Bizde bı gün öyle bı gün uyuyor bı haftadır bu şekilde devam ediyor eşim bugün evdeydi hani uyumuyordu bu çocuk diyor dün hiç uyumadı.Yok kuzum bizde bı sıkıntı olmadı ama bu sıralar hiç uyumuyor sabah 8den beri uyku yok toplasan şu saate kadar 1 ya da 2 saat uyumustur
Bizim de sabahları çok uyumuyordu ama bugün ayrı bı huysuz yavrum yaBizde bı gün öyle bı gün uyuyor bı haftadır bu şekilde devam ediyor eşim bugün evdeydi hani uyumuyordu bu çocuk diyor dün hiç uyumadı.
Canım kiraz çekirdeği kemerini tavsiye ederim bizimkini bayaa rahatlatıyor gibiBizim de sabahları çok uyumuyordu ama bugün ayrı bı huysuz yavrum ya
Kv ile zar zor uyutuyorum şimdi damla verdim öyle uyudu kuzum benim ya galiba iyi geldi
Ay memeyi bile almak istemiyor ya göğüslerim.sizliyor o almadıkça ya emiyor ağlayarak geri itiyor
İncia aldım canım tamamen doğal içerikKızlar bebek yağı olarak ne kullanıyorsunuz? Ben kullanmıyordum zaten asla dokundurtmuyor bizim bebiş yada ben beceremiyorum bilmiyorum duş sonrasi kremi bile zor sürüyorum ama şimdi 40 uçurma için spaya götüreceğiz oradan masaj yağı getirmenizi istediler ne almaliyimm
Geceleri nasıl canim benim oğlan her gece öyle yapıyor bende gündüzleri öyle yapınca tutusuyoeum gecesi gündüzü karışırsa diyeKızlar bu bebe şimdide bütün gün emdi yattı emdi yattı bi sorun mu var ya valla uyusa dert uyumasa dert
Masaj yapıyor musunuz bağırsak çıkışına doğru dairesel masajla çok güzel kaka yapıyor benim kızım video izleyip aynı şekilden uygulamıştım baya işe yaradı Clinikid masaj yağı da baya fayda ettiKızlar benim bebek yarın 1 aylık olacak nasipse. 2 gündür kaka yapamıyor. Sancısı mahvetti çocuğu. Gaz yapıyor üstten ve alttan ama kaka yapamamış olması zorluyor sanırım. Ikınmıyor ama mama içerken sancı giriyor kıvrandırıyor. Tam uykuya dalacak sancı geliyor kıvranıyor.
Resmen tüm günümüz gecemiz uyutmaya çalış gaz çıkar mama ver emzşrmeye çalış tekrar uyutmaya tekrar tekrar tekrar.
Kucağıma alıp bi iki kelime konuşamıyorum çocukla ağlamasından ötürü. Yok tumy time vs asla yapamıyoruz.
Süt sağacak vakit bulamıyorum yemin ederim. Mahvetti beni 2 gündür.
Probiyotik ve bi tane zinco diye damla veriyoruz ama gaz yapsa da yeterli gelmiyor sanırım. Kaka sorunumuzu nasıl çözeriz.
Ben daha hiç kullanmadım ama süt kaşığı almıştım ebebekten eğer vermem gerekirse elimin altında bulunsun diye damlaları kaşıkla veriyorum çok güzel içiyor süt kaşığındada içer sanırım benimde buzlukta ilk sütlerim duruyor kullanma süresi geçmeden vereyim diyorumKızlar ben hiç sütümü sağmadim ilk iki gün mama takviyesi verdik siringayla onun dışında sadece sütle besleniyor çok şükür kilo alımı filanda çok iyi. Sütün terbiye olma olayı varmış sanırım bir süre sonra ne kadar üretmesi gerekiyorsa okadar üretiyormus ama benim bebissiz gitmem gereken yerler olduğunda ( misal kuaför) nasıl yapacağım? Ne zaman sagmam ve nasıl vermem gerekiyor biberonla verince biberona alismazmi?
Ya zaten bizi yalan çıkarmada üstlerine yok gerçekten kız kardeşim geldi 3 günlüğüne o dönemde kızım baya ağlıyordu ay kardeşim geldi ağlamıyor oda şakasına yalancılar nazar değer diye durmuyor diyorsunuz değil mi diye dalga geçmiştiBizde bı gün öyle bı gün uyuyor bı haftadır bu şekilde devam ediyor eşim bugün evdeydi hani uyumuyordu bu çocuk diyor dün hiç uyumadı.
