2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kızlar biliyorsunuz haftaya ramazan. Oruç tutmayacaktım ama çok birikti benim, tutmayı düşünüyorum deneyeceğim en azından. Siz ne yapacaksınız tutulur mu dersiniz?

Okuduğunu anlama probleminiz var sanırım sütüm kesildiği için demiş, zaten öyle olmasa bile ..neyse ya siz zaten anlamıyorsunuz ki yazılanı neden yazayım. Ayrıca kızlar bu arkadaş gibi senin derdin şöyle böyle deyip birbirimizin derdini küçümseyip boşver takma gibi basmakalıp ifadelerle birbirimizi kırmayalım bu arkadaş öyle yazdığından beri doğru düzgün grupta muhabbet dönmüyor.insan biraz da gündelik yaşamından yazmak istiyor. Şimdiye kadar kimse yapmadı bu arkadaş harici ama yine de yazmak istedim,
Bu arkadaş bu arkadaş . Okuduğunu anlamayan sensin bence . Ben kimsenin derdini küçümsemedim . Bana yapılanı da yazdım zatwn benimde kaynanana böyl yaptı diye . Anlamadıysan tekrar yazayım . Sen eşin bebeğin sağlıklıysanız gerisini de çok takma bebeğini kucaklarından al bi bahane ile yazdım . Çünkü hayatta daha büyük problemlerle savaşıyorum . İnan bunun yanında seninki küçük kalıyor dert etme içerikli birşey yazdım dermanAllah dermanAllah

Okuduğunu anlama probleminiz var sanırım sütüm kesildiği için demiş, zaten öyle olmasa bile ..neyse ya siz zaten anlamıyorsunuz ki yazılanı neden yazayım. Ayrıca kızlar bu arkadaş gibi senin derdin şöyle böyle deyip birbirimizin derdini küçümseyip boşver takma gibi basmakalıp ifadelerle birbirimizi kırmayalım bu arkadaş öyle yazdığından beri doğru düzgün grupta muhabbet dönmüyor.insan biraz da gündelik yaşamından yazmak istiyor. Şimdiye kadar kimse yapmadı bu arkadaş harici ama yine de yazmak istedim,
Ben öyle düşündüm diyelim ki , bu yüzden mi grupta muhabbet dönmüyor . Ben zaten katılmıyorum ki sohbete . Sadece bebekle ilgili birsey olursa giriyorum . Ben böyle düşünüyorum diye siz niye muhabbeti kesiyorsunuz 😄

Ya kızlar bebegim 3 kilo doğdu 2800 hastaneden çıktık bugun 3 ay 3 günlük kilosu 6320 çıktı anne sütü sadece doktor kilo alımı az dedi moralim bozuldu ya
Nasıl kilo alımı az diyebilir bu doktorlar bizim mentalimzle oynuyor . Benim bebeğim 2800 doğdu 2500 çıktık hastaneden 3 ay 3 günlük 6300 . Doktor 2 ayda 4 kilo almış gayet iyi dedi 🙂

dermanAllah dermanAllah senin postun muydu yaşlı Kayınvalide inan ismi hatırlamıyorum . Sık okudum karşıma çıktı diye o an yorum yaptım . Burada Kayınvalide / görümce eş kişisi tarafından çekmeyen var mi ya hiç sanmıyorum . Bak benim bebeğim küçücüktü ilk oğlum . Ararlardı kaynana görümce hadi mangala gidiyoruz . Ben müsait değilim oğlum da uyuyo derdim . Sen kal o zaman biz çocuğu götürürüz derlerdi . Sinir hastası oldm sayelerinde . Ben müsade etmeyince eşimi ararlardı . Eşim o zaman Suriye’de görevde . Bilmezdi işin aslını astarını annesinin ağzıyla bana dar ederdi . Boşanma aşamasına getirdi bizi . Senin kaynana ne kadar yaşlı ise benimki de o kadar genç . Genç daha sıkıntı kaynana gibi değil kuma gibi

Kızlar biliyorsunuz haftaya ramazan. Oruç tutmayacaktım ama çok birikti benim, tutmayı düşünüyorum deneyeceğim en azından. Siz ne yapacaksınız tutulur mu dersiniz?
Ben emzirdigimden tutmayacam benimde birikti ama sonra kaza yapacam çünkü bebeğimin rızkıyla oynamak istemiyorum canım
Ben yemessem süt olmaz o yavru doymaz gerek yok buna daha sonra tutarım zaten emzirirken annelerin bağışıklık sistemleri çok düşüyormuş bide oruç tutsam ben ayağa kalkma habire hasta oluyorum bu sıralar

Ben emzirdigimden tutmayacam benimde birikti ama sonra kaza yapacam çünkü bebeğimin rızkıyla oynamak istemiyorum canım
Ben yemessem süt olmaz o yavru doymaz gerek yok buna daha sonra tutarım zaten emzirirken annelerin bağışıklık sistemleri çok düşüyormuş bide oruç tutsam ben ayağa kalkma habire hasta oluyorum bu sıralar
Bende tutamayacağım aşırı susuyorum ben de

