Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar günaydınnn sizde böbrek ağrısı oluyor mu son 4 5 gündür sol tarafımda boşluk ağrısı gibi başladı dün doktorda baktı birşey göremedi idrar tahlili istedi dn hastaneden sonra evde kriz gibi vurdu ama nefes alamıyordum belimi sarıp uyumuşum uyandığımda hiç birşeyim yoktu gece bir yandan bır yana dönerken bıcak batar gibi vurdu muhtemelen bebek büyüdüğü için baskı yapıyor dedi doktor :KK51:

• Beğen
Reactions: dhn
Hanımlar günaydınnn sizde böbrek ağrısı oluyor mu son 4 5 gündür sol tarafımda boşluk ağrısı gibi başladı dün doktorda baktı birşey göremedi idrar tahlili istedi dn hastaneden sonra evde kriz gibi vurdu ama nefes alamıyordum belimi sarıp uyumuşum uyandığımda hiç birşeyim yoktu gece bir yandan bır yana dönerken bıcak batar gibi vurdu muhtemelen bebek büyüdüğü için baskı yapıyor dedi doktor :KK51:
Gaz sancısı da olabilir..

Beybi valla düşündüm de ne yapıyordum ben dışarıda sosyalleştim birkaç gün, nette indirim var diye alışveriş araştırması yaptım kaçıyor diye:)) ve temizlik ev düzenleme:) oyle geçti. Oğlan hasta sanırım zehirlenmiş eşim yurt dışında gece gece hastaneye gittik karnım bugün 9 aylık gibi ne zorlandım sorma. Senden ne haber🌸
Çok geçmiş olsun hızlıca toparlar umarım oğlunuz🙏🏻
Gaz sancısı ya da ufak üşütmelerde de benim ağrıyor böyle sıcak tutun atletlerinizi giyin umarım bir şeycik kalmaz

Bir sinire basmıştır o muhtemelen. sağ salim doguralim daha ne garip gurup ağrılar cekicez kim bilir

Canım bugün daha iyi, dün iki serum yapıldı. Benım belim koptu ayakta git gel serumları bekle. Kimliği yere düştü eğilip almaya düşündüm sonra kalkmak işkence gibiydi:) bel ağrım çok bu ara zorluyor beni. Sizden ne haber
Çok geçmiş olsun 🩵
Bel ağrısı benide etkiliyor. 10 gün istirahat aldım doktordan. Dün çarşıda işlerim vardı biraz dolandım sonra eve geldim yemek yaptım. Pert oldum 😫 bide ayakta çok kalınca akıntı daha çok oluyor onu fark ettim.

Merhaba, şeker yüklemesi konusunda kararsızım. Yaptırmayıp açlık tokluk şekerime mi baktırsam diye düşünüyorum çünkü genetikte de yok şeker

Kızlar ben toplamda 3,5-4 kilo kadar aldım hamileliğin başından beri. 26. haftadayım. Doktorum çok kilo aldığımı söyledi. Ne yiyorsun sen dedi? Biraz abartmıyor mu sizce? Bence gayet normal. Bebek 1 kilo zaten. Ha bir de yaşıma taktı. 30 yaşındayım. Yaşın da var zaten falan dedi 😅
Doktorunuz eminim özünde iyi biridir ama bu hareketleri bence biraz mobing. Öncelikle gayet gençsiniz onun dışında kaç kilo almanızı bekliyor acaba 0 mı😅

Kızlar ya ben sanırım büyük bir telaş anının içerisindeyim, sabah direk toplantıyla başladım güne ve bebeğin hareketlerine hiç odaklanamadım etti mi etmedi mi🙄 şimdi aklıma geldiğinden beri de karnıma ne kadar hafif hafif vursam da yemek yesem de hareket etmedi ben de çikolata söyledim marketten onu bekliyorum. Ama o hareket etmedikçe ben stresten kalp atışlarım hızlanıyor işi mişi bıraktım sürekli yatıyorum. O da bence onu dürttükç rahatsız oldu iyice hareket etmiyor. Nasıl sakinlerim hiç bilmiyorum😔

