Amin siz de inşallah beni de çarşamba tekrar çağırdı duyabilmek için cihaz eski hastanedeki duymaz ama ben görüyorum deyip banada gösterdi seğirme gibi pıt pıt atan bir şeySağlıkla kucağınıza alın inşallah.. ben salı günü ultrasonla duyamadım yarın tekrar gideceğim kalp atışını dinlemek için
Ben kan sulandırıcı kullanacağım canımHayırlı olsun
Ne iğnesi
Evet yarın aynı sevinci sana diliyorum canımOyy ırmağm hadi cok sükür
Olsun yaa en azından her hafta doktora gitmiş olacaksn
Benim pıhtı problemim var kese gözüksün iğneye başlayalım demişti başladık artık şüküray hadi gözün aydın canım :))
ne iğnesi?
beni de haftaya cuma çağırdı doktorum
Anladım canım,hadi bakalım sağlıkla büyüsün bebişBenim pıhtı problemim var kese gözüksün iğneye başlayalım demişti başladık artık şükür
Hayırlı olsun canmmm cok sevindim adınaTeşekkür ederim evet vajinal muayene oldum
Amınn yavrucum Allah'm razı olsunEvet yarın aynı sevinci sana diliyorum canım
Oooo maşallah canm cok şükür göZünüz aydınKızlar dün keseyi gördük şükür 5+1 dedi doktor 10 gün sonraya kalp atışları içn randevu verdi
Valla canm benim hiç fikrim yok acaba doktoruna mı sorsanevet kızlar önerilerinize açığımm
çoook hastayım yatak döşek vaziyette. mecbur işe geldim. akşam vicks sürecektim boynuma ayaklarımın altına baktım net bilgi bulamadım o yüzden sürmedim. bu hastalık nasıl geçer? sesim komple kısıldı her yerim ağrıyor boğazım çok kötü. sabahtan beri mandalina, portakal, havuç ve kuruyemiş yiyiyorum. sabah bal yedim ama iyiye değil daha kötüye gidiyor tavsiyeleriniz nedir
Valla canm benim hiç fikrim yok acaba doktoruna mı sorsan
Vik's tamamen petrol türevi ben olsam surmezddimevet kızlar önerilerinize açığımm
çoook hastayım yatak döşek vaziyette. mecbur işe geldim. akşam vicks sürecektim boynuma ayaklarımın altına baktım net bilgi bulamadım o yüzden sürmedim. bu hastalık nasıl geçer? sesim komple kısıldı her yerim ağrıyor boğazım çok kötü. sabahtan beri mandalina, portakal, havuç ve kuruyemiş yiyiyorum. sabah bal yedim ama iyiye değil daha kötüye gidiyor tavsiyeleriniz nedir
Hiç etkilemez korkmayınAcaba bu şekilde hasta olmam bebeği etkiler mi? parol bile içmedim. aslında içilir diyorlar ama habire bi şeyler yiyiyorum vitaminli. inşallah bebeği etkilemez
Anladım şifa olsun inşallahBen kan sulandırıcı kullanacağım canım
Oyy hadi inşallah yarn güzel haberler alırsn arkadaşımmmBen de muayene olmuştum cumartesi keseyi gördük aslında ama onun disinda bir kese daha mı yoksa kanama mi emin olamadigi için haftaya randevu verdi
Ben de ultrasonu daha iyi olan bir doktordan randevu aldım yarına
Bakalım insallah
Yok yok etkilemez kuzum oyle düşünme ama bol bol vitamin al ve dınlenAcaba bu şekilde hasta olmam bebeği etkiler mi? parol bile içmedim. aslında içilir diyorlar ama habire bi şeyler yiyiyorum vitaminli. inşallah bebeği etkilemez
Çok normal çok haklısınızKızlar bugun tesadüf ağzımda dudaklarımda yara olduğunu fark ettim. Doktora gittim aft atmış doktor stresten dedi. Hakikaten de çok stresliyim geceleri uykuya dalmakta çok zorlanıyorum. Önceki bebeğimi kaybetmenin çilesini hâlâ çekiyorum. Haftaya cuma doktoruma gideceğim. Sürekli aklımda kese olması gereken yerde mi haftasıyla uyumlu mu yine kanamam olacak mı gibi saçma düşüncelere dalıyorum. Ha elimde değil keşke gitmesem bu düşüncelere. Anlatacak kimsem yok ben de buraya yazıp içimi dökmek istedim