2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Bugün gördük keseyi ben 4+5 sanıyordum ama ultrasonda 5 hafta 2 günlük gözüküyor kese var ama bebeği görmedik. Boş ya da dış gebelik riski var mı dedim yok her şey gayet yolunda dedi
Süper çok sevindim sizin için Allah tamamına erdirsin darısı başıma inşallah

Merhaba keseyi gördünüzz mü ben 5hafta 1 günlük olduk ama eşim haftaya gideriz doktora şimdi görünmez falan boşa gitmeyelim diyor 6haftada gideceğiz sanırım..
canım seni mart ayı grubundan hatırlıyorum inşallah sağıkla ilerler hamileliklerimiz en son kaçtı beta beni doktor salıya çağırdı bakalım ne göreceğiz :)

Ben de dün gittim kese göründü. Banu çiftçinin uygulamasında sat’a göre 5+2ydim dün ama doktor fotoğrafa 5+4 yazmış. Bugün hafif pembe bi akıntım geldi biraz endişelendim. Bu şekilde olan var mı? Normaldir değil mi?

Yaaa maşallah gördünüz demek
Alttan mı muayene etti, acaba leke ondan mı geldi
Bende 5.haftama bgn girdim☺

Gözüm
Bugün gördük keseyi ben 4+5 sanıyordum ama ultrasonda 5 hafta 2 günlük gözüküyor kese var ama bebeği görmedik. Boş ya da dış gebelik riski var mı dedim yok her şey gayet yolunda dedi
Gözün aydın canm
E peki erken mi gıtmişssn ondan mı bebek görülmedi

Ay doktor bugün 5 tüp kan aldı beta hcg yokmuş aralarında ben de merakla beta degerini bekliyorum. Ultrasonda kese göründü diye mi istemedi acaba

Maşallah maşallah canm
Beklemeye sabr yok valla
Benim daha 1 haftam var gitmeye
Ahh zmn geçmiyor

Amin güzelim
Yok ben sadece öyle bi düşündüm kuzum
Ya düşünmemek gerekiyor ama elde değil üç hafta sonraya randevu verdi bide onu bekle bekleyebilirsem şimdi

Selam kızlar bende artık buralardayım galiba :) bat 6 şubatken aynı gün yaptığım testle öğrendim :) çok istiyordum ama en ufak bir belirtim yoktu umudum kalmamıştı sürpriz oldu :) 2. Çocuğum olacak bir de oğlum var 19 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin. Henüz doktora gitmedim 5. Hafta yani haftaya gitmeyi planlıyorum. Gittiğimde umarım herşey yolunda olur keseyi vs görebiliriz

Selam kızlar bende artık buralardayım galiba :) bat 6 şubatken aynı gün yaptığım testle öğrendim :) çok istiyordum 2. Çocuğum olacak bir de oğlum var 19 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin. Henüz doktora gitmedim 5. Hafta yani haftaya gitmeyi planlıyorum. Gittiğimde umarım herşey yolunda olur keseyi vs görebiliriz

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

canım seni mart ayı grubundan hatırlıyorum inşallah sağıkla ilerler hamileliklerimiz en son kaçtı beta beni doktor salıya çağırdı bakalım ne göreceğiz :)
Canım benim 105 teb 234 oldu doktorumda daha verme gebesin, 14 mart gibi karından usg ile görürüz dedi yani şuan 9 u 5 gün sonra 6 haftalıkken oluyor..

Kızlar günaydın, ben 5+2 yim şuanda o baştaki bel ağrısı da geçti şuan en ufak bir belirtim yok normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…