2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben gebelik öncesinde kilo vermiştim diyetisyenle kilolu değildim zaten tekrar görüştüm hem gebelikte hem de sonrasındaki 6 ay devam etmeyi düşünüyorum diyetisyene

Benim progesteron 22 çıktı bugün doktora gideceğim ilk kez inşalalh keseyi görürüz tahminime göre benimde 4 haftalık
seninle tarihlerimiz aynı canım böyle olunca da seni merakla takip ediyorum :) ben bugün kan verdim tekrar. inşallah güzel yükselmiştir. sen de inşallah keseyi görürsün :)

Bu arada ben diyetisyen arkadaşım var onla konuştumda kafen günlük 2 türk kahvesi yada 1 filtre kahve olmalı aşmamalıymış. Normal çay dada kafein varmış kahvaltıda 1 bardak içilebilir demişti. Ben sağlıklı beslenmeye falan çalışmaktan 1 kilo vermişim 😂😂 yani diyet yapmıyorum ama aburcuburu kolayı falan bırakınca bide günde 3 litre su içince otomatikman ödem attım heralde😂 çok kilolu hamile kalmıştım iyi oluyor aslında böyle siz ne durumdasınız özellikle dikkat ettiğiniz şeyler var mı
ben hamile kalmadan önce sağlıklı beslenmeye geçmiştim şeker gluten sıfırdı. çay kahve tamamen kesmiştim. 5 kg vermiştim hamile olduğumu öğrendim. şimdi nasıl vericem kilo onu düşünüyorum.
doktorumla yapcaz artık bişiler :))

Kızlar benim de sol kasıkta ciddi ağrım oluyor birde böyle dizlerim uyuşuk sanki bağı çözülür derler ya öyle işte doktor normal diyordu demek ki bir şeyler yolunda gidiyor fln dedi ama bilmiyorum işte de 12-13 saat uzanmıyorum hiç çoğunlukla oturuyorum ama ondan mı bilemedim sizin de Çar mı ağrı

Kızlar benim de sol kasıkta ciddi ağrım oluyor birde böyle dizlerim uyuşuk sanki bağı çözülür derler ya öyle işte doktor normal diyordu demek ki bir şeyler yolunda gidiyor fln dedi ama bilmiyorum işte de 12-13 saat uzanmıyorum hiç çoğunlukla oturuyorum ama ondan mı bilemedim sizin de Çar mı ağrı
eğer haftası 6,5 7 den küçükse normal bence. çünkü ilk başlarda bende de oldu. regl olacakmış gibi ağrı sol tarafta ağrı. hatta bi iş yaparken aniden geliyordu. ama sonradan tamamen kesildi bitti. şuan 7 haftalık oldu onlar kalmadı. şuan hiç bir belirti yok hamile olduğumu bilmesem hamile gibi değilim. yarın gidip kalp atışlarını dinleyeceğim bende umarım bu kez duyabilirim

eğer haftası 6,5 7 den küçükse normal bence. çünkü ilk başlarda bende de oldu. regl olacakmış gibi ağrı sol tarafta ağrı. hatta bi iş yaparken aniden geliyordu. ama sonradan tamamen kesildi bitti. şuan 7 haftalık oldu onlar kalmadı. şuan hiç bir belirti yok hamile olduğumu bilmesem hamile gibi değilim. yarın gidip kalp atışlarını dinleyeceğim bende umarım bu kez duyabilirim
Aynn doktor da normal dedi 5+4 ün şuan yüksek ihtimal duyarsın cnm

seninle tarihlerimiz aynı canım böyle olunca da seni merakla takip ediyorum :) ben bugün kan verdim tekrar. inşallah güzel yükselmiştir. sen de inşallah keseyi görürsün :)
Kız SEN diğer gruptan arkadaşm değilmiydin yoksa kullanıcı ismimi benziyor:)
Ayy inşallah yükselir bitanem
Bende keseyi görürüm cokca amin

İnşallah ♥️ şeninde sağlıkla ilerlesin inşallah vanım benim ♥️
Kız SEN diğer gruptan arkadaşm değilmiydin yoksa kullanıcı ismimi benziyor:)
Ayy inşallah yükselir bitanem
Bende keseyi görürüm cokca amin
Benim benim, seni burda görünce dedim beraber hamilelik takip etmek de varmış 😊
Beta sonucum çıktı
13 Şubat ta 83
15 Şubat'ta 256 🎉🤭🧿🥹

Benim benim, seni burda görünce dedim beraber hamilelik takip etmek de varmış 😊
Beta sonucum çıktı
13 Şubat ta 83
15 Şubat'ta 256 🎉🤭🧿🥹
Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam
Kızz bana da süpriz oldu vllla
Biliyorsun aşılamalar tutmamıştı
Mucize bebe gönderdi Rabbim
Bende nasipse yarın keseyi göreceğim
Değerin cok güzel artmış😇🧿🧿

Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam
Kızz bana da süpriz oldu vllla
Biliyorsun aşılamalar tutmamıştı
Mucize bebe gönderdi Rabbim
Bende nasipse yarın keseyi göreceğim
Değerin cok güzel artmış😇🧿🧿
Ay hadi İnşallah keseyi görürsün canım 🤲🌸yazarsın bize de

Doktora sonuçları attım bakalım ne zaman çağırır bilmiyorum, haftaya olursa Çok güzel olur valla sabırsızım 😅
Tahminim haftaya çağırır beta belli seviyede olunca gözüküyor ya kese . Benimde son 2 saaat randevuya bir heyecan yaptım . Bu arada beta güzel artmış ♥️

X