Bir hayırlı zaman var demek kiBu ay bu gruba katılırım diyodum malesef kısmet olmadı hamile hanımlar hayırlı olsun 3aydir gebelikle ugrasiyorum fakat olmadı yumurtlama günlerini değerlendirdik ama daha fazlasımi olması lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var moralim çok bozuk
Sıcak havlu tutun iyi geliyorKızlar bi akıl verin daha önce tecrübe eden oldu mu kulağıma vurdu benim bu ağrı çok kötü durumda hala parol bile içmedim ne yapayım
Canım benim bu işin en önemli tarafı moral.Bu ay bu gruba katılırım diyodum malesef kısmet olmadı hamile hanımlar hayırlı olsun 3aydir gebelikle ugrasiyorum fakat olmadı yumurtlama günlerini değerlendirdik ama daha fazlasımi olması lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var moralim çok bozuk
Yaa enfeksiyon falan varsa artırır mı sıcakSıcak havlu tutun iyi geliyor
Benim küçük oğlum hep kulaktan çektikYaa enfeksiyon falan varsa artırır mı sıcak
Çok teşekkür ederim deneyeceğim.Benim küçük oğlum hep kulaktan çektik
Yasamadigimiz kalmadı hep kulak enfeksiyonu
Yapmazsınız diye söylemedim ama ılık soğan suyu damlatıp sıcak havlu koyunca geçerdi hemen
Ya da sarimsgi tavada döndürüp kulağa koyunca da iyi geliyor
Benim oğlum maşallah diyeyim 1 kaşık bile ne antibiyotik ne calpol aldı şimdiye kadar
Allah şifa versinÇok teşekkür ederim deneyeceğim.
Zihnimdeki düşünceleri durdursmiyorum oluruna biraksam belki tek ilişkide olacak ama yokBir hayırlı zaman var demek ki
Stres olmayın 3 ay daha çok yeni
Akışına bırakın
Bu şekilde zaten olmaz
Şöyle örnek vereyim
Ben test yaptırdım çok stresliydim işle alakalı prolactin 49 mu ne çıktı
Bu da bebek olmasini etkileyen bir hormon
Sonra sakinlestim bir ay dikkat ettim strese girmemek için lavanta çayları vs
Uykuma dikkat ettim ve normal aralığa düşmüş 1 ayda sadece
Stres çok önemli evet ama engel olamıyorum kendime sürekli kafamda bu düşüncelerCanım benim bu işin en önemli tarafı moral.
Tam 27. Ayda tüp bebeğe başlayacakken geldi miniğim. Hemde tüm doktorlar olmaz aşılama bile yaptırma olsaydı şimdiye olurdu derken.
Lütfen biraz sabret bu sırada vakit geçerse yaş faktörünüze vs. bağlı olarak 6ay yada 1 senede sen ve eşine gereken testleri yaptır.
Sigarayı alkolu bırak beslenmeye ve egzersizlere dikkat et. Geri kalan her şeye doktor yönlendirecektir.
Sakin ol mutlu ol ve Allaha güven . Her şeyin bir zamanı var.
Stresten uzak dur en önemlisi (oluruna bırakınca oluyor bir çok kişi de )fazla kilon varsa ver sağlıklı yaşam spor özellikle çok etkili enfeksiyon vs tedavi olur (tabi tüm değerler her şeyin normal mi baktır) pozisyonlar falan netten araştır yumurta geliştiren meyveler ye istersen araştırıp Allah en kısa ve en doğru zamanda nasip eder inşStres çok önemli evet ama engel olamıyorum kendime sürekli kafamda bu düşünceler
Canım benim bak ben iki kayıp yaşadım Şuan 3. Hamilelik. İlk kaybımdan sonra senin gibiydim sürekli stres düşünce olmayacaksa bile oldurdum ben düşünce gücüyle. Biliyorum zor ama rahat olmaya çalış sen ne yaparsan yap eğer düşecekse düşüyor . Ama bebeğini sev onunla konuş düşünme gerçekten kötüyü düşünme inan daha rahat olacaksın. İç sıkıntın dışına vurmuş vücudun bunu söylüyor. Ben Allah bilir ya ikinci bebek gayet sağlıklıydı ilki kayıp olunca evhamlar endişeyle kendi kendime hemde bebeğe zarar verdim. Doktorum bana onlar anlıyor stres beyni tetikliyor anne hazır değil diye bebeği virüs gibi algılıyor ve vücuttan atmaya çalışıyor dedi. Sana tavsiyem zor biliyorum ama beynini boşalt görüşebiliyorsun bir psikologla ya yüz yüze ya online görüş. Sana çok iyi gelecektir aynı şeyleri yaşamış biri olarak sadece yardımcı olmak istedim sana. Çok uzun yazdım kusuruma bakmaKızlar bugun tesadüf ağzımda dudaklarımda yara olduğunu fark ettim. Doktora gittim aft atmış doktor stresten dedi. Hakikaten de çok stresliyim geceleri uykuya dalmakta çok zorlanıyorum. Önceki bebeğimi kaybetmenin çilesini hâlâ çekiyorum. Haftaya cuma doktoruma gideceğim. Sürekli aklımda kese olması gereken yerde mi haftasıyla uyumlu mu yine kanamam olacak mı gibi saçma düşüncelere dalıyorum. Ha elimde değil keşke gitmesem bu düşüncelere. Anlatacak kimsem yok ben de buraya yazıp içimi dökmek istedim
