- 1 Temmuz 2020
- 44
- 52
- 31
Canm zaten beklediğim için hemen reglim 1 gün gecince test yaptm 32 ☺İnşallah Rabbim o güzel haberi duymayı görmeyi nasip etsin sizede, burdanda paylaşmak nasip olsungebelik var mı şuan
Amin canmm sama da Hayırlı olsun cunku hafif ikinci cizgi varr:)Yeni hamişler hayırlı olsun öncelikle. Benim 2 yaşında bir oğlum var. Bu ay geç döllenme oldu. Akıntımdan takip ettim ve değerlendirmiştik öncesinde. Dün de adet günümdü. Lekelenme oldu ancak adete dönmedi. Ben de az önce test yaptım. İlk saniyelerde bir şey yoktu da sanki bekleyince hayali çizgi var. Sizce de öyle mii? Artımedin testi. Güvenilir mi onu da bilemedim.
Benim de 30 :)30 yaşındayım ben. Çalıştığım için süreci devlette takip edemem diye Özel hastaneye gittim şimdilik bakalım umarım iyi olur ilgili bir doktor gibi görünüyor. Ama ben bi şey soramıyorum. Keseyi gördük mesela haftaya gel sesi dinleyelim dedi keşke içinde bi hareket var mı, bi şey görünüyor mu deseydim onu bile diyemedim :)
sizin yaş kaç bu arada
Evet ben de hiç bilgim yok duyduğum bir kaç klinik var ama onlar da çok yüksek fiyatlarmışZaten doktor bulmakta ayrı bir olay biri ona iyi diyor biri buna diyor kafalar karışık oluyorbenmde kafamda iki doktor var birini arayacağım bugün ne zaman geleyim diye
ay çok sağolun yaa kendimi karacahil gibi hissediyorum :)Eğer ölçüm yaptıysa altta gs diye bir yer olur orada yazar mm ölçüsü
İki oğlumda da böyle uyku hali olmuştuBende göğüslerde hassasiyet, arada bir regl sancısı gibi ağrı giriyor, tam o böyle hamilelerin yaşadığı mile bulantısı diyemem ama kıyma vs canım istemiyor kokuyormuş gibi geliyor. Yorgunluk oluyor acayip bir de uyku hali. İş yerinde günü zor tamamlıyorum. Bende de belki sizin gibi sadece kese görünebilir. Doktor alttan mı karnınızdan mı ultrasonla baktı?
Banu çiftçiye göre benim 3+4 gözüküyorEvet yeni girdim 6’ya, tabi uygulamaya göre böyle belki doktor farklı söyler. Yarın gideceğiz ilk ultrasonlu muayeneye canım daha sadece kan testi yapıldı.
Bu hafta sana doktorunun söylediği mi? Ben tamamen banu çiftçinin uygulamasına göre konuşuyorum orada 5+1 gözüküyorum bugün. Doktor belki farklı söyler yarın gideceğim.
İnşallah Rabbim hayırla tamamına erdirsinCanm zaten beklediğim için hemen reglim 1 gün gecince test yaptm 32 ☺
Sonra 2 gün snra yaptm 125 çıktı:)
Doktor um da kese için erken 10 gün snra gel dedi
Ben cumartesi yine kan vercem ama bakacağım değerime
Aminnn hepimiz sağlıkla alalım inşalah yaaa
Hayırlı olsun ben de ikinci çizgiyi gördüm :)Yeni hamişler hayırlı olsun öncelikle. Benim 2 yaşında bir oğlum var. Bu ay geç döllenme oldu. Akıntımdan takip ettim ve değerlendirmiştik öncesinde. Dün de adet günümdü. Lekelenme oldu ancak adete dönmedi. Ben de az önce test yaptım. İlk saniyelerde bir şey yoktu da sanki bekleyince hayali çizgi var. Sizce de öyle mii? Artımedin testi. Güvenilir mi onu da bilemedim.
Yok estağfirullah gebelik konusunda bir yerden sonra cahillik en güzeli diğer türlüsü zulüm oluyor :) yani 5 haftada 5-6 mm oluyorsa iyi bence :)ay çok sağolun yaa kendimi karacahil gibi hissediyorum :)
altta gs 11,65 yazıyor iyi mi peki sizce 6 haftalık dedi doktor
elimde bu bilgi var sadece
Amin tatlımmm hepimize inşallahİnşallah Rabbim hayırla tamamına erdirsin
Bu test yüzünden burada çok mağdur olan gördüm. Artımedin üç çeşidi var güvenilir olmayan bu diye biliyorum. Geçen ay da arkadaşımda hata verdi farklı marka testle denerseniz daha güvenli olur. İnşallah pozitiftirYeni hamişler hayırlı olsun öncelikle. Benim 2 yaşında bir oğlum var. Bu ay geç döllenme oldu. Akıntımdan takip ettim ve değerlendirmiştik öncesinde. Dün de adet günümdü. Lekelenme oldu ancak adete dönmedi. Ben de az önce test yaptım. İlk saniyelerde bir şey yoktu da sanki bekleyince hayali çizgi var. Sizce de öyle mii? Artımedin testi. Güvenilir mi onu da bilemedim.
Teşekkür ederiiimAmin canmm sama da Hayırlı olsun cunku hafif ikinci cizgi varr:)
Bende boyle cıkınca kan verdim 34 çıkmıştı değerim
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin.Hayırlı olsun ben de ikinci çizgiyi gördüm :)
Bu test yüzünden burada çok mağdur olan gördüm. Artımedin üç çeşidi var güvenilir olmayan bu diye biliyorum. Geçen ay da arkadaşımda hata verdi farklı marka testle denerseniz daha güvenli olur. İnşallah pozitiftir
Bence canm kan ver kan garantiTeşekkür ederiiimBırakıp gitmiştim. Zamanla daha da belirginleşmiş.
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Ben 2 gebelik yaşadım. 2si de aylar sürmüştü olması. O yüzden bu kadar kısa sürede beklemiyordum. Ama dediğiniz gibi hatalı olabilir. Teyit edeyim ben yine de.
Oyy maşallah sağlıkla tamamla inşallahMerhaba kızlar bende aranıza yenı katıldım. Sat tarihim 30 ocaktı. Düzensiz adet gördüğüm için başta hamile olduğumu hiç düşünmedım. Beklerken bi ara leke gördüm adet oluyorum sandm ama devamı gelmedı.8,10 gün gecikme olunca sağlık ocağına gittim kan verdim beta >1000 çıktı. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için de değer düşükk mü acaba diye korktum dün dr gittim tahmini olarak 5 haftalık hamileyim ultrason da kese göründü. 20 gün sonra kalp atışı icin çağırdı. Daha erken gelsen de öğrenırız de garanti olsun dedı. Ama okadar bekleyebilir miyim bilmiyorum. Bugin iş çıkışı beta değerimin artışını öğrenmek için kan mı versem acaba diye düşünüyorum
Su bekleyişler zor ama dilerım bebiş bekleyen herkes güzel haberler güzel sonuçlar alsın
Durdukça dahada belirginleşmiş ama inşallah var gibiTeşekkür ederiiimBırakıp gitmiştim. Zamanla daha da belirginleşmiş.
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Ben 2 gebelik yaşadım. 2si de aylar sürmüştü olması. O yüzden bu kadar kısa sürede beklemiyordum. Ama dediğiniz gibi hatalı olabilir. Teyit edeyim ben yine de.
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahHanımlar kan verdim şimdiadetten 3 gün önce 29 şubatta 100
4 şubatta 785
6 şubatta 2025 çıktı beta hcg