Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    68
korkutmak gibi olmasın herkeste etkisi farklı ama benim de ağrısı bir hafta sürdü
üşüme veya ağrım olmadı benim
aşıyı yapan hemşireyle de alakalı bence biraz....
çünkü hamile kalmadan önce de on yılı tamamladığım için aşı olmuştum ve hiç ağrım olmamıştı
Çok teşekkür ederim paylaştığınız için durumunuzu. ❣️ Ben de öncekileri bu kadar zorlamamıştı diye anımsıyorum. İnşallah 1 hafta sürmez. Henüz 24 saat oldu ama sol kolum kalkmıyor hala. Baş ağrım da çok. İnşallah gecer.🤲🏼

Kızlar dişlerinizi fırçalarken sizin de diş etleriniz deli gibi kanıyor mu? Hamilelikten oluyor diyorlar ama bilemedin.
Açıkçası son zamanlarda olmuyor fakat yaklaşık bir ay önce az az kanıyordu.
Eğer dediğiniz gibi çok fazlaysa ve uzun sürüyorsa bir doktorla görüşün isterseniz

Ben de 21. Haftamdayım. Geceleri daha çok hissediyorum hareketlerini. Sabah çalışırken cok farkedemiyorum. Ben de dün tetanoz aşımı oldum ama perişan etti beni sevgili anneler. Dünden beri kolum kalkmıyor. Başım çatlıyor. Ara ara üşüme geliyor. Sanki ilk oğluma hamileyken bu kadar etkilememisti. İkinciyi olmaya korkuyorum şimdiden. Size çok yan etkisi olmuş muydu?
Bende salı günü oldum aşı.bugün ancak üzerine biraz yatabildim ama yine ağrıdı ve ilk gün bendede baş ağrısı ve halsizlik oldu☺️

Ben de 21. Haftamdayım. Geceleri daha çok hissediyorum hareketlerini. Sabah çalışırken cok farkedemiyorum. Ben de dün tetanoz aşımı oldum ama perişan etti beni sevgili anneler. Dünden beri kolum kalkmıyor. Başım çatlıyor. Ara ara üşüme geliyor. Sanki ilk oğluma hamileyken bu kadar etkilememisti. İkinciyi olmaya korkuyorum şimdiden. Size çok yan etkisi olmuş muydu?
Bende dün oldum ilk doz kadar ağrım olmadı ama bi halsizligim arttı ve ateşim çıkar gibi oldu bugün daha iyim çok şükür

Zamanla ihtiyaç doğrultusunda şekilleniyor diyorsunuz yani :KK70:
normal sallantılı beşiklerin bazıları çok ufak oluyor ve 6 aya kadar falan anca kullanılabiliniyor diye biliyorum o yüzden eledim aslında. ufak olmasa bile bebeğin düşme tehlikesi olduğu için derinliği önemli olmalı .
fakat uzun süreli kullanılan sallanan beşik önerisine açığım
Aslında bu özellikli park yataklar güzelmiş, alt açmalısı varmış, veya yandan fermuarlı, benim gibi indir kaldır yapmaz insan, ama, dediğim gibi ben araştırmadan gözü kapalı aldım, sonra da tekrar masraf istemedim. Şimdi sadece reflü yatağı aldım, eğimli ve taşıması kolay diye, yanıma koyarım ilk zamanlar diye.

Ben sanırım beşik olayını abarttım ama üç çocukla maksimum rahatlık düşünmem gerekiyordu. Kraft dondu vardı eski model elektrikli sallanan fotosunu eklicem ondan aldım ikinci el diğer çocuklarda vardı ama başkasına vermiştim şimdi tekrar bulmam gerekti. Oturma odası için sallanan 3-4 ay idare edecek bişi aldım bir de karyola beşik var. Gecen çocuğu da yanıma mutfağa falan alırken elektrikli ile taşıdım bizim yanımızda salonda falan küçük sallanan olur. Geceleri de 2-3 ay onunla yanıma alırım sonra karyolaya geçer diye düşündüm.
IMG_9646.jpeg
IMG_9647.png

Bende salı günü oldum aşı.bugün ancak üzerine biraz yatabildim ama yine ağrıdı ve ilk gün bendede baş ağrısı ve halsizlik oldu☺️
Çok teşekkür ederim.❣️ Size de geçmiş olsun. Biraz azaldı şükür baş ağrım ama kolum hala kalkmıyor. İnşallah tamamen geçer. 😊

Bende dün oldum ilk doz kadar ağrım olmadı ama bi halsizligim arttı ve ateşim çıkar gibi oldu bugün daha iyim çok şükür
Size de çok geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim. ❣️ Benim de ağrım azaldı ama hala sanki hafif gripmisim gibi bir halsizlik var.

X