- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hep yüz üstü uyurum çok zorlanıyorum yastık koyuyorum bacağıma sola yatmaya alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama bazen gece uyanıyorum yine yüz üstüne dönmüşümkızlar bu arada ben yüz üstü uyumadan asla uyuyamam biraz once uyandım yüzüstü uyuyordum bir bacagımı da katlamıştım bacgımı uzatırken kasıgıma öyle bi agrı girdi ki anlatamam cok korktum şuan cok uykum var yan uyumaya calısıyorum asla uyuyamıyorum.bu şekilde uyuyan var mı 9+0 bu arada
Isalahhh bugun belki olacak benimde bakalimHayırlı olsun canım dediğin hafta ile uyumlu ama yurt dışında nasıl oluyor işler bilmiyorum. Normalde keseyi görmen lazım gidince
Ay islahh ya haber ederım buraya randevu saatimi beklıyorm sabırsızlıklaHadii hayırlısı ile duy pıt pıtları güzelim
Aynı şey bendede var bende yazmiştım gecen hafta buraya yüz ustu olmadan uykum gelmiyor halada dıkat etmeye çalişiyorum şimdide yan yatıp bacaklarımı birşeyın ustune atmam lazım uyumam için yorganın yada yastıkTan destek lazım bize işalah bişey olmuyordurkızlar bu arada ben yüz üstü uyumadan asla uyuyamam biraz once uyandım yüzüstü uyuyordum bir bacagımı da katlamıştım bacgımı uzatırken kasıgıma öyle bi agrı girdi ki anlatamam cok korktum şuan cok uykum var yan uyumaya calısıyorum asla uyuyamıyorum.bu şekilde uyuyan var mı 9+0 bu arada
Çok güzel haber çok sevindim gözünüz aydın Hamilelik bu yüzden 9 ay, her açıdan hazır hissedebilmek için tanınmış vakitBizimkiler de artık kabullendi çok şükür kızımda sinir krizlerini bitirdi
eşimde normale döndü doğur diyor artık mutluyum çok şükür
güzel haberlerle gel inşallah <3Günaydın kızlar doktora gidiyorum… Bugün her şey netleşecek. Dün gece felaket şekilde kasık ağrısı, mide bulantısı, bel ağrısı yaşadım. Bebek öldü mü karnımda bilmiyorum kalbi atmakla atmamak arasındaydı biliyorsunuz İnşallah bir umut hayattadır dua edin
Ay bize de doktor genelde bir kız bir erkek oluyor çift yumurtalar dedi, sağlıkla, güzellikle gelsinler de inşallah öyle olur gözümde büyüyor biraz hiç ikiz görmedim etrafımda o yüzden bilinmezlikle dolu bir heyecan var içimdeOyyy çok sevindim canmmm maşallah ya
İnsallah biri kız biri erkel olur,
Ayy benim abimin cocukları öyle çift yumurta ikizi biri kız biri erkek valla sevmelere doyamıyorum
Rabbim iki duyguyu da aynı anda tattırıyor öyle olunca
maşallahh canım hayırlı uğurlu olsunnn heralde çift yumurta da çift kese mi oluyor?Ay bize de doktor genelde bir kız bir erkek oluyor çift yumurtalar dedi, sağlıkla, güzellikle gelsinler de inşallah öyle olur gözümde büyüyor biraz hiç ikiz görmedim etrafımda o yüzden bilinmezlikle dolu bir heyecan var içimde
Kötü düşünme hala içinde az da olsa atıyor kalbi . Arayı kapatır ufaklık. Sen kendine dikkat et üzme yıpratma dinlen uzan . Bebekler hisseder ona her gün seni sabırsızlıkla bekliyorum de. Bugün Kadir gecesi bol bol dua et canımKızlar miniğime bakıldı şuan 6+5 miş çok küçükmüş kalbi normalden daha az atıyormuş fitil ile beraber iğne de verildi artık beklemekten başka bişey yapamıyorum bayramdan dolayı randevum da bir hafta sonraya sarktı