Bilmiyorum 12.hafta atağı diye birşey varmı. Ama memeyi reddediyor desem, biberon verdiğimde bile asla ağzına bile almak istemiyor. İştahı mı azalıyor anlamadım eskiden çok iyi emen çocuk 3 günde bozuldu. Durumda değişiklik olursa ya da bir çözüm bulabilirsen lütfen bana da yaz
Bebeğinin iştahsızlığonı çözdün mü canım, geçti mi? Kızım sabah 7de 90 cc öğlen 3de 60 cc akşam 6.30da 60 cc içti çok zorlanıyorum.

grubu germeye falan gelmedim . Muhatap almayabilirsiniz . Hiç sorun değil . Remingooo Remingooo da yorum yapmış mesela sütüm kesildi diyen anneye . Mamayla besleyenleri zorbaladınız şık olmamış falan dememiş 😄 herşeyden önce üslup efendi m. Ben bana göre olanı söylüyorm sizde size göre olanla devam edin . Kimseyi tanımıyorum kimseye kastım yo k. Bilerek kimseyi incitecek birşey de yazmadım . Fikirlerimiz uyuşmayabilir , ama bu size muhatap almayalım deme hakkı doğurmaz.

Bende tutamayacağım aşırı susuyorum ben de
Kız hem kendimize hem bebeklere olumsuz etki eder bende çok su iciyordum bugün içemiyorum iyilesememisim vücudum ağrıyor bide sol gogusum ağrı yapıyor eşimde ameliyat izni bitti ise başladı bende hasta oldum diyorum o evdeyken nukseydi gastalikta iyileşme daha kısa surseydi bu salgın beni mahvetti kızlar

Kızlar iştah diyince oğlumda sabahları 2 saatte bir enerdi şimdi 4 5 saatte bir emiyor oda uyuyacagi zaman gecede 2 saatte bir istiyor normalde böyle değildi bu hafta ayarlar bozuldu ya

Bebeğinin iştahsızlığonı çözdün mü canım, geçti mi? Kızım sabah 7de 90 cc öğlen 3de 60 cc akşam 6.30da 60 cc içti çok zorlanıyorum.
Canım doktorla görüştün mü ? ne diyor. Neden iştahsızmış bi sebep söyledi mi ya da şöyle yaparız felan. Allah kolaylık versin bebeğine de sağlık sıhhat canım benim.

Merhaba . Üç Aylık bebeğim dün hapşırmaya bAşladı . Bugün de öksürük başladı . Ben hastayım ama hep maske taktım yine de bulaştı . Napabilirim , bebeği hasta Olan varsa siz neler yaptınız

Kızlar sizin bebelerinizde ellerinden tutunca ayağa kalkma isteği var mı benimki sürekli kalkmaya çalışıyor bir de hep bugüne kadar her öğününde tek meme emzirdim şimdi büyüyor diye çift emzirmek istiyorum ama kusuyor fazla geliyor galiba

Kız hem kendimize hem bebeklere olumsuz etki eder bende çok su iciyordum bugün içemiyorum iyilesememisim vücudum ağrıyor bide sol gogusum ağrı yapıyor eşimde ameliyat izni bitti ise başladı bende hasta oldum diyorum o evdeyken nukseydi gastalikta iyileşme daha kısa surseydi bu salgın beni mahvetti kızlar
Mastit mi oldun yoksa grip mi oldun canım göğsüne süt mü durdu

Mastit mi oldun yoksa grip mi oldun canım göğsüne süt mü durdu
İnan bende anlamadım canım ya böyle gogusum ağrıyor ama süt geliyor bebek emerken canımdan can gidiyor
Ama tüm vücudumda ağrıyor ateşim yok baktım ama ağrım var sizi halinde ve bugün geçmiyor
Sıcak su koydum gogusume banamisin demedi napacam bilmiyorum sagmaya çalıştım bişey çıkmadı emzirdim canım yandı başım falan çok ağrıyor ya mastit mi başka bişey mi anlayamadim

Kizlar bebeklerin uykulari nasıll gündüz ne kdr uyuyorlar bnmki 3.5 aylık henüz gündüz 7de uyanıyor sonra 8e kdr anca 2 saat uyuyor dha yok gündüz ıykusu akşam 8-9 gibi bi yatar sabah 7ye kdr

Bu atak haftası hayırlısı ile bitsin inşallah yoksa huniyi ters takacak gibi duruyorum ben sürekli ağlama halinde bağırıyor kucağa almazsan hesap soruyor bi ara gece 4 saat kesintisi uyuyordu son bir haftadır her bir saatte bir memedeyiz gücüm kalmıyor gündüzleri de sürekli kucaktayız
Al benden de o dr hep kucak kucakta uyumak istiyor birakınca uyaniyor bakiyor yok anne ağlama ı mı demeler tekrar kucak uyuyor memede tekrar koyuyrum tekrar ağla böyle döngü gündüz uykumuz zaten yok

Back