Herkeste aynı mı oluyor peki yani herkeste mi adet düzensizliği yaşıyor kişiden kişiye değişiyor mu ?Merhaba mesajınızi yeni gördüm bence doktorunuza danışın. İmplant ve spiral adet düzensizliği yapıyor. Eşin korunması kadın için daha sağlıklı. İmplant da spiral de devlet hastanesi takıyor eczaneden alınıyor.
Ara ara böyle oluyor du ama mamays bağlıyordum sonra mamayı bıraktık kskasıda düzeldi kıvamlıydı su ve sarı pütürcükler ayrı ayrı değildi. Şu an yaparken gördüm su ayrı sarı pütürcük ayrı geliyor kakasını yaparken anlamadım bişey mi alerji yaptı sütümü mü sindiremedi bilemedimBizim normali öyle zaten. Bundan önce nasıldı kakası?
Kızımda be zaman uzun emse gazını zor çıkarıyor hatta bende bazen çıkartmıyorum artık çıkmıyor diye o günü bana zehir oluyor şimdi biraz emzirip arada gazını çıkarıp tekrar emzirmeye devam ediyorumKızlar 2 gündür beslenme sonrası bebeğim gegirmiyor, üstten hemen çıkaramayınca gaz bağırsağa iniyor ve daha kötü oluyor. Neden acaba ne yapmak lazımm
Canım bendede aynı oldu ne olduğumu anlayamadım çocuklara o kadar ilgili düşkün biriyim ki normalde bebeğime de tedavilerle kavuştum kayıplarım vardı daha fazla bağlanırım daha çok düşkün olurum diye düşünüyorken bebeğim doğdu tabiki seviyorum yavrum ama böyle hani kanım kaynıyor tabiri var ya o yoktu öpüyorum kokluyorum falan ama istediğim duygu yoktu yani zaten ilk 25 gün falan ev stres doluydu annem kaynanam ve kayınbabam aynı anda geldi çatışmalar sürtüşmeler evde kayınbabanın varlığı huzur bozucu falan bir şey anlamadım sonra bebeğimin gazı başladı sürekli ağlama krizleri sinir stres yine anlayamadım dile de dökemiyorum kendime de konduramıyorum ama istediğim o sevgi o duygu yoktu yani sonra bebeğim düzelmeye gözlerimin içine bakmaya gülmeye bir başladı anlatılmaz duygular içindeyim şu aralar her gözümün içine bakarak güldüğünde önce bir şükürlerle dolu ağlama krizleri tutuyor bana sonra içim akıyor böyle içime sokasım geliyor tam istediğin duygular yüklendi bugün eşime gülüyor bakıyorum kocaman adam hüngür hüngür ağlıyor mutluluktan şu aralar şükürlerle mutluluktan ağlamalarla geçiyor günler yavrum da güldüğünde karşıdaki ağlama tepkisi veriyor zannedecek biz güldüğümüzde oda ağlayacak yakındaBana hala o anaçlık analık ruhu yüklenmedi zaten çok öyle bir kişilik değildim ama bebeğim olunca otomatik yüklenir sanıyordum.. nasıl denir “oy kurban olurum ölürüm çocuğumsuz hayat nasıl boşmuş hayat sevincim yaşama sebebim” gibi bir mod yok bende daha çok zorlukları ve hayatım tamamen değişti şoku var üzerimde bok gibi hissediyorum artık kendimi o yüzden
Gözle görülür kısım canım iç taraf değil, girişi ve çevresi diyim hep kızarıkMakat derken mesela fitili soktuğumuz o tamamen iç taraftan bahsediyorsak oradan emilim ve kana karışım yüksektir ilaçlardan o yüzden makattan daha çok etki alıyoruz. Ama bildiğimiz gözle görülür popo kısmıysa ve popo arasıysa bir sorun olmaz ben sürüyorum zaten pişik kremi oraya sürülüyorr
Benim de öyle bebeğim de 5 gündür kakasını yapamıyor iyice sütüm azaldı düşüncesine girdim süt çok ememiyor ki kaka çıkışı olmuyor diye düşünüyorumKızlar sütünüzun yetip yetmediğini nasıl anlıyorsunuz? Benim geceleri göğüslerim sert ama gün içinde öyle değil böyle hafif sert oluyor yemeye icmeyede çalışıyorum sizde nasil
Ben de sadece anne sütü veriyorum bizim de böyle oluyor kakası zaman zaman su ayrı pütürler ayrıAra ara böyle oluyor du ama mamays bağlıyordum sonra mamayı bıraktık kskasıda düzeldi kıvamlıydı su ve sarı pütürcükler ayrı ayrı değildi. Şu an yaparken gördüm su ayrı sarı pütürcük ayrı geliyor kakasını yaparken anlamadım bişey mi alerji yaptı sütümü mü sindiremedi bilemedim
