2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ya mama da versen meme de versen kadınların üzerindeki baskı beni çok yoruyor. Mama versen neden emzirmedin, emzirince bu çocuk az kilo alıyor sütün yaramıyor mu lafları delirtiyor beni.
Bu arada mama verilmesi ile ilgili lafları hiç kafanıza takmayın kızlar. Ben 2 yaşına kadar emmişim kardeşim 40 gün zor emmiş. Annem işe başlayınca meme reddi olmuş. Sonra da tamam bırakmış memeyi. Ama çocukken ben hastalanırdım o turp gibiydi. Üniversite sınavında Türkiye derecesi falan yaptı. Hiçbir problemi yok valla ben daha sorunluyum

valla bunu ben diyip duruyorum sutum yok diye kocamda var diyip duruyo bizde tam tersiisliyo dhdjd adama mama aldirtamadim bi turlu doydugunu idda ediyor sutun yettigini ama ben yetmiyo gibi hissediyorum hatta simdi sagdim 30 cc anca cikti iki memeden 15er dakika sagmadim cunku pompa bosa cekiyordu 5. dakkada bos cekmeye basladi pompa mi cekemiyor diyecegimde bebegimde oyle 5 dk emiyo sonrasi emzik gibi yutkunma sesi gelmiyoo

İnanmıyorum yazık günah. Bir şey oldu mu bebeğe peki umarım iyidir…

Ben artık bebek ve çocuklarla ilgili en ufak bi kötü şey okumaya izlemeye dayanamaz oldum kızlar. İnstagramda karşıma çıkan her smalıya para yollar oldum. Ulan instagram da sağ olsun ben tıkladıkça önüme daha çok çıkarıyor param bitti ama cidden hiç dayanamıyorum geçen yabancı dizideki bi çocuk babasından dayak yediğini anlatıyordu o kadar ağladım ki. Benim lohusalık da bitmemiş

kizlar sizin bebislerde uykusunda agliyormu ya yani agliyordan kastim dudagini buzuyor aglar gibi sesler cikariyor uykunun arasindaaa icim gidiyooo cok sık yapmaya basladi

İyi iyi kuzenim iyi avukat tutmuştu o zaman halletmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…