Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok ama çok teşekkür ederim rahatlattın beni. İnşallah benim de öyle bir şeydir🤲
Ne demek ❤️❤️Canım inan endişe etme bende çok korktum direk doktora gittim ama normal dedi yırtıldığı için acır sancır hiç endişelenme dedi. Sende ferah tut içini ❤️❤️ çünkü tam o haftalarda bende yaşadım o ağrıyı.

Siz de bazen kendinizi böyle ağırlaşmış gibi hissediyor musunuz? Bacaklarımda belimde derman kalmamış gibi böyle 😂😂 çalışmaktan mı anlamadım. Ev de olan anneler siz de böyle misiniz? Bana özel bişey mi amaan. Şimdiden böyleysem sonraki aylar napcam diyorum

Kizlar kg niz ne durumda ?
Ben 21+3üm 4,8-5 kg arası bi artışım var 🥰
Siz de bazen kendinizi böyle ağırlaşmış gibi hissediyor musunuz? Bacaklarımda belimde derman kalmamış gibi böyle 😂😂 çalışmaktan mı anlamadım. Ev de olan anneler siz de böyle misiniz? Bana özel bişey mi amaan. Şimdiden böyleysem sonraki aylar napcam diyorum
Ay yalnız değilmişim 😂 Bazen kolum bacağım vücudumdan dökülecekmiş gibi oluyor özellikle gün içinde uzun süre kalkmadan çalıştıysam 🥲

Kizlar kg niz ne durumda ?
8 kilo aldım 24+0 96 kiloyum
Derman mı o da neydi shsgsjshs kalçama ağrı giriyor alt ağrılarım başladı vajina kemiklerim ağrıyor oturup kalkamıyorum resmen ve artı 8 aylık bi bebeğim var. Doktor bugün dinlen yorma kendini dedi ne mümkün dedim çakim ordan bakınıyor 🤣

Canım ben evdeyim. Bazen oluyor karnım belim vücuduma ağır geliyor. Ama uzun sürmüyor☺️😂

Ben 21+3üm 4,8-5 kg arası bi artışım var 🥰

Ay yalnız değilmişim 😂 Bazen kolum bacağım vücudumdan dökülecekmiş gibi oluyor özellikle gün içinde uzun süre kalkmadan çalıştıysam 🥲
Ay evetttt ben de yalnız olmadığıma sevindiiim
8 kilo aldım 24+0 96 kiloyum

Derman mı o da neydi shsgsjshs kalçama ağrı giriyor alt ağrılarım başladı vajina kemiklerim ağrıyor oturup kalkamıyorum resmen ve artı 8 aylık bi bebeğim var. Doktor bugün dinlen yorma kendini dedi ne mümkün dedim çakim ordan bakınıyor 🤣
Allah yardımcın olsuuun ☺️
Canım ben evdeyim. Bazen oluyor karnım belim vücuduma ağır geliyor. Ama uzun sürmüyor☺️😂
Bacaklarıma yazık ya vallah o kadar yükü taşıyor ki sanki 4 kilo değil de 14 kilo

Ay zaten hepimizin birbirine benziyor kolestrol yuksek çıkıyor o normal gebelikte benimde idrarda enfeksiyon var bir de keton pozitif çıkmış enzimler de iyi ama canım senin enzim işini doktorun çözmesi lazım anlatmıştım benim gebeliğin son haftasında yükselmişti gebelik kolestazi olabilir demişlerdi ilaçları kesince devam etti benim o yüzden suni sanciyla doğumu başlattılar belki senin ilaçları kesince düzelir
İnşallah canım 10 gun sonra tekrar bakılacak bakalım.dun tedırgın oldum uykularım kactı bugun alıstım dıkkat edıcem bakalım sebze agırlıklı beslenecegım bu 10 gun.keton pozıtıf bıraz sıkıntı çok aşırı cok su iç canım.benımde gebelıgın basında bıkere 3 cıkmıstı keton serum takmıstı doktor.bol su ıc vucut susuz kalmasın.

Kızlar pompa geldı ama deneyemedıgım ıcın bısey dıyemeyecegım😄kımın uzerınde denesem acaba cekıs gucunu😄goruntusu hoş,inek sagma makınasınada benzemıyor,guzel bıseye benzıyor ama işte denemeden bılemeyecegım hıcbızaman😄

Eklentiler

• D093DA78-7221-481F-8D39-F6BC068705DC.jpeg
    D093DA78-7221-481F-8D39-F6BC068705DC.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 38
Aynıyız😅😅😅 ama ben 3 hafta gerideyim🙈😅
Ya çok değişken ben buna çok inandım kesinlikte vücuda göre değişiyor boşver hızlı alıp hızlı veririz bakarsın😍
Ben tartilmiyorum eve de almadım manyak olurum diye xnndjdjdj 25 inde 22 haftalıkken+10 olduğunu öğrendim en son.... 18 inde detaylı var orda tartilma olmaz sanirim 20 sinde doktora randevum var bombayi o gün patlaticam kim bilir kaç çıkacak 🥹🥹🥹
Valla bence iyi yapmışsın bende tartı var ve psikolojimi düzeltmeye çalıştım kaç hafta. Saldım artık boşver sende hepimiz hissettiğimiz kilodayız öyle diyelim 🥰

Çok teşekkürler desteğiniz için. Ben durup dururken hiç hissetmeye başlamadım henüz. Yani ellerimi otururken dediğim gibi göbek altından birleştirince pıt pıt atış hissediyordum sadece. Sizde bu şekilde hissedebiliyor musunuz mesela.. yoksa normalde bu şekilde hissedilmiyor mu sizde bi dener misiniz yaa :)

Evet bugün baya yoruldum ama içime dert oldu hissetmeyince
Bende 20+3 üm canım aynı şekilde o pıt pıtı hissediyorum ellerimi karnıma koyduğumda. Başka hareket bende hissedemedim henüz 🥺

Kızlar merhaba idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı? Hayatım boyunca yaşamadığım bir durum, hiç bir şikayetim de yok ama bugün rutin kontrollerimde idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı.

X