Hızlı şekilde sütü alıyor ya meme reddi gibi birşey yaşamadın dimi canimBen daha hiç kullanmadım ama süt kaşığı almıştım ebebekten eğer vermem gerekirse elimin altında bulunsun diye damlaları kaşıkla veriyorum çok güzel içiyor süt kaşığındada içer sanırım benimde buzlukta ilk sütlerim duruyor kullanma süresi geçmeden vereyim diyorum
Normalde 5. Haftadab beri gecemiz yok gibiydi 2de fakan kalkıp sabaha kadar oturur dün bütün gün ayakta kaldı gece banyo ettik mamada verince sabaha kadar uyumuş ama sonrada uyumaya devam etti uyku uykuyu mu çekti ne yaptıGeceleri nasıl canim benim oğlan her gece öyle yapıyor bende gündüzleri öyle yapınca tutusuyoeum gecesi gündüzü karışırsa diye
Kuzum bende atak olabilir memeyle bildiğin kavga ediyordu 5. Hafta da şimdi meme ile kurlaşıyorEn iyisini yapıyorsun canım sen işi birakmamismiydin ay
Eşler bilir canım bilmiyor musun? Sagolsun eşimin çok yardımi dokunuyor. Ama bazen işte beni çileden çıkarıyor. Ya bu benimki acaba 5. Hafta atagida olabilir mi? Bak normalde memeyi emiyor ama bazen emiyor bırakıp ağlıyor geri veriyorum inat ediyor huysuz 3 4 gundur gazı varken sende de oluyor mu memeyle inatlaşma? Bide sütun yettiğini nasıl anlıyorsun canim
Benimki de emiyor sonra hic tepki vermiyor, gayet mutlu gorunuyor ama denemek icin mama teklif edince de hayir demiyor, acaba doymuyor da utaniyor mu doymadim demeyeKuzum bende atak olabilir memeyle bildiğin kavga ediyordu 5. Hafta da şimdi meme ile kurlaşıyorkarnı soyana kadar emşyor canım sonra bırakıyor eğer bırakmak istemiyorsa da meme ile oynamak istiyor yada ben kucağımdan bırakmayayım diye mesaj yarım kalmış canım doktor yeterli bez oluyorsa kilo alımı iyiyse doyuyordur demişti
Ben de sağamıyorum dediğin gibi fırsat kalmıyor zatenİşte tamda böyle yapıyor ama benim oğlan sakinlemiyor tam tersi daha da huysuzlaniyor yavrum hani bakıyorum normalde emen bebek belirli saatlerde yapıyor bunu sütüm az olsa diyorum hep az olur bı saatte azalacak değil ya
Oda olabilir kuzum cuma akşamı oğlumda öyle yaptı valla şaşırdım ben sur sagamiyorum.cunku benimki emiyor sömürüyor memeyi sagarken çok uzun sürüyor bende sagmiyorum emmediginde artık mama veriyorum az bişey yoksa çok ağlıyor
Ya memeyle kavga ediyor resmen ya
Nerden aldın canım onuCanım kiraz çekirdeği kemerini tavsiye ederim bizimkini bayaa rahatlatıyor gibi
Ay inşallah ataktik huysuzlugu geçince emiyor çünkü kız sütüm yetmiyor sandım sagdim süt var yani az sagdim bideKuzum bende atak olabilir memeyle bildiğin kavga ediyordu 5. Hafta da şimdi meme ile kurlaşıyorkarnı soyana kadar emşyor canım sonra bırakıyor eğer bırakmak istemiyorsa da meme ile oynamak istiyor yada ben kucağımdan bırakmayayım diye mesaj yarım kalmış canım doktor yeterli bez oluyorsa kilo alımı iyiyse doyuyordur demişti
Kız birikenide içiyor benimki vallaBen de sağamıyorum dediğin gibi fırsat kalmıyor zatengöğüslerim yara olduğu için göğüs kalkanı kullanıyorum birini emzirirken diğerine dolanları biriktiriyorum
Canım şöyle yapıyorum 2 saatte bir emiyor öyle bir yere gittiğim zaman en son emzireli 2 saat olduysa hemen sağıyorum süt saklama poşetine koyuyorum oda sıcaklıpında 3-4 Saat kalabiliyor daha fazla kalacakaa eğer buz aküsü alıyorum yanıma onun yanına koyuyorum. Philipsinnne memesi uyumlu yenidoğan biberonunu kullanıyorum meme reddi yapmadı canımKızlar ben hiç sütümü sağmadim ilk iki gün mama takviyesi verdik siringayla onun dışında sadece sütle besleniyor çok şükür kilo alımı filanda çok iyi. Sütün terbiye olma olayı varmış sanırım bir süre sonra ne kadar üretmesi gerekiyorsa okadar üretiyormus ama benim bebissiz gitmem gereken yerler olduğunda ( misal kuaför) nasıl yapacağım? Ne zaman sagmam ve nasıl vermem gerekiyor biberonla verince biberona alismazmi?