- 11 Mart 2024
- 1.343
- 1.212
- 29
Bizim yorgunluk be uykusuzluk hamişlikten değil demek kiAynen bende sabah 06.40 kalkıyorum akşamda 19 gibi evde oluyorum 2 sınıfa giden oğlum var onunla ödev falan yapıyoruz yoğun ve yorgunuz hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim yorgunluk be uykusuzluk hamişlikten değil demek kiAynen bende sabah 06.40 kalkıyorum akşamda 19 gibi evde oluyorum 2 sınıfa giden oğlum var onunla ödev falan yapıyoruz yoğun ve yorgunuz hepimiz
Bendede yok diyebilirim iştahım da var aslında ama sabah kısa bi an geldi gibi oldubende henüz bulantı yok erken sanırım benim için
Evet uyku halsizlik bendede var ama bazen gözümden uyku akarken uyuyamıyorum düşünmekten sanırımBenim cok şükür bulantm yok
Ama uykuuu fenaaa
Dün aksam 9 da uyudum resmen ayakta uyuyorum
Tamamdr canm güzelce sağlıkla ilerlesin inşallahteşekküer ederimm kizlar hoşbuldumm iki gün sonraki değerimi açiklyacağim
Ahh demeDesen gruptanki herkes yoğun çalışıyor bende öyle sabah 8 akşam 8 ve 7olmadan kalkıyorum bende hep yorgunum
Anamm senin birde okula giden oğlusun var demek Allah bağışlasn canmAynen bende sabah 06.40 kalkıyorum akşamda 19 gibi evde oluyorum 2 sınıfa giden oğlum var onunla ödev falan yapıyoruz yoğun ve yorgunuz hepimiz
Bende bulantı gelirse sabahtan akşama kadar mı olur diye düşünüyordum daha önce yaşamadığım için. Benimde iştahım yerindeBenim bu hafta başladı canım bulantılarım. Neredeyse günün hep aynı saatlerinde (günde 3-4 kere) 15-20 dk uğruyor gidiyor. İyi ki sürekli değil, iş yerinde çok zor oluyor. Ama hiç iştahsızlık yok aksine doymuyor gibiyim
Ben uyuyorum vlla canmEvet uyku halsizlik bendede var ama bazen gözümden uyku akarken uyuyamıyorum düşünmekten sanırım
Benimde kontrol pazartesi ya gün yaklaştıkça birşeyler basmaya başladı banaBen uyuyorum vlla canm
Sende cok düşünme kızz☺
Ahaha benim uyku ondan vlla şuan bile yatsam uyucamBizim yorgunluk be uykusuzluk hamişlikten değil demek ki
Bana da günler geçmiyor bebekBenimde kontrol pazartesi ya gün yaklaştıkça birşeyler basmaya başladı bana
Ben de yaaa az önce kıvrıldım da 10 dk kestirdimAhaha benim uyku ondan vlla şuan bile yatsam uyucam
Kaç haftalıksın tam olarak ben ilk çoçuğumda hiç midem bulanmamıştıbenim bulantım çok fazla prilam kullanıyorum :)
Yok canım estağfirullah geçen hafta çarşamba keseyi gördük 18 marta kalp atışı için çağırdıBana da günler geçmiyor bebek
Senin ilk kontrolmuydu cann karıştırmş olabilirm kbkma
İlk kontrolüne bol su içerek git canımBana da günler geçmiyor bebek
Senin ilk kontrolmuydu cann karıştırmş olabilirm kbkma
6+5 im canım :)Kaç haftalıksın tam olarak ben ilk çoçuğumda hiç midem bulanmamıştı
Benim 5+1 daha umarım bunda da olmaz bulantı6+5 im canım :)
amin inşallah benim geçen hafta başladıBenim 5+1 daha umarım bunda da olmaz bulantı
Hepimizinkini evet yorulmuyorum desem yalan ama şükür Allah can sağlığı versinAnamm senin birde okula giden oğlusun var demek Allah bağışlasn canm
Sen bizden daha cok yoruluyorsundur