2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. ben salı günü ultrasonla duyamadım yarın tekrar gideceğim kalp atışını dinlemek için
Amin siz de inşallah beni de çarşamba tekrar çağırdı duyabilmek için cihaz eski hastanedeki duymaz ama ben görüyorum deyip banada gösterdi seğirme gibi pıt pıt atan bir şey

evet kızlar önerilerinize açığımm
çoook hastayım yatak döşek vaziyette. mecbur işe geldim. akşam vicks sürecektim boynuma ayaklarımın altına baktım net bilgi bulamadım o yüzden sürmedim. bu hastalık nasıl geçer? sesim komple kısıldı her yerim ağrıyor boğazım çok kötü. sabahtan beri mandalina, portakal, havuç ve kuruyemiş yiyiyorum. sabah bal yedim ama iyiye değil daha kötüye gidiyor tavsiyeleriniz nedir

Valla canm benim hiç fikrim yok acaba doktoruna mı sorsan

Vik's tamamen petrol türevi ben olsam surmezddim
Benim tavsiyem
Boğaz ağrısı için adaçayı ile garrgara
Ama içmeyin
Ihlamur icebilirsiniz
Dinlenmeden de geçmez malesef
Bence rapor alın

Acaba bu şekilde hasta olmam bebeği etkiler mi? parol bile içmedim. aslında içilir diyorlar ama habire bi şeyler yiyiyorum vitaminli. inşallah bebeği etkilemez
Hiç etkilemez korkmayın
Parol sadece ağrı kesici tedavi etmiyor ki
O yüzden içmek gereksiz

Ben de muayene olmuştum cumartesi keseyi gördük aslında ama onun disinda bir kese daha mı yoksa kanama mi emin olamadigi için haftaya randevu verdi
Ben de ultrasonu daha iyi olan bir doktordan randevu aldım yarına
Bakalım insallah

Acaba bu şekilde hasta olmam bebeği etkiler mi? parol bile içmedim. aslında içilir diyorlar ama habire bi şeyler yiyiyorum vitaminli. inşallah bebeği etkilemez
Yok yok etkilemez kuzum oyle düşünme ama bol bol vitamin al ve dınlen

Kızlar bugun tesadüf ağzımda dudaklarımda yara olduğunu fark ettim. Doktora gittim aft atmış doktor stresten dedi. Hakikaten de çok stresliyim geceleri uykuya dalmakta çok zorlanıyorum. Önceki bebeğimi kaybetmenin çilesini hâlâ çekiyorum. Haftaya cuma doktoruma gideceğim. Sürekli aklımda kese olması gereken yerde mi haftasıyla uyumlu mu yine kanamam olacak mı gibi saçma düşüncelere dalıyorum. Ha elimde değil keşke gitmesem bu düşüncelere. Anlatacak kimsem yok ben de buraya yazıp içimi dökmek istedim

Çok normal çok haklısınız
Çok zor bişey yasamissiniz
Elinizde olmaz kim olsa böyle olur
Her zaman anlatabilirsiniz
Allah'ım en güzel şekilde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ben birşey yaşamadım üçüncü gebeligim ben bile çok stresliyim başlarda normal.
Hareketleri hissetmeye başlayınca biraz daha rahatlıyor insan.
Yine de her ultrasonda aynı stres oluyor
Kötü habet alacak hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…