Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu testleri yaptırmak istemedim ama Devlet hastanesinin Dr dosyada bulunsun diye yaptı sonucuda gösteremedim aldirmayi düşünmüyorum ama ister istemez şüphe düştü içime bu tarz tesleri yapıp. Bu kadar yüksek çıkıp sağlıklı doğan varmı onu merak ediyorum

benim minnoş için de son kontrol de kız dedi doktorumuz canım %99 dedi :KK70: Erkeğe benziyor diye tahmin yaptıklarında toprak ya da dora düşünmüştüm. Keşke büyüdüklerinde kendilerine sorabilsek ya ömür boyu bizim seçtiğimiz ismi taşıyacak :/ babane ismi mağdurlarından biri olarak çok isterdim böyle bir seçeneğim olmasını
Aaa canım ben erkek sandım senin bebeğini demek şeninde benim gibi kızçen olacak. Mina miray zeynep masal asel güzel isimler ben arya düşündüm ama başına bi isim eklemek istiyorum kızlarım hep iki isimli anlamlı güzel isim bulmak çok zor gerçekten
Bide haklısın yaaaa ben şahsen kendi annem babam dahil büyük ismi koymaya karşıyım. Onların gönlü olacak diye günümüze aykırı isim koymak istemem

Kızlar bugün öğleden sonra çok korktum. Tuvaletimi yaptım peçeteye sildiğimde pıhtılı kan geldiğini gördüm. Elim ayağım titredi o kadar korktum ki anlatamam. Doktoruma yazdım gelmemi söyledi. Eşim işten nasıl geldi o yolu nasıl gittik bilmiyorum. Bebeğime bir şey oldu diye çok korktum. Neyse ki bebeğim iyi fakat bende plasenta previa tanısı aldım. Doktorum da üste çıkabileceğini söyledi. Hastaneye gidene kadar hatta bebeğimin kalp atışını duyduktan sonra da ağladım ama çok şükür bebeğim iyi... Bol su içmemi, istirahat etmemi ve moral bozmamamı söyledi. Kanamam olabilirmiş fazla olursa iletişime geçeceğiz. Günde iki kere ağızdan progestan verdi. Pazartesi bir daha kontrole gideceğim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın dualarınızı bekliyorum kızlar.
Canım çok geçmiş olsun hiç üzülme bol bol dinlen

Benim bir dahaki randevum 26 kasım nasıl bekleyeceğim ya , çok uzun aralık verdi doktor. Bebeğimi aşırı merak ediyorum

Bu arada aklima geldi, burada ultrason fotografi paylasan bi kac kisi vardi. Chatgpt ile denesenize bi, merak ettim dogru bilebilicek mi😁 benim elimde hic ultrason fotografi yok, olsa deneyecektim.

Kızlar bugün öğleden sonra çok korktum. Tuvaletimi yaptım peçeteye sildiğimde pıhtılı kan geldiğini gördüm. Elim ayağım titredi o kadar korktum ki anlatamam. Doktoruma yazdım gelmemi söyledi. Eşim işten nasıl geldi o yolu nasıl gittik bilmiyorum. Bebeğime bir şey oldu diye çok korktum. Neyse ki bebeğim iyi fakat bende plasenta previa tanısı aldım. Doktorum da üste çıkabileceğini söyledi. Hastaneye gidene kadar hatta bebeğimin kalp atışını duyduktan sonra da ağladım ama çok şükür bebeğim iyi... Bol su içmemi, istirahat etmemi ve moral bozmamamı söyledi. Kanamam olabilirmiş fazla olursa iletişime geçeceğiz. Günde iki kere ağızdan progestan verdi. Pazartesi bir daha kontrole gideceğim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın dualarınızı bekliyorum kızlar.
Canim cok gecmis olsun dikkat et dinlen suyunu beslenmeni ihmal etme. Bu süreçte su önemli. Regl tarihlerin miydi bu aralar ? Icini ferah tut hic bir sey olmaz bebegine inşallah 🙏

Kızlar karnınız büyüdü mü anlamak istiyor musunuz 😂😂
Sırtınızı tam yaslayıp bacaklarınızı karnınıza dogru bebisi cok sıkıştırmadan çekmeye çalışın fotograftaki gibi. Ben eskiden bu pozisyonda bazen otururdum ama bugun denedim ı ıh yok olmuyor bacaklarim yari yolda kaliyor sanki kucagimda top var gibi 😂😂 deneyin bakalim sizlerin ne durumda

Eklentiler

• Screenshot_20241113-204436_Chrome.jpg
    Screenshot_20241113-204436_Chrome.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 20
Teşekkür ederim canım amin inşallah.🙏🏼
İnşallah da olmaz canım hepimizinki yukarı çıkar inşallah🙏🏼
Bugün hastaneden dönerken aklıma sen geldin canım konuştuk ya. Gerçekten şaka gibi. Allah kimseye yaşatmasın inşallah hemen atlatırız. 🙏🏼

Insallah canim benim 🙏🏼 valla ben de okuyunca bu kadar olur dedim ama korkmayalim, allaha sukur amansiz bir seyimiz yok

