2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Benim tüm vücudum ağrıyor kuzu göğüs agrisina emzirerek ve sıcak suyu yatarken koyarak cagre buldum azıcık hafifledi ama şimdide burnum falan akıyor ya anne olmak çok zor valla hasta hasta b bekle ilgileniyoruz
Bende buralarda okumuştum soğuk uygulama iyi geliyor diye onu denedim. Emzirdikten sonra tabi bebeğe soğuk süt yollamamak için. İnanki buz uygulaması beni rahatlattı sanırım damarları daralttığı için bi iyi geldi

Gogusum biraz olsun düzeldi kuzum ama başka organlarim bozuldu grip mi oldum naptim anlamadım şuan böbrek ağrısından geberiyorum napacagimida bilmiyorum sıcak su koyuyorum geçmiyor

Kötü yavrum şuan böbrek ağrısı çekiyorum ne yaparsam ters tepiyor geçmiyor sıcak su koydum ama banamisin demiyor parol içtim yok ve bebekle çok zorlanıyorum keşke ailem yanımda olsa diyorum
Bebekle hastalık daha zor. Kıyamam doktor a gittin mi

Gogusum biraz olsun düzeldi kuzum ama başka organlarim bozuldu grip mi oldum naptim anlamadım şuan böbrek ağrısından geberiyorum napacagimida bilmiyorum sıcak su koyuyorum geçmiyor
Bence doktora git canım acile bi anlat antibiyotik verir emzirirken veriyorlar

Kızlar merak ediyorum da sütü sağarak sadece benmi veriyorum. Çok yoruluyorum. Hem süt sağ hem bebekle ilgilen hem evi toparlamaya çalış. Çok doldum inanın kendimi de çok yordum. Son bir aydır başıma gelmeyen kalmadı. Salgına yakalandık. Kv yi çağırdık çünkü bebeğe bakıcak takatim yoktu. Ayrıca kv doğumda geldiğinde atışmıştık şeytan ilan edilmiştim. Hala dediklerini yaptıklarını unutmadım ama el mecbur çağırdım. Çünkü taşımamız gereken bir evde vardı. Neyse sorun çıkmadı çok şükür sağ salim geldi gitti.
Hem bebekle gece ilgilen hem gündüz kolileme yap. Eşimde taşınıcağımız eve tadilat yaptırdı.(su tesisatına varana kadar değiştirdi) evi temizlemeye ayrı gittim. Taşındıktan iki gün sonra kv gitti. Hala yerleştiricek çok eşyam var. Ama bebeğim evi yadırgadığı için sürekli ağlıyor. Biz 4. Ay atağına biraz zor geçtik. Bu arada ben 3. Kez regl oldum. Sütüm bu dönemde çok azaldı. Ben 1. Aydan sonra anne sütü + mama destekli gittim. Kilosu ve boyu iyi çok şükür. Benim gibi sağarak devam eden varmı? Bazen yeter sağmak istemiyorum diyorum ama bebeğimin ihtiyacı var

Benim oğlum da yatarken iki elinden tut hemen kafayı beli kaldırıp oturmak istiyor bizde erken diyoruz ama yapıyor kendisi belki oturunca bu sürekli kucakta gezmek işini bırakır
Benim de umudum o yönde.Oturunca etrafı daha iyi görüp daha çok oyalanır belki diye düşünüyorum.Artık oto koltuğu veya pusette tıtmak zorlaştı. Kanguruda bile yüzü hep dışarı baksın istiyor meraklı oğlum

Selam kızlar nasılsınız ?
Bebişler nasıl ?
Ne zaman dogacaklar derken kızım 4 aylık oldu
Doktor bana bugün istersem ek gıdaya başlayabilecegimi söyledi ama 6.ayına kadarda zamanı var dedi,
Varmı aranızda başlayanlar ?

kizlar 4. ay atak magdurlari burdami neler yasiyosunuz ne zaman başladı bittiysw ne kadar surdy bilgilendirin pleasww

vallahi sagarak verenleri ayakta alkisliyorum ben sahsen. senide tebrikbederim hem sagarsk vermişsin hemde birrr surubisle ugrasmissin ama bence bu zamana kadar yapabildiysen biraz daha sık disini en azindan ilk 6 ay anne sutu almis olsun eminim cok zordur ama belliki sen zaten cok guclusun

vallahi sagarak verenleri ayakta alkisliyorum ben sahsen. senide tebrikbederim hem sagarsk vermişsin hemde birrr surubisle ugrasmissin ama bence bu zamana kadar yapabildiysen biraz daha sık disini en azindan ilk 6 ay anne sutu almis olsun eminim cok zordur ama belliki sen zaten xok guclusun

Kızlar bebeğimin gündüz uykuları eskiden 1 saatti 3. aya girdik ondan mu bacağındaki ortezdrn mi bilmiyorum 10-15 dk sonra emzik düşüyor ağlayarak uyanıyor eskiden emziği kendi atar dalardı uykuya. Şimdi asla dalmıyor hep kuş uykusu. Gece de aynı yarım saatte 1 taş çatlasın 1 saatte 1 uyanıyor emzik ağzından düşüyor diye bu atakta dolayı mı bilmiyorum önceden tam dalacağı zaman emziği kendisi atar uyurdu mahvoldum başında bekliyorum. Ve öyle bir ağlıyo ki yani sanki saatlerce ağlamışta ben bakmamışım gibi çığlıkla

Sadece söylediğim gibi tüm beslenmesi. Zaten sadece mama içiyor anne sütümüz yok ne yazık ki
Şuan kaç aylık acaba,
Hepmi böyleydi,
Yoksa bu atak haftalarımı
Çok saat var arada,

Benim kızda az içiyor doktora söyledigimde diyor bezi hep ıslaksa ve kilo alıyorsa sorun yok.

Bebekle hastalık daha zor. Kıyamam doktor a gittin mi
Yok kuzum gidemedim eşim çalışıyor otobüs sıkıntı oturduğum yerde anca eşim evde olacak öyle gidecem bakalım yarın izin alırsa gidecem
Kuzu onla ilgilenmekten dinlenemiyorum bu yüzden iyilesemiyorum ya

Galiba buda bir dönem ya,
Bende diyordum kedi uykusu gibi,
Uyuyor uyanıyor hemen,
Artık gündüzleri daha cok uyanık kalmak istiyorlar,
Bide yanında birini görmek istiyorlar,
Yavaştan gece uzun uyumaya başlar bence bizim öyle oldu

Benim kız biraz inatçı her gün ara ara deniyorum memeyi teklif ediyorum ama yok. İlk zamanlar silikon ucu arada tutuyordu ama yok onu da bıraktı komple. Sürekli biberon ağzında olsun istiyor. Offf valla daraldım artık. Ben önceden de dışarı çok çıkan biri değildim ama çalışmayı özledim. Bir yandan tekrar çalışmaya başlarsam bebeğim ne olucak diye düşünüyorum. Ben hamileyken istanbuldan Ankaraya taşındım. Ankarada da geçen hafta başka ilçeye taşındım. Kimseyi tanımıyorum. Dışarı çıkmak istiyorum ama hava çok soğuk. Önceden motor sürerdim istediğim her yere giderdim. Şimdi taşındığım lojmanda kargoyu almaya bile gidemiyorum. Kızlar wp grubu falanmı kursak buraya siteden sürekli giremiyorum. Bütün yazıları okuyorum ama geriden geliyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…