Canım hakkında hayırlısı olsun . P.C diye bir program var adet takvimi regl takvimi diye. Ben onu indirdim ve o programla iki ay içinde hamile kaldım çok işime yaradı belki sana da yardımcı olurBu ay bu gruba katılırım diyodum malesef kısmet olmadı hamile hanımlar hayırlı olsun 3aydir gebelikle ugrasiyorum fakat olmadı yumurtlama günlerini değerlendirdik ama daha fazlasımi olması lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var moralim çok bozuk
Ben de aynı durumdayım. Endişe aslında daha çok zarar veri biliyorum ama istemsizKızlar bugun tesadüf ağzımda dudaklarımda yara olduğunu fark ettim. Doktora gittim aft atmış doktor stresten dedi. Hakikaten de çok stresliyim geceleri uykuya dalmakta çok zorlanıyorum. Önceki bebeğimi kaybetmenin çilesini hâlâ çekiyorum. Haftaya cuma doktoruma gideceğim. Sürekli aklımda kese olması gereken yerde mi haftasıyla uyumlu mu yine kanamam olacak mı gibi saçma düşüncelere dalıyorum. Ha elimde değil keşke gitmesem bu düşüncelere. Anlatacak kimsem yok ben de buraya yazıp içimi dökmek istedim
Arkadaşım bana doktorum meyve yemektense suyu sık iç demişti. Portakal mandalina limon karıştır kendin suyunu sık içine az zencefilde at taze bulursan daha iyi yoksa tozda olur. Çok iyi gelir demişti. İlaca gelincede masum bile olsa ben tercih etmiyorum o kısmı sen bilirsin . Vicks de petrol bazlı ben şahsen kullanmazdım . Onun yerine leğene sıcak su koy kafana havlu koy o sıcak suyun buharını içine çek. Bogazın içinde tuzlu su ile gargara yap başta yakar söyleyeyim. Bulabilirsen taze zencefili ez sulandır onla gargara yapevet kızlar önerilerinize açığımm
çoook hastayım yatak döşek vaziyette. mecbur işe geldim. akşam vicks sürecektim boynuma ayaklarımın altına baktım net bilgi bulamadım o yüzden sürmedim. bu hastalık nasıl geçer? sesim komple kısıldı her yerim ağrıyor boğazım çok kötü. sabahtan beri mandalina, portakal, havuç ve kuruyemiş yiyiyorum. sabah bal yedim ama iyiye değil daha kötüye gidiyor tavsiyeleriniz nedir
Kuzum bu arada test falan yaptırdınız mı herşey normal mi. Eşinin ve senin de . Eğer psikolojik olarak ekstra vitamin falan al. Doktor eşimede banada vitamin vermişti. Reel olarak ne işe yaradı bilmiyorum ama psikolojik olarak aa ilaç alıyoruz hissi bizi rahatlattı. Zaten rahat oluncada hamile kalıyorsunZihnimdeki düşünceleri durdursmiyorum oluruna biraksam belki tek ilişkide olacak ama yok
Kafeinsiz türk kahvesi aldım hiçbir şeye benzemiyor hiç beğenmedim ya , ceviz ve çiğ badem her gün yemeye başladımBende kilolu hamiş kaldm vlla canm
Dikkat etsem iyi olacak
Ben 1 nescafe 1 Türk kahvesi 3 tane fln da acık cay içiyorum
Onun dışında ceviZ, çiğ badem, muZ kuru kayısı falan tüketiyorum
160 boya 62 kg hamile kaldım hayatımın en kilolu zamanında hamile kaldım ama tabi çok şükür bu hamilelik için çook uğraşmıştım takmamaya çalışıyorum ama ideal kilom 54-55 civarı olmalıydı.. Şimdi sağlıklı beslenme bol su içme ile en azından ilk üç ay kilo almayalım dedi diyetistenim. 1 kilo vermişim zaten 6. Haftadayım bi 6 haftam daha var sonra kilo almak lazımmışBen de kilolu hamile kaldım kaç kilosunuz
Ben 2 kg aldım biledaha 4+6