Kızlar ya ben sanırım büyük bir telaş anının içerisindeyim, sabah direk toplantıyla başladım güne ve bebeğin hareketlerine hiç odaklanamadım etti mi etmedi mi🙄 şimdi aklıma geldiğinden beri de karnıma ne kadar hafif hafif vursam da yemek yesem de hareket etmedi ben de çikolata söyledim marketten onu bekliyorum. Ama o hareket etmedikçe ben stresten kalp atışlarım hızlanıyor işi mişi bıraktım sürekli yatıyorum. O da bence onu dürttükç rahatsız oldu iyice hareket etmiyor. Nasıl sakinlerim hiç bilmiyorum😔
Hep içimde bak bu aralar eşyalarına odaklandın daha erkendi niye böyle şeyler yapıyorsun gibi benim kaygı bozukluğumu tetikleyecek seslerle kendimi iyice geriyorum. Bebeğimde ben stres oldukça iyice pusuyor farkındayım ama bu stres anlarını sanırım yönetemiyorum. Hamilelikte yeni bir yüzümle tanıştım sürekli endişelen ve anlık kaygı atakları yaşayan😔

Kızlar ben toplamda 3,5-4 kilo kadar aldım hamileliğin başından beri. 26. haftadayım. Doktorum çok kilo aldığımı söyledi. Ne yiyorsun sen dedi? Biraz abartmıyor mu sizce? Bence gayet normal. Bebek 1 kilo zaten. Ha bir de yaşıma taktı. 30 yaşındayım. Yaşın da var zaten falan dedi 😅
Bence abartmış ya 20 kilo alanlar var yani. Benim en son kontrolumde doktorum doğuma kadar 12 kilo alman normal dedi

Uyuyordur içini ferah tut. Hafif hareketleri oluyor hareket halindeyken otururken hissedemeyebiliyoruz. Biraz dolaş biseyler ye iç yat bence hareket eder annesi. Hiç telaş yapma. Özellikle soluna yat bir bak.

Hanımlar selam, aranızda vajina ağrısı yaşayan var mı? Benim vajinam ağrıyor özellikle birkaç gündür neresi olduğunu da kestiremiyorum. 26+3 olduk. Korkutuyor da acaba bir sorun mu var diye. İlk gebelik olunca da tecrübesizlik var. Nette normal yazıyor falan da insan ister istemez endişe ediyor. Bu aralar çok yoruluyorum. Fiziksel olarak da mental olarak da, acaba diyorum o yüzden de olabilir mi ?

Hayırlı günler hanımlarrr
Siz toplamda kaç kilo aldınız şuan da ben fazla mı gidiyorum normal mi çözemedim zaten normaldede ekmek,çikolata,cips zararlı şeyler yiyen biri değilim kahvaltı mı güzel yapıyorum aralar meyveli yoğurt yada yulaflı yoğurt yapıyorum kendime akşam yemeğinide ekmeksiz menüde ne varsa yiyorum ama alıyorum ya hunharca 26+1 toplamda 7 kilo aldım 🫠
ben 8 kilo aldım 25+4 teyim, bugün şeker testi verdim böyle giderse 2 katıyla doğuma gideceğim yiyorum da aşırı da değilim ama tartıya küsmek üzereyim 😅

Çok geçmiş olsun 🩵
Bel ağrısı benide etkiliyor. 10 gün istirahat aldım doktordan. Dün çarşıda işlerim vardı biraz dolandım sonra eve geldim yemek yaptım. Pert oldum 😫 bide ayakta çok kalınca akıntı daha çok oluyor onu fark ettim.
Canım sana da geçmiş olsun bel çok zor yaa:KK43: iyi yapmışsın dinlen evde. Öyle bir şey ki aynı pozisyonda uzun süre kalınca daha kötü oluyor yatınca da ayakta durunca da oturunca da. Evet evet akıntı haliyle yer çekimiyle iniyor. Aman orda kalacağına aksın. Ben alıştım artık geçen gün farklı doktora gittim akıntıma baktı normal dedi. Gebelikte artması çok normalmiş.

X