Canım 14 haftalık hamileyim şuan. 2 hafta önce aşırı kanamadan dolayı hastanede yattım 4 gün. Kanama alanı hamileliğin her haftasında olabilir olmaz diye bir şey yok. 4. gün hastaneden çıkış yaparken kanama alanamı kalmadığı için kanamaların bitti ama ilerleyen haftalarda tekrar yeni kanama alanları oluşabilir dikkat et demişti doktor.
Geçmiş olsun canım. Ben herşeyi fazla kafaya takıyorum sanırım

Kizlar dna sonucumuz aciklandi çok şükür temiz çıktı cinsiyetimiz de belli oldu prensesim geliyor🥹😍💞💞💞🌸🌸🌸

Dün randevum vardı bir kız da benden geliyor 🥰🌸 Doktor daha erken değişebilir %80 kız dedi ama ben değişeceğini sanmıyorum 2 kızçe annesi diyeceksiniz ✌🏻😄😍
Bu arada Çin maya takvimi hiçbiri tutmadı 😄
Rahimde perdeden dolayı histereskobi olmuştum 2 düşük sonrasında. Doktor rahim ağzı uzunluğunun ara ara ölçülmesi lazım takipli olduğun doktora ilet dedi. Bazen serklaj atma ihtimali doğabiliyor erken doğum riskinden dolayı dedi ama kızımda hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti erken doğum da olmamıştı bunda farklı bir durum mu gördü bilmiyorum sordum şu an hiçbir sıkıntı yok dedi ama kafamı kurcaladı. Rahimde perde ameliyatı olup bu durumdan ötürü serklaj atılan var mı acaba ?
Hayırlı olsun grubumuzda çiçekler açmaya başladı ne guzel 🥰🥰🥰
Kizlar doktordan ciktim 13+2 plasenta biraz asagi yerlesmis benim. Ileri haftalarda duzelebilir dedi rahim buyudukce yer degistiriyomus. Eger degismezse sezeryan oluyormussun, bazen de cocuk erken haftalarda dusebiliyormus ya. Korktum. Tabi doktor bana dusmeyi falan soylemedi ileri ki haftalarda tekrar bakariz dedi de ben googleladim. Boyle bir sey yasayan duyan var mi

R rosie23
Canım ben de doktordan çıktım 2 saat önce, benim plasentam da arkaya yerleşmiş, ama bu durum sıklıkla yaşanıyor yer değiştirebilir dedi, 2cm daha yana gelirse normal doğum konusunda sorun yaşamayız dedi. Daha çok erken bunları konuşmak için zamanla plasenta genişleyecek yeri de değişebilir dedi. Bebeğim 4 gün önde gidiyor, boyu uzun olacak galiba dedi duygulandım 🥹🌸
Çok çok gecmis olsun ayaklariniza yastik koyup bolca uzanin cok dikkat ederseniz ins yukari cikar. Bircok tanidigin başına geldi zor ama istirahat ile sorunsuz atlacaginiz bir süreç. Ilk zamanlar dikkat ederseniz daha kolay olur yukarı çıkar inş.

visneliturta34 visneliturta34 canım aldırmayı düşündüğün için mi doktorun tüm ihtimalleri araştırıyor çünkü hiç bukadar bir kusur arayan doktor görmedim eğer fetal temiz çıkmışsa ense kalınlığı gerilemişse neden bukadar illede birşey çıkabilir diye bakıyor ayrintilida zaten bir sorun varsa belli olur zamanı gelince anlayamadım senin doktoru. Yok eğer aldırmayı düşünmüyor isen aminyosentez çok riskli bebeği kaybetme ihtimalinde var bu işlemden sonra.

Canim cok gecmis olsun dikkat et dinlen suyunu beslenmeni ihmal etme. Bu süreçte su önemli. Regl tarihlerin miydi bu aralar ? Icini ferah tut hic bir sey olmaz bebegine inşallah 🙏
Teşekkür ederim canım inşallah. Regl tarihi ile ilgili değil de bebeğinin eşinin rahim ağzına yakın olması sebebi ile kanama oldu.

Kızlar karnınız büyüdü mü anlamak istiyor musunuz 😂😂
Sırtınızı tam yaslayıp bacaklarınızı karnınıza dogru bebisi cok sıkıştırmadan çekmeye çalışın fotograftaki gibi. Ben eskiden bu pozisyonda bazen otururdum ama bugun denedim ı ıh yok olmuyor bacaklarim yari yolda kaliyor sanki kucagimda top var gibi 😂😂 deneyin bakalim sizlerin ne durumda
Benimde öyle caniko çıktı baya☺️

Insallah canim benim 🙏🏼 valla ben de okuyunca bu kadar olur dedim ama korkmayalim, allaha sukur amansiz bir seyimiz yok
Evet canım ne yapalım buna da şükür. Bebeklerimize bir şey olmasın gerekirse kalan 5 ay boyunca yatacağız dikkat edeceğiz yapacak bir şey yok🙏🏼
Hayırlı olsun grubumuzda çiçekler açmaya başladı ne guzel 🥰🥰🥰

Çok çok gecmis olsun ayaklariniza yastik koyup bolca uzanin cok dikkat ederseniz ins yukari cikar. Bircok tanidigin başına geldi zor ama istirahat ile sorunsuz atlacaginiz bir süreç. Ilk zamanlar dikkat ederseniz daha kolay olur yukarı çıkar inş.
Teşekkür ederim inşallah.🙏🏼

X