2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Oyy seninki çok zormuş canim Allah sabır güç kuvvet versin

52 günlük bebeğim yoğun tempoda böyle şeyler hissedilmesi bence çok normal kendinizi kötü hissetmeyin çoğu şeyden fedakarlık yapıyoruz sonuçta ben daha yeni ilk defa dışarı çıktım bebeğimle 50 gündür hastane dışında dışarıya çıkamadım tuvalete bile gidemiyorum bazen ee eskiden çocuksuz hayattaki rahatlık tabiki özleniyor ama dediğim gibi tepkileri başlasın herşey bambaşka oluyor uyuyunca uyansana sevsem moduna girdim artık

Bizim bebiş kabız oldu kizlae ne önerirsiniz ıkınıyor ıkınıyor çikan yok anne sütü ile gidiyoruz sadce neden olabilir
Ki
Nbl probiyotik iyi gelir mi

Biz bugün de çıktık kırk gezmesine diye çocuk şimdi tıkanık üzüldüm inşallah hasta olmaz valla beni de çıkarmadılar ama bir hava almak şart yavrum ya
Şansımıza bu sene havalarda bı serin yavrum şimdi çıksak hasta olurlar mı diye insan düşünüyorsa valla yarın bı çıkalım dedim eşime ama bakalım kv de yanımızda olduğundan laf eder mi etmez mi bilemiyorum
Ama yarım saatligine olsa bı dolanmak istiyorum ya

Gaz sorunu ne zaman bitti canım ya bana hep 3. Ya da 4. Ay diyolar ve bizim daha 40 mız çıkmadı ayın 28de çıkacak
Yavrumun canı acidikca ben üzülüyorum elimden bişey gelmiyor diye ya

Gaz sorunu ne zaman bitti canım ya bana hep 3. Ya da 4. Ay diyolar ve bizim daha 40 mız çıkmadı ayın 28de çıkacak
Yavrumun canı acidikca ben üzülüyorum elimden bişey gelmiyor diye ya
Biz Relactaz ve myflor diye damlaya başladık ya o etki etti ya Clinikid diye masaj yağı aldım onunla masajlar yapmaya başladım ya o yada süt diyeti hepsine aynı anda başlayıp tüm tuşlara bastım valla şuan şükürler olsun çözdük bazen farklı bir şey yediğimde yine oluyor ama 1 saat anca sürüyor çok nadir maşallah süphanallah bende aynı öyleydim kafayı yiyecektik üzüntü sinir stres aynı anda yaşadım sinir oluyorum ama neye bebeğin gazına mı var olan duruma mı psikolojimiz bozulmak üzerdeydi kocamla bebeğim yazık nefesi kesilene kadar ağlıyordu saatlerce ben kesin bu çocuk kolik demiştim yani akşam 9-10 da başlıyordu hiç susmadan gece 2 ye kadar en son yorulduğu için uyuyordu bir 2 hafta sürdü böyle başka şeylerde denedim yapmam dediğim ne varsa yaptım çaresizlikten Allahım gazlı bebeği olanlara sabır dayanma gücü versin gerçekten anne olmaktan keyif alamıyor insan inşallah seninkide yakın zamanda geçer bazı bebekler 40 I çıkınca toparlıyormuş bu dediklerimi bir dene istersen

Myflor bende o damlayı deniyorum canım iyi geliyor gibi masajlar falan yapıyorum ama şu clinikid onu denemedim baktım çok zorluyor alır denerim valla bende tüm tuşlara basıyorum eşim kızıyor gazı yok çocuğun diyor ama var belli ikinip duruyor yavrum ayaklarını karnına çekiyor her emzirmeden sonra çıkarmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor
Ben seninkini kendiliğinden geçti sandım canım ama şükür ya inşallah seninde hep böyle düzenli ilerlerse yavrum iyi olur darısı bizim başımıza
Ve gezsiz bebek yok yavrum eninde sonunda o gaz ortaya çıkıyor

İki yerle görüştük pazartesi kendi doktorumuza sorup tercih edicez canım
Genellikle dikişli cerrahi yöntem öneriliyor galiba klipsli bizdeki şuana kadar bir sıkıntımız hala yok pazartesi çıkacak klips bir hafta da öyle geçer tam iyileşmesi umarım tim bebekler en güzel şekilde atlatır bu durumu.sorunsuz şekilde sünnet bende bile travma yarattı vallahi

Kızlar benim bebek yarın 1 aylık olacak nasipse. 2 gündür kaka yapamıyor. Sancısı mahvetti çocuğu. Gaz yapıyor üstten ve alttan ama kaka yapamamış olması zorluyor sanırım. Ikınmıyor ama mama içerken sancı giriyor kıvrandırıyor. Tam uykuya dalacak sancı geliyor kıvranıyor.

