Ya kuzum benim oğlan emmiyor ya memedeyken sinirleniyor huysuzlaniyor emmiyor sakinlesince alıyor o sakinlesene kadar 1 2 saat geçtiği oluyor ee göğüslerim.agriyor ayHergün sağmıyorum canım iş için bir yere gideceğim zaman sağıyorum mesela oğlan solu içtiyse yarım saat sonra solu sağıyorum hergün evdeysen niye sağıyorsun ki onu anlamadım bende sütün artsın diye mi sağıyorsun
Oy oy kıyamam yaVallshi bizi de mahvetti. Dün bi dışarı çıkalım dedik kıysmetler koptusakinleşsin diye emziriyorum bu sefer memeyi bırakmak istemiyor bıraktırdım diye kızıyor.
Bizde aynı böyleyiz ne olacak bilmiyorumYa kuzum benim oğlan emmiyor ya memedeyken sinirleniyor huysuzlaniyor emmiyor sakinlesince alıyor o sakinlesene kadar 1 2 saat geçtiği oluyor ee göğüslerim.agriyor ay
Diyorum ya bı kaç gündür böyleyiz valla artık memeyi reddedecek korkusu oluştu bende ki bu sıralar mamayida bıraktım bu memeye böyle yapinca
Ben de 20 gün önce falan markete çıktım ilk kez dışarı. Bebek arabası ile. Uyuyordu evden çıkarken. Markette şuurumu kaybetmişim sanırım ne kadar durduğumu hatırlamıyorumVallshi bizi de mahvetti. Dün bi dışarı çıkalım dedik kıysmetler koptusakinleşsin diye emziriyorum bu sefer memeyi bırakmak istemiyor bıraktırdım diye kızıyor.
Evet canm bize de Dr normal dedi bizimki de 3. Gün bazen 2. Gün yapıyoBebeklerin yaşadığı kabız değil ki seyrek kaka yapma olarak geçiyor. Normal yani. Eğer alt gazını çıkarabiliyorsa 1 hafta normaldir dedi doktor
Yaa süper bende 40 için düşünmüştüm ama vazgeçtim 2. Ayniçin götüreyimKızlar bebeğini spaya götürmeyen varsa bence götürsün, dün kızım spa sonrası 5 saat kesintisiz uyudu ve gece de çok az uyandı. 40 günde geçirdiğim en güzel geceydi
Benimkinin bir ucu gömülü o yüzden onunuz emiyor az dolan göğsüYaa benimde 3 gündür bir göğsüme süt doluyor diğeri cıvık neden olur ki sıra sıra da emziriyorum
Bence de götür canım, gazına da iyi geldi özellikle gazlı bir beybi benimkiYaa süper bende 40 için düşünmüştüm ama vazgeçtim 2. Ayniçin götüreyim
Peki gece falan emiyor mu senin ki canım ya 1.5 saattir emzirmeye çalışıyorum emiyor baya güzel sonra başlıyor ağlamaya gazını var diyorum çıkarıyorum sonra gene veriyorum 2 dakika ya emiyor ya emmiyor geri başlıyor napacagimi şaşırdım mama verince iyice ona alışıyor vermesem yok mu aç mi anlamıyorum kafayı yeme derecesine geldim Allah aşkına bir bana bı akıl versin hergun ağlamaktan helak oldum ya çarşambadan beri böyleyiz hatta son 2 gündür dahada fazlalaştı sürümde geliyor hayır desem doymuyor geceleri emip yatıyor o zaman nasıl doyuyor anlamıyorum anlam veremiyorum çok sinirlerim bozuldu benim kızlar biriniz bı akıl verin ne olurBizde aynı böyleyiz ne olacak bilmiyorum
Evet benimde öyle doğduğundan beri sevemedi o göğsü ama sonradan tutmayı öğrendi sıkıntı yoktu yine aynı göğüsle sürekli kavga halinde bıdıkBenimkinin bir ucu gömülü o yüzden onunuz emiyor az dolan göğsü
Soralı emiyorsa gelir bence aynı oranda
Hoşgeldiniz yazan yerin yanına bas yetişkin ve çocuk elele tutuşmuş ya onun üzerine yetkili olduklarında çocuk görünürBide MHRS de niye gözükmüyor çocuk anlamadım
Vallahi ben de bilmiyorumPeki gece falan emiyor mu senin ki canım ya 1.5 saattir emzirmeye çalışıyorum emiyor baya güzel sonra başlıyor ağlamaya gazını var diyorum çıkarıyorum sonra gene veriyorum 2 dakika ya emiyor ya emmiyor geri başlıyor napacagimi şaşırdım mama verince iyice ona alışıyor vermesem yok mu aç mi anlamıyorum kafayı yeme derecesine geldim Allah aşkına bir bana bı akıl versin hergun ağlamaktan helak oldum ya çarşambadan beri böyleyiz hatta son 2 gündür dahada fazlalaştı sürümde geliyor hayır desem doymuyor geceleri emip yatıyor o zaman nasıl doyuyor anlamıyorum anlam veremiyorum çok sinirlerim bozuldu benim kızlar biriniz bı akıl verin ne olur
İsilik gibi duruyor canım ama bilemedim. Alerji de olabilir. Farklı bişey yedin miKızlar oğlumun vücudunda şöyle isilik gibi bir şey okul şimdi üstünü değiştiriyorken farkettim normalde evde kazak yada yelek falan giydirmiyorum ben ama dün kv gile göndermiştim orda bütün gün örgü yelek giydirmişler acaba çok sıcaktan mı oldu dedim yada alerji falan mı
Yok canım yemedim kestane portakal yedim mesela daha önce de kestane yemiştim bitane portakaldan bir şey olmaz herhalde bana da isilik gibi geldi boynunun arkasında da olmuş hafif çünküİsilik gibi duruyor canım ama bilemedim. Alerji de olabilir. Farklı bişey yedin mi
Ben kırkı çikmadan 1. Aydan sonra istediğin zaman olur demişlerdi götürmüştüm ama normal doğumda genelde cikiklik çok oluyomş ben sezeryandi normal çikti şükür yine de baktiridmBizim dün 40 mız çıktı kalça çıkıklığına kontrole götürmem lazım ilk çocuk doktorundan mı randevu alacağım beni o mu yönlendirecek bileniniz var mı