hayırlı olsun inşallah sizinde içinde. dilerim çok güzel geçer bu süreç :)Hepinizi etiketleyemedim. 28 Ocak sat benim. İlişki gününü bildiğim için doğru olduğunu düşünüyorum. Coraspirin bebeğin kalp sağlığı açısından kullanmam gerektiğini söyledi. Progestanda bir kez düşüğüm olmuştu ona önlem olarak dedi ama kullanmasam diye düşünüyorum çünkü kanama vs yok şükür Allah korusun. Omegayı duymuştum kullananları ben sormada kendi yazdı zaten. Durum böyle kızlar. Hepimize sağlıklı huzurlu bir gebelik süreci diliyorum inşallah
Amin amin canm valla tekrar tebrik ederim seni deBenimde amh 0,29 du çok düşük ihtimal hamile kalman demişti ama imkansız da değil dedi. Bir kez yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yaptırdım. 1 yıldırda korunmuyorduk. İğne den sonuç alamadık ve yorulmuştum artık psikolojik olarak. Oluruna bıraktım ve 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hepimizi tebrik ederimAmin amin canm valla tekrar tebrik ederim seni de
Bnde 2 kere klomen catlatma iğnesi
2 kere de aşılama yaptrdm
Bu ay da mucizem geldi
İnşallh sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı
Amin amin hepimiz alalım inşallah canmHepimizi tebrik ederimgüzel saglikli hamilelikler geçirip evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin herşeyin bir vakti var işte bende klomen femara denedim bu ay nasipmiş
3 sene önce kullanmıştım kist oldu geçen sene e defa femara kullandm gene kist oldu 7 8 aydr birsey kullanmadm bu ay nasip olduAmin amin hepimiz alalım inşallah canm
Peki sen klomen kullandgn ay mı hamiş kaldn:))
Benim daha cok yeni hala inanamıyorum yaa
Evet pazartesi 4+3 demişti kendisiEvet yeni girdim 6’ya, tabi uygulamaya göre böyle belki doktor farklı söyler. Yarın gideceğiz ilk ultrasonlu muayeneye canım daha sadece kan testi yapıldı.
Bu hafta sana doktorunun söylediği mi? Ben tamamen banu çiftçinin uygulamasına göre konuşuyorum orada 5+1 gözüküyorum bugün. Doktor belki farklı söyler yarın gideceğim.
Oyy vlla nasl sevindim senin içinde anlatamam3 sene önce kullanmıştım kist oldu geçen sene e defa femara kullandm gene kist oldu 7 8 aydr birsey kullanmadm bu ay nasip oldugeçen hafta ogrendigimde 4 5 gün şaşkınlık vardı gene varda o zamanlar boş boş bakıyordum
Benm sanırım 4 haftalıksizde de böyle hala regl agrısı gibi ağrı oluyor mu kızlar?
6 haftalık benim alt tarafta bir ağrı var. sol tarafımda daha çok tabi. ara ara geçiyor. ara ara geliyor. ama genel olarak var. sabah kalktığımda vardı mesela geçti sonra. şimdi tekrar başladı hafif hafif
Bende de oluyor canm daha 4 haftalığımsizde de böyle hala regl agrısı gibi ağrı oluyor mu kızlar?
6 haftalık benim alt tarafta bir ağrı var. sol tarafımda daha çok tabi. ara ara geçiyor. ara ara geliyor. ama genel olarak var. sabah kalktığımda vardı mesela geçti sonra. şimdi tekrar başladı hafif hafif
Beni dee haftaya cağırdıBenm sanırım 4 haftalıkhaftaya çağırdı doktor iki aksamdr belim ağrıyor ve adet oncesinde olan agri gibi karnım ağrıyor ama çok değil
Oyle valla mucize bizm içinde bugün doktoru aradm haftaya sali gel dedi kese içn sen gördünmu canmOyy vlla nasl sevindim senin içinde anlatamam
Oyy vlla nasl sevindim senin içinde anlatamam
İşte Rabbim mucizesini bi anda yaşatıyor insana o yüzden şaşırıp kalıyoruz
Peki sen keseyi gördün mü canm
Yok bebeim benim daha cok var haftaya cumartesi randevumOyle valla mucize bizm içinde bugün doktoru aradm haftaya sali gel dedi kese içn sen gördünmu canm
hadi inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsuuuuuunsize şu an yaşadığım şoku aktarmak istiyorum.
5 tüp bebek 2 aşılama... zorla güzellik çabaları ve sonuç kendiliğinden 40 yaş gebelik...
Allah razı olsun amin.hadi inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsuuuuuun
Maşallah maşallah canmherkeste oluyorsa normal demek ki diye düşünüyorum :)
ben keseyi gördüm 6 haftalık kalp atışlarını duyacağız salı günü ben de aşırı heyecan yaptım. bi taraftan da kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sıkıntı olmasın diye hayırlısı hepimiz için
Aaaaaa hemde ne şokkkk bende 2 klomen 2 aşılama sonrası mucizem kendiliğinden geldisize şu an yaşadığım şoku aktarmak istiyorum.
5 tüp bebek 2 aşılama... zorla güzellik çabaları ve sonuç kendiliğinden 40 yaş gebelik...
maşallah canım bende yaş 40 :))size şu an yaşadığım şoku aktarmak istiyorum.