2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bu ay bu gruba katılırım diyodum malesef kısmet olmadı hamile hanımlar hayırlı olsun 3aydir gebelikle ugrasiyorum fakat olmadı yumurtlama günlerini değerlendirdik ama daha fazlasımi olması lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var moralim çok bozuk😔
Hayırlısı olsun canım ben bu ay hsg çektirdim ona tıkanıklık çıkmadı ama bence küçük tıkanıklıklar bile açıldı ondan olduğunu düşünüyorum. Tabi doktor önerisiyle çektirmek lazım bunun yanında proxyfemib şase takviye kullandım bence onunda etkisi oldu. İnşallah nisan ayın gebeliğin olurr

Arkadaşım bana doktorum meyve yemektense suyu sık iç demişti. Portakal mandalina limon karıştır kendin suyunu sık içine az zencefilde at taze bulursan daha iyi yoksa tozda olur. Çok iyi gelir demişti. İlaca gelincede masum bile olsa ben tercih etmiyorum o kısmı sen bilirsin . Vicks de petrol bazlı ben şahsen kullanmazdım . Onun yerine leğene sıcak su koy kafana havlu koy o sıcak suyun buharını içine çek. Bogazın içinde tuzlu su ile gargara yap başta yakar söyleyeyim. Bulabilirsen taze zencefili ez sulandır onla gargara yap
Çok teşekkürler Allah razı olsun bi şeyler yiyip hemen meyve suyu içeceğim taze zencefil yok ama toz var ondan koyarım biraz

Kuzum bu arada test falan yaptırdınız mı herşey normal mi. Eşinin ve senin de . Eğer psikolojik olarak ekstra vitamin falan al. Doktor eşimede banada vitamin vermişti. Reel olarak ne işe yaradı bilmiyorum ama psikolojik olarak aa ilaç alıyoruz hissi bizi rahatlattı. Zaten rahat oluncada hamile kalıyorsun
Daha bişey yaptırmadım çok başındayım diye yumurtlama testi denedim sadece catlamadan sonra kaç gün değerlendirmek lazım caba

Uygulamanın resmi varmı acaba bulamadım
Bu canım. Yani yeniysen bilemem de. Bayadır deniyorsan eşinde sende kontrole gidin sperm yumurta için . Tüplerine rahmine baktır. Bir doktora görün mesela eşime sperm için vitamin verdiler . Benimde pıhtılaşma olduğu için ilaç başlattılar. Eğer gitmediysen bir kadın doğuma gözük . En azından sağlıklı yol izlersin canım

Eklentiler

• IMG_7080.jpeg
    IMG_7080.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu arada kızlar az önce göbekten ilk kan sulandırıcı iğnemi yaptım. Aynı tarif edildiği gibi. İğne girerken hiç acımadı. İçindekini enjekte ederkende açıkçası herkes yanma olur demişti olmadı. İğneyi çıkardım acımadı sadece birkaç sn ye yanma oldu oda o kadar az ki. Benimle beraber bu iğneyi ilk kez yapacaklar için cesaret vermek istedim hiç acımıyor doğru yaparsanız. O yüzden korkmayın ♥️

Bu canım. Yani yeniysen bilemem de. Bayadır deniyorsan eşinde sende kontrole gidin sperm yumurta için . Tüplerine rahmine baktır. Bir doktora görün mesela eşime sperm için vitamin verdiler . Benimde pıhtılaşma olduğu için ilaç başlattılar. Eğer gitmediysen bir kadın doğuma gözük . En azından sağlıklı yol izlersin canım
Bunu kullanıyorum bende evet çok teşekkür rderim yumurtlama yakın gitmeyi düşünüyorum bu ay çatlamasına sukadsr var diyerek ilişki için yönlendirmede yapıyormuş doktor bide öyle denicem

Ay hayırlısıı olsunnnn <3 ben 6+4 de duydum kalp atışını muhtemelen bir sonra ki kontrolde duyarsın canım :)
Merhaba canım ben en son gittiğimde 6 haftalık olmuş dedi kalp atışı başlamış ama duyamayiz şuan dedi küçüktür daha şuan 7+3 oldu ramazandan ötürü gidemedim tekrardan doktora en son 8 marta gittim kontrole

Yaa benim mide ağrım çok oluyor ve aşırı uyku hali, sizde durumlar nasıl?
Bende de aşırı bir uyku var öyle ki uyuyorum kalkıyorum sanki hiç uyumamışım gibi yine uykum geliyor. Neredeyse tüm gün uyuyorum 😩
O

progestanı sadece ağrı için mi verdi acaba doktor? Bana sadece folik asit verdi başka ilaç vermedi tedirgin oluyorum herkes bi şeyler kullanınca
Düşük geçmişim olduğu için önlem amaçlı kullanıyorum cnm. Ayrıca coraspin,omega ve folik asit de kullanıyorum.

