy deme bebeim yaa tüh çok geçmiş olsunKızlar günaydın. Çok fena grip oldum. Eşim de koku, tat kaybı da var. İnfluenza yüksek ihtimal. Ben henüz o seviyeye gelmedim. Önce eşim rahatsizlanmisti. Şuan çok ciddi boğaz ağrım ve baş ağrım var. Dün nane limon yaptım. Başka ne yapabilirim hiçbir fikrim yok ya kızlar.bogazim o kadar çok acıyor kisiz dikkat edin emi kendinize, eşiniz veya başka yakınınız hastaysa biraz uzak durun.
Boğazn için doğal pastil kullanabilirsin onlarda iyi geliyor kuzum
Burda kaç kişiye cvp vermişim ama karmakarışk olmuş kbakmayn kızlarNe diyeyim canm hayırlısı valla
Hoşgeldin canmmm
Bende de oyle canm yaaa
Hep bi huzursuzluk hep bi gerginlik var
.günaydın canım çok geçmiş olsunKızlar günaydın. Çok fena grip oldum. Eşim de koku, tat kaybı da var. İnfluenza yüksek ihtimal. Ben henüz o seviyeye gelmedim. Önce eşim rahatsizlanmisti. Şuan çok ciddi boğaz ağrım ve baş ağrım var. Dün nane limon yaptım. Başka ne yapabilirim hiçbir fikrim yok ya kızlar.bogazim o kadar çok acıyor kisiz dikkat edin emi kendinize, eşiniz veya başka yakınınız hastaysa biraz uzak durun.
:)))) olsunnn ben kendime olan yanıtı gördümm. Tanıdık birine yaptırın sigortayı pazarlık yapsın. Muck öptüm grsrz :)Burda kaç kişiye cvp vermişim ama karmakarışk olmuş kbakmayn kızlar
Sağolun canlarım. İşe gitmedim, uyuyayım daha çabuk toparlarim dedim. Vücut saati yine uyandirdişimdi tekrar uyumaya calisicam. Tamam pastil ve ıhlamur aldiricam sağolun çok kızlar yaaa yazan ellerinize sağlık
:)))) olsunnn ben kendime olan yanıtı gördümm. Tanıdık birine yaptırın sigortayı pazarlık yapsın. Muck öptüm grsrz :)
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, bende aynıyım günlerdir mahvoldum ıhlamur çay vs içebiliyorum sadece ve hiç toparlayamadım, napacağımı hiç bilmiyorum bendeKızlar günaydın. Çok fena grip oldum. Eşim de koku, tat kaybı da var. İnfluenza yüksek ihtimal. Ben henüz o seviyeye gelmedim. Önce eşim rahatsizlanmisti. Şuan çok ciddi boğaz ağrım ve baş ağrım var. Dün nane limon yaptım. Başka ne yapabilirim hiçbir fikrim yok ya kızlar.bogazim o kadar çok acıyor kisiz dikkat edin emi kendinize, eşiniz veya başka yakınınız hastaysa biraz uzak durun.
Günaydın canım. Bende lekelemem yok ama kahverengiyse normal demişlerdi . Sen yinede doktorla yol al kalbini de ferah tut bak minnak kalbi görmüşsünüz .Kızlar ultrasona göre 8+0 sata göre 7+0’ım. 1 haftadan fazladır kahverengi akıntım devam ediyor. 1 haftadır progestan kullanıyorum sabah akşam, hala devam ediyor ara ara. Doktor ultrasonla bakınca kalp atışı gördü, ters bir durum var mı dedim yok dedi. Sizde aynı durum var mı acaba?
Benim de lekelenmem yok ama doktorum olursa da korkma demiştiKızlar ultrasona göre 8+0 sata göre 7+0’ım. 1 haftadan fazladır kahverengi akıntım devam ediyor. 1 haftadır progestan kullanıyorum sabah akşam, hala devam ediyor ara ara. Doktor ultrasonla bakınca kalp atışı gördü, ters bir durum var mı dedim yok dedi. Sizde aynı durum var mı acaba?
Evet canım gördük ama düşük riski dedi doktor biraz tedirginim… bir de geçer diyordum kaç gündür geçmediGünaydın canım. Bende lekelemem yok ama kahverengiyse normal demişlerdi . Sen yinede doktorla yol al kalbini de ferah tut bak minnak kalbi görmüşsünüz .
Boğaz ağrısı için adaçayı gargarasi iyi geliyor.Kızlar günaydın. Çok fena grip oldum. Eşim de koku, tat kaybı da var. İnfluenza yüksek ihtimal. Ben henüz o seviyeye gelmedim. Önce eşim rahatsizlanmisti. Şuan çok ciddi boğaz ağrım ve baş ağrım var. Dün nane limon yaptım. Başka ne yapabilirim hiçbir fikrim yok ya kızlar.bogazim o kadar çok acıyor kisiz dikkat edin emi kendinize, eşiniz veya başka yakınınız hastaysa biraz uzak durun.
Kahverengi lekeyi normal kabul etmiyoruz hiç bir zaman, düşük riski demek bu dedi benim gittiğim doktor tedirgin oldum geçmedi de bir türlüBenim de lekelenmem yok ama doktorum olursa da korkma demişti
Benim doktorum da demişti önceki gebeliğimde. Rahim içi küçük kanamalar kahverengi leke olarak geliyor demişti. Ama tabi ki ultrasonda kanamaların görünüyordu benim. İnşallah kötü bir şey yoktur ve olmaz da içinizi ferah tutmaya çalışınKahverengi lekeyi normal kabul etmiyoruz hiç bir zaman, düşük riski demek bu dedi benim gittiğim doktor tedirgin oldum geçmedi de bir türlü
Siz sağlıkla doğurdunuz mu önceki gebeliğiniziBenim doktorum da demişti önceki gebeliğimde. Rahim içi küçük kanamalar kahverengi leke olarak geliyor demişti. Ama tabi ki ultrasonda kanamaların görünüyordu benim. İnşallah kötü bir şey yoktur ve olmaz da içinizi ferah tutmaya çalışın