- 1 Mart 2021
- 1.238
- 1.043
- 30
Adet olamamanın verdiği bir sinir varKızlar hamilelikle beraber üstünde böyle aşırı sinir olan var mı? Birde içiniz daraldığında, sürekli sıkıntı varmış gibi hissettiğinizde bu duyguyla nasıl başa çıkıyorsunuz
Ondan mı ya, bende öyleyimAdet olamamanın verdiği bir sinir var
Terör estiriyorum ara sıra
Evet bence ondan çünkü böyle devam etmemeliOndan mı ya, bende öyleyim
Bencede yoksa doğuma kadar birtek benim psikolojim bozulmaz olan çevremede olurEvet bence ondan çünkü böyle devam etmemeli
Ödem tutuyor vücut, benim karnımda öyleYa bir de benim karnım çok şiş
3 aylık gibiyim
Ellerim ayaklarım da şiş
Normalde çok bitki çayı içer ödemi atardımÖdem tutuyor vücut, benim karnımda öyle
Bazen hiç birşey fayda etmiyor zaten. Benim arkadaşım hamilelikte shrek'e dönmüştüNormalde çok bitki çayı içer ödemi atardım
Şimdi onları da içemiyorum
Sadece rezene içiyorum arada o iyi geliyor Allah'tan
Ben açıkçası evde işte sürekli bakara suresi açıyorum. Çalışsamda bir kulağım ona gidiyor rahatlıyorumKızlar hamilelikle beraber üstünde böyle aşırı sinir olan var mı? Birde içiniz daraldığında, sürekli sıkıntı varmış gibi hissettiğinizde bu duyguyla nasıl başa çıkıyorsunuz
Bende açıyorum onlarla biraz rahatlıyorum, bazen keyfim çok yerinde oluyor herşey çok pozitif herşey çok güzel olacak gibi geliyor, sonra öyle bi an geliyor ruhum sıkışıyor sanki birşey oldu eskisi gibi olacak gibi oluyor. Bu duygu geçişleri beni bile o kadar yordu kiBen açıkçası evde işte sürekli bakara suresi açıyorum. Çalışsamda bir kulağım ona gidiyor rahatlıyorum
Çok güzel artmış bir kaç gün içinde karından kese gözükürKızlar iki gün arayla kan verdim . Benim doktor beta kontrolü yaptı ve progesteron hormona baktı en sonda . 189 - 540- 1310 beta böyle artış göstermiş sizce nasıl ?
Gayet güzel artmışKızlar iki gün arayla kan verdim . Benim doktor beta kontrolü yaptı ve progesteron hormona baktı en sonda . 189 - 540- 1310 beta böyle artış göstermiş sizce nasıl ?
Ay evet artık doktor yüzü görmek istiyorumÇok güzel artmış bir kaç gün içinde karından kese gözükür
O 21 çıktı normal galiba ondan pek anlamıyorumGayet güzel artmışprogesteron kaç çıktı ?
Sana tavsiyem ruhunun sıkıştığını hissettiğinde bebeğinle konuş. Güzel şeylerden bahset direk kafan dağılır olabildiğince stresi uzaklaştır kendindenBende açıyorum onlarla biraz rahatlıyorum, bazen keyfim çok yerinde oluyor herşey çok pozitif herşey çok güzel olacak gibi geliyor, sonra öyle bi an geliyor ruhum sıkışıyor sanki birşey oldu eskisi gibi olacak gibi oluyor. Bu duygu geçişleri beni bile o kadar yordu ki
Cok güzel maşallahKızlar iki gün arayla kan verdim . Benim doktor beta kontrolü yaptı ve progesteron hormona baktı en sonda . 189 - 540- 1310 beta böyle artış göstermiş sizce nasıl ?
Az kalmış annesi yakında karşılaşırsınız bebişinizleAy evet artık doktor yüzü görmek istiyorum
Tavsiyen için teşekkür ederim canım deneyeceğimSana tavsiyem ruhunun sıkıştığını hissettiğinde bebeğinle konuş. Güzel şeylerden bahset direk kafan dağılır olabildiğince stresi uzaklaştır kendinden