2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Evet güvenilir yerde yapıldı 4 Şubatta 21,
7 şubatta 165, bugün 18 subat 17854 çıktı. Doktor dış gebelik değil dedi farklı bulgular olurdu dedi beta istedi başka birsey demedi. Sabah başka doktora gidecem bakalım uyuyabilirsem tabi

Son düzenleme:
Muhtmelen canım, her şeyi kapsıyor sanıyorsun ama mesela geçen kontrolumde rutin tahlillerimi istedi 9 tanesi laboratuvar dışı 1500 tl dedi devlette yapacağım mecbur.. Sadece muayene ve doğuma yarayacak sanırım
Canım ne tahlili istedi de öyle 1500 çıktı. Bende istediklerinde ekstra 200 çıktı d vit ve hepatit için

Peki vajinal baktı mı yarın gidecek olursan birde öyle baktır belki küçüktür hayırlısı olsun canım hakkında haberdarda et aklım kalır

Canım ne tahlili istedi de öyle 1500 çıktı. Bende istediklerinde ekstra 200 çıktı d vit ve hepatit için
Bunu istedi canım 8 9 tanesi laboratuvar dışı dedi şaşırdım açıkçası her şeyi karşılıyor diye biliyordum oysa ki

Eklentiler

• 1710796160022862917483419265005.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 41
Bunu istedi canım 8 9 tanesi laboratuvar dışı dedi şaşırdım açıkçası her şeyi karşılıyor diye biliyordum oysa ki
Canım benim de bunlar bakıldı ekstra olarak d vit de bakıldı ve sadece 200 lira fark çıktı. Anadolu sigorta benimki de. Bi garip geldi bana

Ama tuhaf geliyor bana da gidiyorsun sürekli bunu sigorta karşılamıyor muhabbeti oluyor. Herşeyi karşılıyor sgk nın karşıladığı demişlerdi bize de. Rahatsızlandığım zaman boğaz sürüntüsü istemişti doktorum onu da ödemedi mesela insanın gözü parayı görmüyor tabiki o anda ama tuhaf geliyor yani.

Canım benim de bunlar bakıldı ekstra olarak d vit de bakıldı ve sadece 200 lira fark çıktı. Anadolu sigorta benimki de. Bi garip geldi bana
Demek hastaneden kaynaklı, laboratuvar dışı dediğine göre laboratuvar yetersiz ondan ek ücret çıktı ama takılmadı değil aklıma bi araştırayım, cuma günü kontrolum var zaten, doktorumuz izine ayrıldığı için kalp atışı için gidemedikk atışını gördük ama duyamadık o zaman sorayım

Aiiy tabii ki öyle bir şey yapıyorsun balım kulağım ağırmasın çat çat gir çık olsun istiyorsun ama gel gör ki pürüzler var, acaba hastane kaynaklı mı bilemedim, çünkü sigorta danışmanım bütün kan tahlilleri dahil dedi detaylı ultrason ve dörtlü tarama hariç

İnşallahh sağlıcakla duymak nasip olsun sigortayla ilgili şey sorcam canım. Benim muayene hakkım yetmeyebilir doğuma kadarr ama sadece muayene ücretini ödemez değil mi istediği tahlilleri falan öder? Anlatabildim mi bilmiyorum ama

Muhtemelen canım arkadaşımda da sadece d vit için 500 lira çıkmış mesela bende hepatit ve d vit 200 çıktı hastaneye göre değişiyor sanırım

Aminn canım hepimize İnşaAllah muayene hakkımız bitince muhtmelen kalan muayene ödemeleri bizim cepten gidicek ancak tahlil yatış. Vs limitsiz devam edecek diye biliyorum

Kesinlikle seninle aynı şeyleri hisseden insanların olduğunu bilmek mükemmel bişey. karşılıksız iyilik var burda gerçekten. Hayatımızdaki insanlarla paylaşmak istiyoruz ama hep bi tereddüt hali oluyor anlar mı anlamaz mı bunalır mı sıkılır mı diye düşünüyorum hep. Burda kime ne sorsam ne yazsam güzellikle hep cevap verdi. ailelere de henüz söylemediğimiz için kimseye bişey de danışamıyorum

Pıhtı tıkanıklık varsa riske atma doktora git çok anlamam ama bir yerde okudum öyle durumda kan sulandırıcı mı ne veriyorlar bak yanlış bilgide olabilir . Sen yinede bir doktora görün kuzum
Var canım pıhtı ama önemsiz dediler faktörden dolayı ben yine de riske atmayım doktoruma yazayım yarın bence de teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…