- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
Hee ikinci muayene 3.hafta snra yaniiYa düşünmemek gerekiyor ama elde değil üç hafta sonraya randevu verdi bide onu bekle bekleyebilirsem şimdi
Ooo hakkikaten nasl zaman gececek ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee ikinci muayene 3.hafta snra yaniiYa düşünmemek gerekiyor ama elde değil üç hafta sonraya randevu verdi bide onu bekle bekleyebilirsem şimdi
Oyy ne güzel canm tebrik ederimBende 2. Aşılamada hamile kaldım.
Oyyy maşallah Allahm evladına sağlk sıhat versin mucize bebişin de sağlıkla ilerlesin inşallahSelam kızlar bende artık buralardayım galiba :) bat 6 şubatken aynı gün yaptığım testle öğrendim :) çok istiyordum ama en ufak bir belirtim yoktu umudum kalmamıştı sürpriz oldu :) 2. Çocuğum olacak bir de oğlum var 19 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin. Henüz doktora gitmedim 5. Hafta yani haftaya gitmeyi planlıyorum. Gittiğimde umarım herşey yolunda olur keseyi vs görebiliriz
Kac haftaliksn canm doktor ne dediArkadaşlar aşırı karın ağrım var
Dun baya ağlaya ağlaya eve girdim
Bugün doktora gittim kese gözükmedi
Ama hiçbirseyim de yok kanama vs
Bat 6 marttiKac haftaliksn canm doktor ne dedi
Canm benmde bat 2 mart kac haftalığım tam bilmiyorum geçen hafta benmde 2 gün ara ara ağrım oldu birde bugün akşam üstü belim karnım ağrıdı şuan hafiflediBat 6 martti
4+0
Doktor tekrar kan testi istedi
Ama çıkmaması çok normal üzülme
Karın ağrıları ise tamamen yerleşme dedi
Ama daha önce hiç böyle bir ağrım olmamıştı
Evet canım demek ki olacakCanm benmde bat 2 mart kac haftalığım tam bilmiyorum geçen hafta benmde 2 gün ara ara ağrım oldu birde bugün akşam üstü belim karnım ağrıdı şuan hafifledi
Salı benmde doktor günü
Endişelenme canm ara ara olacak bunlar demekki
Olabilir canm bazen hiç olmuyor bazen oluyor yaşayıp görücez sağlıkla hayırlısıyla ilerler inşallah canımEvet canım demek ki olacak
Hergün çok ağrım var baya endişelendim
Çok şükür bir sıkıntı yok ama
Gaz ağrısı belki de usutuyorum
Canm hayirli olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler kucağına alırsınArkadaşlar günaydın dün gece 2.kan testini verdim. 2 katına çıkmış. 213ten 506olmus 48 saatte. Benim de kasık ağrım oluyor.
Umuyorum ki normal bu ağrılar. Şuan orada bebise yer açılıyor, düşünsenize bir hücre yumağı istila ediyor vücudunun bir yerini:) tepkisiz kalamaz vücut tabii, illa hissettirecek bize.
Bu dönemde tutunmasını kolaylaştırmak ve gelişiminin sağlıklı olması için doktor nates q plus diye bir ilaç verdi. Elenetal 1 kullanıyordum. Bıraktirdi ve multivitamine daha sonra gecicez dedi.
Yarın doktora sonucu gondericem inşallah. Keseyi görmek için randevu verecekmiş. Rabbime emaneti olsun.ben de korkuyorum kimyasal veya dış olmasın, ya da düşmesin diye. Allah'im sana emanet diyorum.
Arkadaşlar çok stresli bir isim var. Bir de ulasimi uzak, araba ile 40 dk kadar yol sürüyor. Araç sarsarak gidiyor bazen yollardan dolayi. Bir de fabrika ağır metal sanayi üretim yeri. Ufak zerrecikler her yerde. Ben üst kattayim üretim 1 alt katta. Tedirginim
Canım benim 4+3 de zar zor gözüktü yani böyle doktor iyice bastırdıkça gözüküyordu bende sorun mu var dedim hayır çok küçük olduğu için böyle dedi. Ağrılara gelince benimde oluyor hatta ben ağrılara mutlu oluyorum demekki orda farklı giden bişeyler var diyorum ha belirti olmayanlarda var tabi. Bol bol dinlen benim faekkettiğim yorulunca artıyor kramplar. Doktorundan progesteron iste. Maden suyu iç (yanında muz ye)Bat 6 martti
4+0
Şuan bir risk görmedi çok şükürCanım benim 4+3 de zar zor gözüktü yani böyle doktor iyice bastırdıkça gözüküyordu bende sorun mu var dedim hayır çok küçük olduğu için böyle dedi. Ağrılara gelince benimde oluyor hatta ben ağrılara mutlu oluyorum demekki orda farklı giden bişeyler var diyorum ha belirti olmayanlarda var tabi. Bol bol dinlen benim faekkettiğim yorulunca artıyor kramplar. Doktorundan progesteron iste. Maden suyu iç (yanında muz ye)
Benimde geçen hafta aşırı bel ağrım oldu normalmişBat 6 martti
4+0
Teşekkürler canımBenimde geçen hafta aşırı bel ağrım oldu normalmiş
Merhaba sağlıkla ilerlesin inşallah ☺Merhaba kızlar.
SAT 10 şubat, BAT 9 Mart, yani bugün. BAT'a 2 gün kala erken gebelik testinde net ikinci çizgiyi görünce doktora danıştım. Ayni gün kan testi yaptır dedi. Akşam yaptırdım. Beta hcg 213 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptır dedi. Bu akşam tekrar gidicem kan tahlili için.
Net belirtilerim; şiddetli bel ağrısı (yerimden dogrulamayacak kadar oldu. Bir süre oturup kalıyordum.), kasık ağrısı.
1 senedir korunmuyorduk. Ve ilk kez bu ay kafeinli kahve veya Nescafe tüketmemistim. Etkisi olabilir diye düşünüyorum.
Heyecanlı bekleyiş sardı beni de.
Bugün dogumgunum ayrıca:) doğumgünü hediyesi olur umarım beta hcg gerektiği gibi artar.
Amin inşallah canım benim. Salı günü keseyi görür inşallah doktor. Güz haberlerini bekliyorumCanm hayirli olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler kucağına alırsın
Doktor banada salıya randevu verdi folik asit verdi sonra degistiriz dedi ara ara benmde kasık bel ağrılarım oluyor olacak bunlar vucutta bir değişim oluyor