Resmen tüm günümüz gecemiz uyutmaya çalış gaz çıkar mama ver emzşrmeye çalış tekrar uyutmaya tekrar tekrar tekrar.

Kucağıma alıp bi iki kelime konuşamıyorum çocukla ağlamasından ötürü. Yok tumy time vs asla yapamıyoruz.
Süt sağacak vakit bulamıyorum yemin ederim. Mahvetti beni 2 gündür.

Probiyotik ve bi tane zinco diye damla veriyoruz ama gaz yapsa da yeterli gelmiyor sanırım. Kaka sorunumuzu nasıl çözeriz.

Kızlar bebek yağı olarak ne kullanıyorsunuz? Ben kullanmıyordum zaten asla dokundurtmuyor bizim bebiş yada ben beceremiyorum bilmiyorum duş sonrasi kremi bile zor sürüyorum ama şimdi 40 uçurma için spaya götüreceğiz oradan masaj yağı getirmenizi istediler ne almaliyimm

Bir yerde okuduğumda bebekler kaka yaparken zorlanmaz diyordu gaz çıkartırken zorlanır diyordu canim benim gözlemlediğim de öyle gerçekten kakagi hiç istifini bozmadan yapabiliyor ama gaz çıkartırken şekilden şekile giriyor belki gazdır hala tek derdi

Ben kırkımı çıkardım oğlana da tulum aldım giydirdim çıktım dışarı hasta edersin diyenlere de cevap bile vermedim çocuk hiç hava almadı güneş ışığı ne bilmiyor zaten işe de gidiyorum ara sıra o zaman yaa annem gil gelip bakıyor yada kv bu sefer de ben onlara sırayla bıraktım üşür diyorlar alışsın bu evlere çok gelip gidecek diyorum

Kesinlikle canım gaz yapamıyor çocuğum ama kaka yaparken bi an da cırt cırt çıkarıyor

Mustela kullanıyorum ben canım

Yaa eşin nerden biliyor Allah’ını seversen karnına dokun şöyle tef gibi gergin oluyor çocuğun karnı clinicid ben kullanıyorum memnunum bebe yağı ile de masaj yapıyorum iyi geliyor biraz konuşmakta iyi geliyor dinlerken beş unutuyor ağrısını sonra bi anda çıkartıyor

Bebek içim araştırdıklarımdan içerik olarak en güzeli doğalı mustela gibi

En iyisini yapıyorsun canım sen işi birakmamismiydin ay
Eşler bilir canım bilmiyor musun? Sagolsun eşimin çok yardımi dokunuyor. Ama bazen işte beni çileden çıkarıyor. Ya bu benimki acaba 5. Hafta atagida olabilir mi? Bak normalde memeyi emiyor ama bazen emiyor bırakıp ağlıyor geri veriyorum inat ediyor huysuz 3 4 gundur gazı varken sende de oluyor mu memeyle inatlaşma? Bide sütun yettiğini nasıl anlıyorsun canim

Maflora bizde başladık ama sanki daha az kaka yapmaya başladı onu kullandigimizdan beri sizde böyle bir durum yasadinizmi? İshal için filan yaziyro arkasinda ishali yoktu çocuğumun kabız mi yaptı acaba dedim ama doktor yapmaz dedi. Birde 5 gün kullanın ondan sonra geçmezse relactaz vereyim dedi bilemedim çok ciddi gaz problemimiz yok ama oldummu da bağırtıyor çocuğumu ıkına ıkına uyumaya çalışıyor

Yok kuzum bizde bı sıkıntı olmadı ama bu sıralar hiç uyumuyor sabah 8den beri uyku yok toplasan şu saate kadar 1 ya da 2 saat uyumustur

Ben myflor dan çok Relactaz ın işe yaradığını düşünüyorum çünkü onu günde 6 defa 6 damla veriyorum gün içinde de maşallah iyi oluyor Clinikid i sürüyorum masaj yapıyorum hemen kaka yada gaz çıkarıyor birikmeyince de akşam rahat geçiyor akşam da myflor veriyorum benim kızım ayaklarına masaj yapınca ağlıyorsa da hemen susuyor denedin mi bilmiyorum bir dene bakalım belki senin bebekte de işe yarar inşallah senin yavrun da hemen füzelir canım çok zor o ağlama krizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…