Ne güzel, inşallah dediğiniz gibi bu duygular değişir. Diğer türlü bebeğime bende haksızlık yapıyor gibi hissediyorum. Onun dünyaya gelmesini ben istedim ama şimdi durup durup acaba diyip sorguluyorum, benimseyemiyorım. Sizin bebeğiniz kaç günlük gülmeye falan başlamış maşallshCanım bendede aynı oldu ne olduğumu anlayamadım çocuklara o kadar ilgili düşkün biriyim ki normalde bebeğime de tedavilerle kavuştum kayıplarım vardı daha fazla bağlanırım daha çok düşkün olurum diye düşünüyorken bebeğim doğdu tabiki seviyorum yavrum ama böyle hani kanım kaynıyor tabiri var ya o yoktu öpüyorum kokluyorum falan ama istediğim duygu yoktu yani zaten ilk 25 gün falan ev stres doluydu annem kaynanam ve kayınbabam aynı anda geldi çatışmalar sürtüşmeler evde kayınbabanın varlığı huzur bozucu falan bir şey anlamadım sonra bebeğimin gazı başladı sürekli ağlama krizleri sinir stres yine anlayamadım dile de dökemiyorum kendime de konduramıyorum ama istediğim o sevgi o duygu yoktu yani sonra bebeğim düzelmeye gözlerimin içine bakmaya gülmeye bir başladı anlatılmaz duygular içindeyim şu aralar her gözümün içine bakarak güldüğünde önce bir şükürlerle dolu ağlama krizleri tutuyor bana sonra içim akıyor böyle içime sokasım geliyor tam istediğin duygular yüklendi bugün eşime gülüyor bakıyorum kocaman adam hüngür hüngür ağlıyor mutluluktan şu aralar şükürlerle mutluluktan ağlamalarla geçiyor günler yavrum da güldüğünde karşıdaki ağlama tepkisi veriyor zannedecek biz güldüğümüzde oda ağlayacak yakındamerak etme tepkiler başlayınca herşey düzene girip şu gaz sorunu birince o anda yükleniyor annelik bence iliklerime kadar hissediyorum o tam istediğim duyguları sevgiden parçalamak istiyorum
Normal aventi denedim canım dur onu da deneyeyimAy mutlaka denemişsindir canım ama farklı markaları denedin mi? Ben 3. emzikte doğrusunu buldum. İlk ikisini arada alıyordu ama yarım ağızla böyle 1-2 dakika sonra atıyordu genelde. philips avent ultra air nighttime‘ı baya tutuyor çok şükür uzun süre sonra eşimle beraber yemek yiyebildik dün gece onun sayesinde
Biz bugün de çıktık kırk gezmesine diye çocuk şimdi tıkanık üzüldüm inşallah hasta olmazAy ya kıyamam ben dışarı çıkamıyorum cikarmiyolar beni yaa daha 40 i çıkmadı diye anca hastaneye falan gidersem o ve ben evde çok duran biri değilimdir yani hiç bilmiyodam dışarı çıkar şöyle bı gezerim şimdi evde bunaliyorum hergun aynı geçiyor
Emzik bizimkide almıyordu babası alistirdi sağolsun
İki yerle görüştük pazartesi kendi doktorumuza sorup tercih edicez canımHangi yöntemle yapılacak cnm
Sütünü ellerinle bı sağ kuzum benim var sütüm ya nedenini buldum gaz sancıları fazlalasmis dün akşam o kadar çok gaz cikarttik ki masajla damlaya falan sonra uyuyup uyanınca emmeye başladı yavrum yaGözle görülür kısım canım iç taraf değil, girişi ve çevresi diyim hep kızarık
Benim de öyle bebeğim de 5 gündür kakasını yapamıyor iyice sütüm azaldı düşüncesine girdim süt çok ememiyor ki kaka çıkışı olmuyor diye düşünüyorum
İşte tamda böyle yapıyor ama benim oğlan sakinlemiyor tam tersi daha da huysuzlaniyor yavrum hani bakıyorum normalde emen bebek belirli saatlerde yapıyor bunu sütüm az olsa diyorum hep az olur bı saatte azalacak değil yaKuzum benim kızda gaz olduğunda yapıyor bunu. Sütüm var mesela karnı da tok, ama gazı olduğunda memede sakinliyormuş. O yüzden memeyi tutuyor, ağlayarak bırakıyor sancı çekiyor o arada tekrar memeyi ağzına veriyorum sakinliyor böyle çabalarken kaka ya da gaz çıkışı yapıyor
Oda olabilir kuzum cuma akşamı oğlumda öyle yaptı valla şaşırdım ben sur sagamiyorum.cunku benimki emiyor sömürüyor memeyi sagarken çok uzun sürüyor bende sagmiyorum emmediginde artık mama veriyorum az bişey yoksa çok ağlıyorBahsettiklerini tam bu akşam yaşadım emzirip uyutacaktım emerken ağladı süte mi sinirlendi acaba dedim. 40 50 cc sütüm vardı dolapta onu verdim sonra yine emdi. Yarım saat sakin kaldı tekrar uykusu olduğu için emzirirken yine çok sinirlendi ve ağlıyordu göğsümü sıktım hemen gelmedi o damlalar. Ama o sütü vermeme rağmen öyle ağladığı için uykudan sebep öyle yaptığını düşündüm
Aaa doğrudur bak bizimde biraz sıkışık oluyorNe kadar gevşek bağlasam da lastik kısımları iz yapıyordu bende 3 numaraya geçtim şimdi çok olmuyor
Gece 2 ye kadar boğuşma devam etti. Sancıdan kıvrandı çocuğum.Biz de 4 saattir boğusuyıruz. En son banyo yaptırdık o biraz rahatlattı ama hala uykuya dalamadı
Çok teşekkür ederim canım benim bebeğim büyüdü ama sütüm azaldı artırmaya çalışıyorum artırmak için sağım önerdi diyetisyen ama nasil yapılır soramadımEmzirdikten hemen sonra iki göğüsü de süt gelmeyene kadar boşaltıyordum ben. Bebeğim uyanana kadar süt doluyordu. Ama benim bebeğimin emme gücü azdı. Çene kasları güçlendikçe makineyi bıraktım, göğüslerim terbiye oldu 33.günlüğüz bebeğime yetecek kadar üretiyor çok şükür, makineyi 18 günlükken bıraktık