inşallah alışabilirim tanıdıgım bi kadın doğum doktoru yüzüstü uyumayı şimdiden bırak dedi. ozellikle sol tarafında uyu rahimin dolaşımı için cok daha iyiymiş sol taraf size de fikir olsunBebeğim malesef ki uzun bir süre yüz üstü uyuyamayacağız
Alışmaya çalış
deneyecegim ama en zorlandıgım şey bu olacak gibiGöbek çıkmaya başlayınca bebek izin vermiyor merak etme. Ben de öyle uyurum ilk gebelikte de o izin verene kadar uyumuştum. Eğer huzursuz oluyorsan bacaklarının arasına yastık koyarak uyu dönmüyorsun o zaman
tanıdıgım bi kadın doğum doktoru yüzüstünü bırak genellikle sol tarafına uyumaya calış drdi rahımın dolaşımı için en iyisi sol tarafmış ona alıştırmaya calısıyorum kendimiKızlar günaydınnn . Yukarda okudum öncelikle hayırlı haberler bekleyen arkadaşlarıma bol bol dua gönderiyorum . İkinci olarak ta uyku ile ilgili bu haftalarda uyuma şeklimiz bebeğe zarar verir mi. Yani ben gece seksen tane pozisyon değiştiriyorum yüzüstü sırtüstü yan sağ sol baya uyuyorum yani. Bazen karnımın üzerine yatmış oluyorum. Ay hiç bilmiyorum dikkatte etmiyorum
Çok teşekkür ederim canımm evet bizimkiler altlı üstlü iki ayrı kesedelermaşallahh canım hayırlı uğurlu olsunnn heralde çift yumurta da çift kese mi oluyor?
maşallah hayırlı uğurlu olsun inşşşÇok teşekkür ederim canımm evet bizimkiler altlı üstlü iki ayrı kesedeler
Bana doktorum yan, sırt üstü, yüz üstü farketmez istediğin pozisyonda yatabilirsin şu dönemlerde diyor o yüzden ben de rahat rahat yatıyorum valla, zaten uykuda istesem de kontrol edemiyorum pozisyonları tam bir deli gibiyim yatarkenKızlar günaydınnn . Yukarda okudum öncelikle hayırlı haberler bekleyen arkadaşlarıma bol bol dua gönderiyorum . İkinci olarak ta uyku ile ilgili bu haftalarda uyuma şeklimiz bebeğe zarar verir mi. Yani ben gece seksen tane pozisyon değiştiriyorum yüzüstü sırtüstü yan sağ sol baya uyuyorum yani. Bazen karnımın üzerine yatmış oluyorum. Ay hiç bilmiyorum dikkatte etmiyorum
İnşallah miniğin kendini toparlar canımKızlar miniğime bakıldı şuan 6+5 miş çok küçükmüş kalbi normalden daha az atıyormuş fitil ile beraber iğne de verildi artık beklemekten başka bişey yapamıyorum bayramdan dolayı randevum da bir hafta sonraya sarktı
Evet sola dönük yatınca daha iyi kan gidip daha iyi besleniyormus, ben de genelde sola yatmaya çalışıyorum ama uyurken degisiyo tabitanıdıgım bi kadın doğum doktoru yüzüstünü bırak genellikle sol tarafına uyumaya calış drdi rahımın dolaşımı için en iyisi sol tarafmış ona alıştırmaya calısıyorum kendimi
Bugün kontrolüm vardı canım çok şükür güzel geçti rahatladım birazElbette ki öyle değil canm
Herkes bir olmuyor benim kuzenim de hiç bulantı olmadı pamuk gibi güzel oğlu oldu
Her söylenene takılma:))
İlkler hep öyle sanırım, ondada bebeklere dirlik vermiyoruz. İkinciler şanslı benceBi virgül koyamamıştır anlaşılmaz olmuş… evet ilkinde iki kan tahlili kese kalp kalp yapmışım 7+4 e kadar 5kez dr a gitmişim