2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar ben goon sleep molfix bez denedim biraz minik olduğumuz için bezler büyük geliyor ama sleepy dışına çıkarıyor goon büyük molfixte kızarıklık yapıyor hemde sızdırıyor siz ne kullanıyorsunuz
Ben sleepy naturel kullanıyorum 5 günlük deneyimimize göre gayet güzel sızdırma yapmadı hic

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü ne önerirsiniz bebeğimi artık emzirmk istemiyorum uçları kopmuş yaralar çıkmış canım o kadar acıyor ki göğüs ucu kremi hiç bir fayda vermiyor ne yapmam lazım

Kızlar emzik kullanan var mı
Ben geceleri kullanıyorum gaz sancısı olduğunda bi nebze olsun rahat ediyorum
Gündüz verdiğimde ise sanki meme reddi oluyor bi kaç gün önce sabah uyandıktan sonra vermiştim emziği sonra tüm gün beni almak istemedi o yüzden sadece gece veriyorum
Kısır döngüye yine girdik emzir gaz çıkar bez bak değiştir saat 10’da başlamıştı mesai emziği denedim şimdi diliyle attı gece bidaha deneyelim bakalım dedik yine gece oldu gazını Çıkartma teknikleri neler yapıyorsunuz yaa
Bende gündüz benzer şeyleri yaşıyorum dün sabah 10 dan 16 ya kadar hep kucağımda göğsümde bi emdi bi alt değiştirdim falan aynı şeyler
Gaz için ise sabah öğle akşam gazı olsa da olmasa da masaj yapıyorum karnına kucağımda uyuduğunda ise sırtını sıvazlıyorum devamlı yine de gece gaz sancısı çekiyor ona yapcak çok bişe yok heralde 🙄

Ben geceleri kullanıyorum gaz sancısı olduğunda bi nebze olsun rahat ediyorum
Gündüz verdiğimde ise sanki meme reddi oluyor bi kaç gün önce sabah uyandıktan sonra vermiştim emziği sonra tüm gün beni almak istemedi o yüzden sadece gece veriyorum

Bende gündüz benzer şeyleri yaşıyorum dün sabah 10 dan 16 ya kadar hep kucağımda göğsümde bi emdi bi alt değiştirdim falan aynı şeyler
Gaz için ise sabah öğle akşam gazı olsa da olmasa da masaj yapıyorum karnına kucağımda uyuduğunda ise sırtını sıvazlıyorum devamlı yine de gece gaz sancısı çekiyor ona yapcak çok bişe yok heralde 🙄
Ben de meme reddinden korkuyorum o yüzden gündüzleri meme ile uykuya daldırıyorum ama geceleri emzik vercem dün gece bizi mahvetti çünkü

Arkadaşlar memenin boşaldığını nasıl anlıyorsunuz? Mesela süt sağıyorum hiç süt gelmeyene kadar mı devam ediyoruz

X