- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
Yaaa deme inşallah çabucak biter gecer canmbenim bulantım çok fazla prilam kullanıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa deme inşallah çabucak biter gecer canmbenim bulantım çok fazla prilam kullanıyorum :)
Oyy maşallah canm beninYok canım estağfirullah geçen hafta çarşamba keseyi gördük 18 marta kalp atışı için çağırdı
Yaaa tamam kuzum cok saol söylediğin içinİlk kontrolüne bol su içerek git canım
Benim 2 şubat son regli canmKızlar hadi liste yapalım
Herkes son adet tarihini yazsın
Ben liste haline getireyim
Amin amin canm benimHepimizinkini evet yorulmuyorum desem yalan ama şükür Allah can sağlığı versin
Rica ederim canım inşallah güzel net görüntülerle dönersinOyy maşallah canm benin
Yaaa tamam kuzum cok saol söylediğin için
Benim 2 şubat son regli canm
Süper olur liste vlla
Amin amin canm benim
Maşallah inşallah bu sefer sağlıkla ilerler kuzum mucize ni kucağına alırsnBen de buradayımm sat 3 şubat bat 27 şubattı. Sabredemediğimden erken öğrendim haftalar geçmiyor. Geçen sene subatta 9 haftalık bebeğimi kaybetmiştim, trombofili paneli yaptırdım kendi isteğimle bazı degerlerim pozitif çıktı. Kendi doktorum çok önemli olmadığını söylese de önlem amaçlı oksapara başladık gebeliği öğrenir öğrenmez. Bugün doktora gittim 5+6 görünüyor benim hesabımdan biraz ileride kalp atısı tam duyamadık karından muayene oldum. Yapılması gereken testler varmış ilk gebeliğimden de hatırlıyorum onları istedi. Haftaya gel dedi ama iki hafta sonra gideceğim, umarım bu sefer her şey güzel geçer…
Ahh çok amin çokRica ederim canım inşallah güzel net görüntülerle dönersin
Günümüz aynı bende 5+6 dayım. Bende öncesinde öyle olaylar yaşadım malesef düşünmek istemiyorum o günleri. Kalp atışını tam duyamadık derken kalp atışı görüldü o zaman dimiBen de buradayımm sat 3 şubat bat 27 şubattı. Sabredemediğimden erken öğrendim haftalar geçmiyor. Geçen sene subatta 9 haftalık bebeğimi kaybetmiştim, trombofili paneli yaptırdım kendi isteğimle bazı degerlerim pozitif çıktı. Kendi doktorum çok önemli olmadığını söylese de önlem amaçlı oksapara başladık gebeliği öğrenir öğrenmez. Bugün doktora gittim 5+6 görünüyor benim hesabımdan biraz ileride kalp atısı tam duyamadık karından muayene oldum. Yapılması gereken testler varmış ilk gebeliğimden de hatırlıyorum onları istedi. Haftaya gel dedi ama iki hafta sonra gideceğim, umarım bu sefer her şey güzel geçer…
sat 26 ocakKızlar hadi liste yapalım
inşallah canım ya sabahları kötü uyanıyorum . işe gitmek çok zor geliyorYaaa deme inşallah çabucak biter gecer canm
Sat 26.01.2024 P plankolikanneKızlar hadi liste yapalım
aaa bizim aynısat 26 ocak
evet aynıymışızaaa bizim aynı
Ayy zordur kuzum tabi haklsninşallah canım ya sabahları kötü uyanıyorum . işe gitmek çok zor geliyor
Sat 30 ocakKızlar hadi liste yapalım
Amin yavrum ya hepimize kolaylık versinAyy zordur kuzum tabi haklsn
Allâh kolaylık versin inşallah
31 ocak canım benim ki tahmini doğum 06.11.2024
Anne Adayı Sat Cinsiyet Tahmini Doğum Tarihi Gerçekleşen Doğum Tarihi Eslem Hüma 31.01.2024 Blue8816 02.02.2024 plankolikanne 10.02.2024 16.11.2024
Şu gerçekleşen doğum tarihi kısmı bi duygulandırdı
Anne Adayı Sat Cinsiyet Tahmini Doğum Tarihi Gerçekleşen Doğum Tarihi Eslem Hüma 31.01.2024 Blue8816 02.02.2024 plankolikanne 10.02.2024 16.11.2024
Şu gerçekleşen doğum tarihi kısmı bi duygulandırdı