Merhabalarİnşallah güzel sonuçlar alırsınız, sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
bende karın ağrısı, batma dışında hiç belirti yok. Belki zamanla bulantı, baş dönmesi vs başlar daha erken mi bilemiyorum.
Gözünüz aydınBugün bizde keseyi gördük çok şükür. Yolk sac gören oldu mu hiç
Siz bensinizYolk sac ne demek onu bile bilmiyorum :)
benim ilk gebeliğim bir bilgimde yok o yüzden doktor ne derse tamam diyorum bilmediğim için bi şey de soramıyorum. ultrason fotografı verdi keseyi görünce ama ona bile bakınca anlamıyorum durum iyi mi değil mi.
Siz bensinizben de öyle ilk gebelik benim de. Hıhı tmm diyorum ne dese. Daha bu öylesine bulduğum bir doktor, asıl doktor araştırmasına girmem lazım. Sizin yaş kaçtı?
doktor ile görüştünüz mü normal mi dedi lekelenme için. Bazen ilaç vs verebiliyorlar.Lekelemmesi devam eden var mı hanımlar 5+3 hala var
Normal değil ilaç başladık düşük tehlikesi dedi öyle bekliyoruzdoktor ile görüştünüz mü normal mi dedi lekelenme için. Bazen ilaç vs verebiliyorlar.
bende akıntı var lekelenmeden ziyade
Zaten doktor bulmakta ayrı bir olay biri ona iyi diyor biri buna diyor kafalar karışık oluyorSiz bensinizben de öyle ilk gebelik benim de. Hıhı tmm diyorum ne dese. Daha bu öylesine bulduğum bir doktor, asıl doktor araştırmasına girmem lazım. Sizin yaş kaçtı?
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler kucağına almak nasip olurKızlar günaydın :)
Ben 23 Şubatta beta-hcg 152 ile öğrendim gebeliğimi. Bu cumartesi de keseyi gördük sadece 5 mm daha. Sat 21 Ocak ama geç döllenme oldu sanırım. Doktor 2 hafta sonraya bebek ve kalp atışı için çağırdı. Günler geçmiyorr
İnşallah canım hepimiz için dileğim buİnşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler kucağına almak nasip olur
peki ultrasona bakınca kaç mm olduğunu görebiliyor muyuz. Ben sormadım kaç mm bana da bi şey demedi doktor. elimde ultrason resmi var sadece keşke sorsaydım o an aklıma bi şey gelmedi ya :/Kızlar günaydın :)
Ben 23 Şubatta beta-hcg 152 ile öğrendim gebeliğimi. Bu cumartesi de keseyi gördük sadece 5 mm daha. Sat 21 Ocak ama geç döllenme oldu sanırım. Doktor 2 hafta sonraya bebek ve kalp atışı için çağırdı. Günler geçmiyorr
Ultrason resminin üzerinde de yazıyor benim 5mm diye. Sizde de yazıyordur bencepeki ultrasona bakınca kaç mm olduğunu görebiliyor muyuz. Ben sormadım kaç mm bana da bi şey demedi doktor. elimde ultrason resmi var sadece keşke sorsaydım o an aklıma bi şey gelmedi ya :/
Allah razı olsun. Rabbim herkese hayırla hamileliğini tamamına erdirsinGözünüz aydın
Ne zaman keseyi gördünüz acaba
Bence bilmemek en güzeli stres yapabileceğiniz durumlarda ortadan kalkıyorYolk sac ne demek onu bile bilmiyorum :)
benim ilk gebeliğim bir bilgimde yok o yüzden doktor ne derse tamam diyorum bilmediğim için bi şey de soramıyorum. ultrason fotografı verdi keseyi görünce ama ona bile bakınca anlamıyorum durum iyi mi değil mi.
Oyy maşallah yaa ne güzelAllah razı olsun. Rabbim herkese hayırla hamileliğini tamamına erdirsinbugün tam 5 haftalıkken gördük
Eğer ölçüm yaptıysa altta gs diye bir yer olur orada yazar mm ölçüsüpeki ultrasona bakınca kaç mm olduğunu görebiliyor muyuz. Ben sormadım kaç mm bana da bi şey demedi doktor. elimde ultrason resmi var sadece keşke sorsaydım o an aklıma bi şey gelmedi ya :/
İnşallah Rabbim o güzel haberi duymayı görmeyi nasip etsin sizede, burdanda paylaşmak nasip olsunOyy maşallah yaa ne güzel
Darısı başıma insallah
Ben cok bekledim çünkü