Parol nedir gerçekten doktor parol al diyince şöyle bi yüzüne baktım ters ters, yapabileceğim bişey yok dedi. Kemik ağrısını bırak nefes alamayacak kadar zonkluyor bi 5 dakika sonra azalıyor
Bence şahane yani boyu kilosu maşaAllah sübanaAllah. Gayet güzel ilerlemissiniz şimdiye kadar bundan sonra da böyle devam edin bence. Miniğin keyfi yerinde belli kive bende hep tek memeden gittim birde iki memeyi emzirince vücut bebeğin daha çok süte ihtiyacı var sanıp daha fazla süt üretiyor buda mastit olmasina neden oluyor. Memeler zaten artık terbiye olmaya başladı bebeğin ne kadar süte ihtiyacı varsa o kadar üretiyor. Hiç içine kuşku girmesin miniğin mutlu annesi
Geçen doktor da teşekkür etti çok sağol canım hayırlısı ile uyku da düzene girse daha mutlu olacağız ilk doğum yaptığımda mastit oldum ben yok böyle bir acı
Kızlar bebegin kafası da küçük çıktı 38 cm doktor persentil tablosunu söyledi çok düşük diye. Şimdilik sıkıntı yok dedi her ay artiyormus ama korkuyorum alt sınırına altindaymis
Ya kızlar bebegim 3 kilo doğdu 2800 hastaneden çıktık bugun 3 ay 3 günlük kilosu 6320 çıktı anne sütü sadece doktor kilo alımı az dedi moralim bozuldu ya
Merhaba . Üç Aylık bebeğim dün hapşırmaya bAşladı . Bugün de öksürük başladı . Ben hastayım ama hep maske taktım yine de bulaştı . Napabilirim , bebeği hasta Olan varsa siz neler yaptınız
kayınvalidemle aynı ildeyiz istanbuldayız akşam yemeğine ve maçı seyretmeye geldiler kayınbirader kv ve kp. Bu gece kalıp sabah gitceklermiş sebepsiz bir şekilde. İyi bir sıkıntı yok ama bana nedense düşüncesizlik gibi geliyor sizce ben yanlış mi düşünüyorum (ki olabilir yanlış düşünüyor olabilirim kv biraz beni kızdırcak şekilde konuşur belki taraflı baktığımdan bu olay düşüncesizce geldi) arkadaşlar 1 gece sebepsiz yere kalıp sabahın köründe gidecekler diye ben yorganlar yorgan kılıfları çarşaflar yatak altlarından yastıklar battaniyeler çıkar. Sonra onları 1 gece yattılar diye yıka kurut ütüle 1 gün onla uğraş Aşırı saçma değil mi NE GEREK VAR gayet rahat dönebilceklerken evlerine ..
Benim senden 2.5 3 hafta büyük. Kilo 100 ve fark var. Vala bazen bir dedikleri bir dediklerine uymuyor . Benim doktor diyor ki göz bebekleri ışıldıyorsa bebek gülüyorsa cildi sağlıklı canlı gözüküyorsa hareketliyse işte ayına göre yapması gerekenleri yapıp gelişimi normalse kiloya takılma bunlar önemli. En önemlisi mutlu olması bebeğin. Her bünye Farklı kilo ucu çok açık bşr konu diyor sende öyle düşün bence boşver sakın takılma kiloya . Zaten düşünürsek benim takılmam lazım benim oğlan seninkine göre geride kalmış
kayınvalidemle aynı ildeyiz istanbuldayız akşam yemeğine ve maçı seyretmeye geldiler kayınbirader kv ve kp. Bu gece kalıp sabah gitceklermiş sebepsiz bir şekilde. İyi bir sıkıntı yok ama bana nedense düşüncesizlik gibi geliyor sizce ben yanlış mi düşünüyorum (ki olabilir yanlış düşünüyor olabilirim kv biraz beni kızdırcak şekilde konuşur belki taraflı baktığımdan bu olay düşüncesizce geldi) arkadaşlar 1 gece sebepsiz yere kalıp sabahın köründe gidecekler diye ben yorganlar yorgan kılıfları çarşaflar yatak altlarından yastıklar battaniyeler çıkar. Sonra onları 1 gece yattılar diye yıka kurut ütüle 1 gün onla uğraş Aşırı saçma değil mi NE GEREK VAR gayet rahat dönebilceklerken evlerine ..
Selam canlar tüm ülke kar keyfi yaparken ben ev taşıdım b*k yedim allahtan oğlan hasta olmadı. Şükür doğumdan sonra ilk adetimi de oldum dün ama en önemli soru göbek Allah aşkına nasıl gidecek bu göbek . İnternete bakıyorum doğum sonrası göbek nasıl gider diye tek çare karın germe yazıyor napıcam ben çok kafaya taktım bu göbeği
Selam canlar tüm ülke kar keyfi yaparken ben ev taşıdım b*k yedim allahtan oğlan hasta olmadı. Şükür doğumdan sonra ilk adetimi de oldum dün ama en önemli soru göbek Allah aşkına nasıl gidecek bu göbek . İnternete bakıyorum doğum sonrası göbek nasıl gider diye tek çare karın germe yazıyor napıcam ben çok kafaya taktım bu göbeği
Ah yavrum ben de o göbekle tanıştım doğumdan sonra depresyon sebebi ben de. Hafta sonu kiz kıza bungalov a gittik. Ananem 75 yaşında o da var. Havuza girerken mayo giydim ananem döndü banu Alkan a dönmüşüb kızım dikkat et dedi. Guler misin ağlar mısın dedim dua et çok seviyorum seni dbfh
Ah yavrum ben de o göbekle tanıştım doğumdan sonra depresyon sebebi ben de. Hafta sonu kiz kıza bungalov a gittik. Ananem 75 yaşında o da var. Havuza girerken mayo giydim ananem döndü banu Alkan a dönmüşüb kızım dikkat et dedi. Guler misin ağlar mısın dedim dua et çok seviyorum seni dbfh
Ben aşırı elbise giymeyi seven biriyim ve dolabımda çoğu elbise. Hiçbiri olmuyor ne giysem sadece göbeğim ya sadece göbeğim çıkıyor diğer yerler normal. Resmen bunalıma girdim
Geçen doktor da teşekkür etti çok sağol canım hayırlısı ile uyku da düzene girse daha mutlu olacağız ilk doğum yaptığımda mastit oldum ben yok böyle bir acı