2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bende ne karın ne kasık. Direk bel ağrısı var sanırsın bebek 8 aylık olmuş ağırlaşmış ondan ağrıyor gibi.

Nates q plus verdi. Ben internette hamilelerde kullanilmaz yazısı görmüştüm. Doktora danıştım dün. Yanlış bilgi dedi. Kullanılır dedi Eğer içiniz rahat etmez ise folic Trio alabilirsiniz yazdı bugün. Ama nates q gebelik tansiyonunu engeller dedi ilerleyen zamanda ve hamilelikte kullanılır dedi. Ben Nates q ile devam etmeye karar verdim.
Evet bana da hamilelikten önce onu vermişti şimdi de başka bir folik asit ama içinde koruyucu renklendirici ne ararsan var

Kızlar bende hamilelik takvimine göre bgn 6.haftaya girdim
Yarn belki mucize olur hem kese hem kalp atışı duyarm yaa☺☺☺😇😇
Bence duyarsın 😍😍😍 keseyi gorursun de ama kalp atışı duymazsan panik olma daha çok minik minnoş 😍

Bende ne karın ne kasık. Direk bel ağrısı var sanırsın bebek 8 aylık olmuş ağırlaşmış ondan ağrıyor gibi.
Bebiş oda normal :)) merak etme

Yarında seni bekliyoruz canım benim 😃

İnşallah kuzum
Hayırlı haberler ile☺😍🥰

Bence duyarsın 😍😍😍 keseyi gorursun de ama kalp atışı duymazsan panik olma daha çok minik minnoş 😍
Bakalım be tatlımmm artk Hayırlısı
Ahh cok bekledim bu mucizemi Rabbime şükürler olsun

Merhabalarr biz dün hem keseyi hemde içinde bebeği gördük 6+0 da tam gördük 🙂🙂🙂 Karından ultrasonla kalp atışı duyamadık artık haftaya falan duyulur dedi Allah isteyen olmayan herkese nasip etsin çok güzel duygular😌💖🌸
Yaaaa maşallah canmm
Cok sevindim..
Benim de yarın 6+1 olacak bakalım ben neler göreceğim
Allah'ım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🙏

Bu arada ben dün doktorla konuştum rezene zencefil çayı içiyorum midem fena oluyor diye sorun olmaz hatta iyi gelir dedi. Adaçayı biberiyeden uzak duruyoruz onun disinda icebilirsin dedi.
Ben de bitki çayını sordum. Rezene evet iyi ama her gün de içme dedi:) henüz bitki çayı almadım ben. Siyah çayı sordum, açık olmak ve abartmamak kaydı ile icebilirsin dedi. Kahveyi de kafeinsiz.
Evet bana da hamilelikten önce onu vermişti şimdi de başka bir folik asit ama içinde koruyucu renklendirici ne ararsan var
Nates mi vermişti size de? Şuan ne verdi?

Benim progesteron 22 çıktı bugün doktora gideceğim ilk kez inşalalh keseyi görürüz tahminime göre benimde 4 haftalık
İnşallah görürsünüz 💞☺️ progesteron gayet iyi.4+6 oldum ben de bugün:)
Ama ultrason kağıdında 5+6 yazıyor. Dr şuan kaç haftalık söylemek için erken gelişimine göre karar verilir dedi.

Bu arada ben diyetisyen arkadaşım var onla konuştumda kafen günlük 2 türk kahvesi yada 1 filtre kahve olmalı aşmamalıymış. Normal çay dada kafein varmış kahvaltıda 1 bardak içilebilir demişti. Ben sağlıklı beslenmeye falan çalışmaktan 1 kilo vermişim 😂😂 yani diyet yapmıyorum ama aburcuburu kolayı falan bırakınca bide günde 3 litre su içince otomatikman ödem attım heralde😂 çok kilolu hamile kalmıştım iyi oluyor aslında böyle siz ne durumdasınız özellikle dikkat ettiğiniz şeyler var mı

Bu arada ben diyetisyen arkadaşım var onla konuştumda kafen günlük 2 türk kahvesi yada 1 filtre kahve olmalı aşmamalıymış. Normal çay dada kafein varmış kahvaltıda 1 bardak içilebilir demişti. Ben sağlıklı beslenmeye falan çalışmaktan 1 kilo vermişim 😂😂 yani diyet yapmıyorum ama aburcuburu kolayı falan bırakınca bide günde 3 litre su içince otomatikman ödem attım heralde😂 çok kilolu hamile kalmıştım iyi oluyor aslında böyle siz ne durumdasınız özellikle dikkat ettiğiniz şeyler var mı
Bende kilolu hamiş kaldm vlla canm
Dikkat etsem iyi olacak
Ben 1 nescafe 1 Türk kahvesi 3 tane fln da acık cay içiyorum
Onun dışında ceviZ, çiğ badem, muZ kuru kayısı falan tüketiyorum

X