• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar ben goon sleep molfix bez denedim biraz minik olduğumuz için bezler büyük geliyor ama sleepy dışına çıkarıyor goon büyük molfixte kızarıklık yapıyor hemde sızdırıyor siz ne kullanıyorsunuz
Ben sleepy naturel kullanıyorum 5 günlük deneyimimize göre gayet güzel sızdırma yapmadı hic

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü ne önerirsiniz bebeğimi artık emzirmk istemiyorum uçları kopmuş yaralar çıkmış canım o kadar acıyor ki göğüs ucu kremi hiç bir fayda vermiyor ne yapmam lazım

Kızlar emzik kullanan var mı
Ben geceleri kullanıyorum gaz sancısı olduğunda bi nebze olsun rahat ediyorum
Gündüz verdiğimde ise sanki meme reddi oluyor bi kaç gün önce sabah uyandıktan sonra vermiştim emziği sonra tüm gün beni almak istemedi o yüzden sadece gece veriyorum
Kısır döngüye yine girdik emzir gaz çıkar bez bak değiştir saat 10’da başlamıştı mesai emziği denedim şimdi diliyle attı gece bidaha deneyelim bakalım dedik yine gece oldu gazını Çıkartma teknikleri neler yapıyorsunuz yaa
Bende gündüz benzer şeyleri yaşıyorum dün sabah 10 dan 16 ya kadar hep kucağımda göğsümde bi emdi bi alt değiştirdim falan aynı şeyler
Gaz için ise sabah öğle akşam gazı olsa da olmasa da masaj yapıyorum karnına kucağımda uyuduğunda ise sırtını sıvazlıyorum devamlı yine de gece gaz sancısı çekiyor ona yapcak çok bişe yok heralde 🙄

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü ne önerirsiniz bebeğimi artık emzirmk istemiyorum uçları kopmuş yaralar çıkmış canım o kadar acıyor ki göğüs ucu kremi hiç bir fayda vermiyor ne yapmam lazım
Lansinoh tan daha iyi bi pomat var garmastan kesinlikle bi iki saate toparlar

Ben geceleri kullanıyorum gaz sancısı olduğunda bi nebze olsun rahat ediyorum
Gündüz verdiğimde ise sanki meme reddi oluyor bi kaç gün önce sabah uyandıktan sonra vermiştim emziği sonra tüm gün beni almak istemedi o yüzden sadece gece veriyorum

Bende gündüz benzer şeyleri yaşıyorum dün sabah 10 dan 16 ya kadar hep kucağımda göğsümde bi emdi bi alt değiştirdim falan aynı şeyler
Gaz için ise sabah öğle akşam gazı olsa da olmasa da masaj yapıyorum karnına kucağımda uyuduğunda ise sırtını sıvazlıyorum devamlı yine de gece gaz sancısı çekiyor ona yapcak çok bişe yok heralde 🙄
Ben de meme reddinden korkuyorum o yüzden gündüzleri meme ile uykuya daldırıyorum ama geceleri emzik vercem dün gece bizi mahvetti çünkü

Arkadaşlar memenin boşaldığını nasıl anlıyorsunuz? Mesela süt sağıyorum hiç süt gelmeyene kadar mı devam ediyoruz

Kızlar biri korse sormuştu bende dün e bebekten aldım şimdi kullandım aşırı güzel bence baby mom dikişsiz korse 229 tl fiyatı ben şuan 66 kiloyum m beden aldım ama keşke s alsaymışım dedim değişim yok bilginiz olsun
Link atar mısın

Kızlar süt olayı bende ciddi az bence ya her sağımda sadece 10-15 ml geliyor aşırı az ben ne yapıcam bu şekilde çok kafaya takıyorum taktıkça da olmuyor.bol su içiyorum uyumam da fena değil.bestlak damla ve lacmix kullanıyorum günde 3-4 kere sağıyorum bir tane ilaç var mide ilacı yan etkisi süt yapmasıymış motis veya motilium diye öyle bişeyler içsem olur mu ? Ne yapmam lazım çok fazla üzülüyorum
Power pump diye nir şey var ben ondan yaptım bir kere baya etkili oldu sanki bir daha yapmadım sık yapmak sorun olur diye bir araştır istersen benim de bazen çok güzel oluyor süt bazı günler sanki çok yok gibi biraz psikolojik sanki 😔

madecassol krem kullan etkisini göreceksin anında kapatıyo yaraları benimde sağ gogus kopacak sekıldeydı emzirdikce gene yarılıyodu tam iyleşene kadar sağım yaptım verdim.her emzirme sonrası sür gögüs pediyle kapat emzirceğin zaman yıka geçmiş olsun

Kızlar yarın 40+2 de sabahtan yatış yapacağım suni sancı ile başlatacak Dr 🥹 Dualarınız beklerim 🙏🏻🥰
Ya sular seller gibi bir doğumun olsun🙏🏻 sağlıkla kavuş bebeğine😍
kendine gelince bana da haber verir misin? Bana da suni sancı teklif edecekler muhtemelen tecrübelerin çok önemli benim için☺️

Ya sular seller gibi bir doğumun olsun🙏🏻 sağlıkla kavuş bebeğine😍
kendine gelince bana da haber verir misin? Bana da suni sancı teklif edecekler muhtemelen tecrübelerin çok önemli benim için☺️
İnşallah senin doğumunda aaa oldu mu dedirtecek kadar hızlıca gelip geçsin canım sona geldiniz artık 🥰sağlıkla sıhhatle kavuşun

İnşallah senin doğumunda aaa oldu mu dedirtecek kadar hızlıca gelip geçsin canım sona geldiniz artık 🥰sağlıkla sıhhatle kavuşun
Ya amin canım benim çok teşekkür ederim🙏🏻 ben seninle birlikte sona kalırız diyordum senin oğluş annesine erken kavuşmayı seçti😍 bizimki tembel çıktı😂

Back