2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Selamlar kızlar. Az önce Dr dan geldim keseyi gördük. 4+3 dedi. Uygulama baya abartmış 6+3 diyor ama ben gününü biliyorum Dr dediği doğru. 7. Hafta da gelirsin dedi kalp atışı için. Folik asit omega progestan ve corasprin yazdı.

Ben bu test ile adetten 5 gün önceden öğrendim
Erken gebelik testinde çıkmadı bunda çıktı çok enteresan
Kan testim de pozitif olduğu ocin ben güvenilir buldum

Son adet tarihiniz neydi?

hayırlı olsunn sizinde :)

bana sadece son adet tarihimi sordu 6 haftalık dedi. acaba kaç haftalık olduğunu nereden anlıyor onu anlamadım bende. Sizin son adet ne zamandı?

bir de o ilaçları tahlil yaparak mı verdi ya da kanamanız mı vardı neden progestan verdi acaba? ben sadece folik asit alıyorum

Açıkçası ben adetten 5 gün önce kan testi yaptırdim 16 çıktı. Son adet tarihim bugün aslında doktorum haftaya gel keseyi görelim dedi. Artışa bakmadık. Bence test yaptırmayın o şekilde hesap kitap strese sokuyor insanı

Selamlar hayırli olsun düşük riskiniz için mi bunları yazdı bana sadece folik asit bir de hamilelik öncesi de kullandigim için d vit ve omegaya devam edebilirsin dedi

Selamlar hayırli olsun düşük riskiniz için mi bunları yazdı bana sadece folik asit bir de hamilelik öncesi de kullandigim için d vit ve omegaya devam edebilirsin dedi
bende dvit ya da omega falan da yok. sadece folik asite devam ediyorum :/
haftaya geldiğinde detaylı tahlil yapalım dedi kanda tüm değerlere bakalım vs acaba o zaman mı verecek gerek olursa

bende dvit ya da omega falan da yok. sadece folik asite devam ediyorum :/
haftaya geldiğinde detaylı tahlil yapalım dedi kanda tüm değerlere bakalım vs acaba o zaman mı verecek gerek olursa
Evet muhtemelen o zaman verir
Ben hamilelik öncesi hamile kalmak için kullanıyordum devam edebilirsin gerisini testlerini yapınca konuşuruz dedi

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hepinizi etiketleyemedim. 28 Ocak sat benim. İlişki gününü bildiğim için doğru olduğunu düşünüyorum. Coraspirin bebeğin kalp sağlığı açısından kullanmam gerektiğini söyledi. Progestanda bir kez düşüğüm olmuştu ona önlem olarak dedi ama kullanmasam diye düşünüyorum çünkü kanama vs yok şükür Allah korusun. Omegayı duymuştum kullananları ben sormada kendi yazdı zaten. Durum böyle kızlar. Hepimize sağlıklı huzurlu bir gebelik süreci diliyorum inşallah

Yaaa zaman geçmiyor sanki arkadasm yaa
Ben birde o kadar cok uğrastm ki sebepsiz inferilite olabilir demişlerdi
Çok şükür mucizem geldi
Ama hala inanamıyorum
Benimde amh 0,29 du çok düşük ihtimal hamile kalman demişti ama imkansız da değil dedi. Bir kez yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yaptırdım. 1 yıldırda korunmuyorduk. İğne den sonuç alamadık ve yorulmuştum artık psikolojik olarak. Oluruna bıraktım ve 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…