2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar benim kız gündüz uyuyor gece 1-2 saat ağlama krizi tutuyor sizde de oluyor mu takip edemiyorum burayı kolik bebeği olan var mı acaba benim kızımda kolik falan olabilir mi ?
Benimki ağlamıyor ama gözleri açık mızıldanıyor dün gece saat 1’de bi başladı 4’e kadar o saate kadar eşim uyudu ben bekledim sonra o kalktı ben yattım bi baktım eşimde uyumuş kalmış

Benimki ağlamıyor ama gözleri açık mızıldanıyor dün gece saat 1’de bi başladı 4’e kadar o saate kadar eşim uyudu ben bekledim sonra o kalktı ben yattım bi baktım eşimde uyumuş kalmış
Bnm eşim asla kalkmiyo hep ben kaynana var bide uardıma geldi alip bebeği kaynana odasina getiriyorum mahsus gece olmasından cok korkuyorm uyumadiği için gece grlsn istemiyorum

Bnm eşim asla kalkmiyo hep ben kaynana var bide uardıma geldi alip bebeği kaynana odasina getiriyorum mahsus gece olmasından cok korkuyorm uyumadiği için gece grlsn istemiyorum
Yaaa eşinin aslında destek olması lazım açıkçası kayınvalidem gil bizle uğraştığında eşim kalkmadı resmen bize küstü ben bunalıma girdim eşimin desteğinin yerini kimse tutamaz kv kaldı uyumaktan kendine güzel koltuk bakmaktan çocuk görmedi gözü şimdi de küsüz tabi

Biliyoeum senin durumlari bnm eş biraz uyku düşkünü çikti ya napicam bilmiyorum halisilasyon görmeye başladim en ufak seste bebek ağliyo saniyorum odada destek cok önemli yaa

Valla benimkide hep gözler kapalı emiyor ama genel olarak oğlumun tüm gün toplasan yarım saat anca gözü açık oluyordur emiyorsa sıkıntı yok bence sadece anne sütüyle o şekilde sarılık tehlikesini atlattık kan uyuşmazlığımiz olmasına ragmeen

Kızlar bizimde dün göbeğimiz düştü bugün banyo yaptık derisi pul pul dökülmeye başladı losyon sürdüm mustelanin biraz azalttı ama korktum normalmi? Birde göbek bağı düştü ama içinde hep parçalar vardi düştüğünde annemler dokundurtmadi da burdan birinde duymuştum sanki içinde kalmış diye öyle bı problem olurmuki?

Eklentiler

• IMG_20241123_111658.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 14
Bzmkiee böyle bnm 5.gün düştü 1gün sonrada yikadık hatta dr bana akıntı kokulu akıntı yoksa koyu akıntı yoksa sorun yok demişti

Ay insallah bnde atlatirim ya sağim yapmiyorum full emziriyorum mamayıda kestim kendimce bakalım bnmde sarilik cikti göğüs kısımlarına kdr inmiş bide

Kizlar bebeğim pişik olmuş canı yok yanıyor ve daha 6günlük napmam lazım mustela krem kullaniyorum ıslak mendil kullanmiyorum artık pamuk ve saf su bnun dişinda napabilirim lütfen yazar mısınız kıpkırmızı olmuş penis alti totosu falan

Ay insallah bnde atlatirim ya sağim yapmiyorum full emziriyorum mamayıda kestim kendimce bakalım bnmde sarilik cikti göğüs kısımlarına kdr inmiş bide
Ben de hiç sağım yapmadım ilk iki gün mama verdim sütüm baya baya gelmeye başladığı an mamayı kestim doktorlar ver demeye devam etmesine rağmen iyikide kesmisim çocuğum ondan sonra kendinde geldi sütüm de bebeğin ihtiyacina göre şekil almaya başladı çok şükür çok korkuyorum bende azalacak kesilecek diye

Canim benim bir iki kere kızarmıştı sudocrem sürdüm anında geçirdi

Kızlar bir tavsiyede bulunmak istiyorum bilmeyenler için bebek+ uygulamasını kullanıyorum emzirme takibi yapıyorum ilk günden beri her iki gogsude emziriyorum emzirirken süre tutuyor uygulama ve en son hangi memeyi emdiysek bir sonraki emzirmede omemeden başlıyorum ne zaman emdiği ne kadar emdiği herşeyi kaydediyor çokkk işime yaradı tavsiye ederim

Evet o parça kaldı diye söyleyen bendim ancak benim düştükten 10 gün sonra kanamaya başlamıştı tekrardan. Kanama 2 gün sürünce doktora götürmüştük. Ama parça görüntüsu falan yoktu normal gözüküyordu göbeği. Doktor kendi eliyle açtı bakti o zaman gözüktü kalan parça.

O bizim görebileceğimiz bi yerde olmuyor canım, dr açtı baktı iç kısmını

Ben o uygulamada emzirme takibini deli gibi kullanıyorum ya kızımda kullanmıştım bütün emzirmelerim gün gün dakika dakika kayıtlı. Şimdi de aynı şekilde kullanıyorum. Bebek memeden cikti bi sure dönmedi o ara sayacı durduruyorum

Temizleidkten sonra kurutup kremleyin bir de pudra kullanabilirsiniz bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…