Bende 5+6 dayım canım aşırı mide bulantısı başladı dün, ara ara kasık ağrılarım oluyordu, dün doktorum progestan fitil verdi onu kullanmaya başladım, zaten prolutex iğne kullanıyordum ona da devam ediyorum.
Soğuk soğuk kasık ağrılarım var benim de bacaklarıma dizlerime vuruyor. Ayrıca bel ağrısı ve mide bulantısı 🤢
Bu ay bu gruba katılırım diyodum malesef kısmet olmadı hamile hanımlar hayırlı olsun 3aydir gebelikle ugrasiyorum fakat olmadı yumurtlama günlerini değerlendirdik ama daha fazlasımi olması lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var moralim çok bozuk😔
Canım 1 yıl boyunca,29 düşük amh ile hamile kalmaya çalıştım eşimde ben de psikolojik olarak çok yorulduk artık oluruna bırakıyorum dediğimin 2. Ayı hamile kaldım. Bir çok kişi den duymuşsundur. Oluruna bırak sana tek tavsiyem bu. Hayırlısıyla rabbim sana da nasip etsin inşallah ❤️

İnşallah olur moralini bozma. Öncelikle kafaya takmamak lazım sanırım. Bir de kendi deneyimimden söz etmek istiyorum. Düzenli olarak magnezyum, D3K2 vitamini, balık yağı, glutatyon, folik asit kullandım eşim de magnezyum kullanıyor. Biz temmuz ayından beri düzenli olarak kullanıyoruz. Her gün sofranızda salata olsun ve bol sirke ile soslandırmanı tavsiye ederim. Ve ben iki gebeliğimi de ovulasyon ile takip ettim ve yumurtlama ve sonrasında 2 gün ilişkiden sonra hızlıca uzandım yerimden hiç kalkmadım bacaklarımı sıkı sıkıya kapatıp meninin akmasını engelledim. O şekilde uyudum. Tabi herkesin böyle olacak diye bir şey yok ben kendi deneyimlerimi aktarmak istedim. Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin inşallah 💙

İyi akşamlar🌺
Bilgisi olan aydınlatabilir mi inanın kafam çok karışık ve aşırı evhamlı oldum bildiklerimi de unuttum resmen
Reglden 1 gün önce verdim 42.58 çıktı
10 mart tekrar 127.18
13 mart 531.80
15 mart 1183 artışlar normal mi ilk gebeliğimde kaybım var ve çok tedirgin oluyorum

İyi akşamlar🌺
Bilgisi olan aydınlatabilir mi inanın kafam çok karışık ve aşırı evhamlı oldum bildiklerimi de unuttum resmen
Reglden 1 gün önce verdim 42.58 çıktı
10 mart tekrar 127.18
13 mart 531.80
15 mart 1183 artışlar normal mi ilk gebeliğimde kaybım var ve çok tedirgin oluyorum
Gayet normal endişe edilecek birşey yok kuzum ♥️

İnşallah olur moralini bozma. Öncelikle kafaya takmamak lazım sanırım. Bir de kendi deneyimimden söz etmek istiyorum. Düzenli olarak magnezyum, D3K2 vitamini, balık yağı, glutatyon, folik asit kullandım eşim de magnezyum kullanıyor. Biz temmuz ayından beri düzenli olarak kullanıyoruz. Her gün sofranızda salata olsun ve bol sirke ile soslandırmanı tavsiye ederim. Ve ben iki gebeliğimi de ovulasyon ile takip ettim ve yumurtlama ve sonrasında 2 gün ilişkiden sonra hızlıca uzandım yerimden hiç kalkmadım bacaklarımı sıkı sıkıya kapatıp meninin akmasını engelledim. O şekilde uyudum. Tabi herkesin böyle olacak diye bir şey yok ben kendi deneyimlerimi aktarmak istedim. Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin inşallah 💙
Çok teşekkür ederim tekrardan denemeye devam

Herkese selam. Benim SAT: 20 Şubat , BAT: 21 Mart. Bugün erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde çıktı. Ama ilk 3 dakika da hiç bir şey yoktu. Yaklaşık yarım saat sonra çıktı bu sonuç. Ve aşırı karın ağrım var belim ağrıyor, sırtım ağrıyor gaz sıkışması herşey var belirti olarak. Reglime 6 gün var size de böyle oldu mu hiç. Bu çizgi hamile olduğum anlamına mı geliyor eğer öyleyse. Beklenen doğum tarihi 26 Kasım 🥹 yani ben de aranızdayım sanırım 🫶🏻
IMG_4829.jpeg

Merhaba kızlar ben pkolu biriyim. Son adet aralıkta oldu ama şubat sonu hamile kaldım.
beta ilk önce 54 bir gün arayla 182çıktı. Bir hafta sonra ise 8627 çıktı. Bu ikiz gebelik belirtisi ola bilirmi? Ultrasonda tek keseyi gördu doktor vaginal bakınca.. 4 haftalık dedi. 4 hafta için 8627 fazla değilmi? Ben ikiz gebelikten şübheleniyorum. Hem sol hem sağda kasık ağrılarım var. Kızımda yalnız solda oluyodu.

Merhaba kızlar ben pkolu biriyim. Son adet aralıkta oldu ama şubat sonu hamile kaldım.
beta ilk önce 54 bir gün arayla 182çıktı. Bir hafta sonra ise 8627 çıktı. Bu ikiz gebelik belirtisi ola bilirmi? Ultrasonda tek keseyi gördu doktor vaginal bakınca.. 4 haftalık dedi. 4 hafta için 8627 fazla değilmi? Ben ikiz gebelikten şübheleniyorum. Hem sol hem sağda kasık ağrılarım var. Kızımda yalnız solda oluyodu.
Benim de ikiz gebelik şüphem var ultrasonda 2. keseye benzer birşey görüldü
Yarın net olarak öğrenirim . Yarın tam 5+0 oluyorum. Değerim de 3+6 da 898 çıkmıştı. Bu tek başına bir anlam taşımıyor bence. Ben gebeligimi çok erken öğrendim benim bat 6 martti yani 5 gün önce 1 Mart'ta 16 idi adetimi 2 gün gecince 8 Mart'ta 898 çıktı

X