- Konu Sahibi elektroforez
- #23.161
Tokluk için ölçümü ne zaman yapıyorsun yemek bitminden bir saat sonra mıcanımm sabah tokluk 95 çıktıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tokluk için ölçümü ne zaman yapıyorsun yemek bitminden bir saat sonra mıcanımm sabah tokluk 95 çıktıı
Ahhahah çok güldüm ya hiç bu açıdan düşünmemiştimBabasına benzemesi okeyde kaynanayla aynı şeyi yapmışsın diyince iğreti geliyor
Ben de baştan beri imom içiyorum. Neye göre faydası olmadığını düşündünüz ki? Test mi yaptırdınız vitaminleriniz mi düştüKızlar ben bayağidir imom iciyorum. Siz hangi vitamini kullanıyorsunuz değiştirmek istiyorum hep ayni icince faydasi yok gibi
Benimkiler dan hemen teşhisi koydular aynj babası bilirkisilerBabasına benzemesi okeyde kaynanayla aynı şeyi yapmışsın diyince iğreti geliyor
İlk lokmayı attıktan 1 saat sonra hemen olcuyon 9 da ağzına lokma attın diyelim saat 10 da tokluk olcuceksinTokluk için ölçümü ne zaman yapıyorsun yemek bitminden bir saat sonra mı
Ben bitiminden itibaren ölçüyordum bugün dediğin şekil yapayım teşekkürlerİlk lokmayı attıktan 1 saat sonra hemen olcuyon 9 da ağzına lokma attın diyelim saat 10 da tokluk olcuceksin
Aman boşver onlarıBenimkiler dan hemen teşhisi koydular aynj babası bilirkisiler
Merhaba bı soru sorcaktimda benim 234 değerim kaç hafta oluyor acaba benim günüde 8 gün geçti amaAman boşver onları
Adetiniz mi gecikti?Merhaba bı soru sorcaktimda benim 234 değerim kaç hafta oluyor acaba benim günüde 8 gün geçti ama
Evet yani 8 gün oluyor nasıl oluyor anlamadımAdetiniz mi gecikti?
Bugün gecikmenin 8 ci günü regli hesabı var bende orda öyle yaziyorAdetiniz mi gecikti?
canım magnezyum yemekten hemen sonra alıyorum akşam. sidefer midemde yine yanma yapıyor o yüzden gece yatmadan ocean ile birlikte alıyorum en azından gün içinde rahatsız etmesin diye. gece mide yanması uykudan uyandırırsa da rennie alıyorumCanım banada aynı ilaçları vermişti. Baştan beri sidefer kullanıyorum. Sen nasıl içiyorsun bu ilaçları. Sideferi sabah aç karnına ocean mumyi ne zaman atıyorsun? Aynı gün içinde hepsini alıyor musun magnezyumu ne zaman içiyorsun?
Decavit ve demir sadece. Doktorum, multivitamin kullanımını önermediğini söylediği için hamilelikte hiç almadım.Kızlar ben bayağidir imom iciyorum. Siz hangi vitamini kullanıyorsunuz değiştirmek istiyorum hep ayni icince faydasi yok gibi
Gebeysen son adet tarihinden itibaren hesaplıycaksınEvet yani 8 gün oluyor nasıl oluyor anlamadım
Oceanla sideferi arka arkaya aç karnına mı atıyorsun? Gece yatmadan atıyorum demişsin. Faydası oldu mu peki canım demirini yükselti mi? Sidefer demir için ve oceanda da aynı oranda demir var çok gelmiyor mu yan etki gördün mü? Kaşıntı vs oldu mu hiçcanım magnezyum yemekten hemen sonra alıyorum akşam. sidefer midemde yine yanma yapıyor o yüzden gece yatmadan ocean ile birlikte alıyorum en azından gün içinde rahatsız etmesin diye. gece mide yanması uykudan uyandırırsa da rennie alıyorum
Evet kanım 10 demir de düşük b12 bile düşük ćıktıBen de baştan beri imom içiyorum. Neye göre faydası olmadığını düşündünüz ki? Test mi yaptırdınız vitaminleriniz mi düştü
yani çok aç sayılmam akşam 10 gibi falan uyuyacaksam o civarda içiyorum zaten 7 de yemek yiyorum bir de meyve fln atıştırıyorum arada. Demiri içtikten sonra birkaç saat bir şey yememk lazım ya geceye denk getirmek işime geliyor öyle. Açıkçası bence faydası olmuyor bilmiyorum ki kanım git gide düşüyor çünkü bir dahaki kan tahlilinde tekrar bakacağım. ama kaşıntı fln bir şey olması. sen nasıl içiyorsun ?Oceanla sideferi arka arkaya aç karnına mı atıyorsun? Gece yatmadan atıyorum demişsin. Faydası oldu mu peki canım demirini yükselti mi? Sidefer demir için ve oceanda da aynı oranda demir var çok gelmiyor mu yan etki gördün mü? Kaşıntı vs oldu mu hiç
Ben sabah uyanır uyanmaz demiri içiyorum. Sonra öğle yemeğinden sonra tok karnına oceani içiyordum . Ama karaciğer enzimlerim yükselmişti sonrasında oceani bırakmıştım.. kanım 7'lere düşmüş O yüzden tekrar ocena başlamak istiyorum çünkü onda da Demir olduğu için en azından hem sidefer hem ocean içeyim dedim. Yan etki yapmadiysa sana guzel. Ben de tekrar başlamak istiyorum. Kanım benim de gitgide düşüyor ama ben gebelik haftasının ilerlemesinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Nasıl bir önlem alacağız bilmiyorum 10 gün sonra doktora gideceğim soracağım bakalım. Sen öncesine gidersen eğer haber et bana da yok olur mu. Sorarsın bakalım ne diyecek doktor.yani çok aç sayılmam akşam 10 gibi falan uyuyacaksam o civarda içiyorum zaten 7 de yemek yiyorum bir de meyve fln atıştırıyorum arada. Demiri içtikten sonra birkaç saat bir şey yememk lazım ya geceye denk getirmek işime geliyor öyle. Açıkçası bence faydası olmuyor bilmiyorum ki kanım git gide düşüyor çünkü bir dahaki kan tahlilinde tekrar bakacağım. ama kaşıntı fln bir şey olması. sen nasıl içiyorsun ?
Benimde demir 7.2ye düşmüşEvet kanım 10 demir de düşük b12 bile düşük ćıktı
Çok güzel hem gecikip hem değerin 234lerde çıktıysa gebesin canım. Ben ilk öğrendiğimde 500 küsürlerdeydi. 4-5 günlük falandır diye düşünüyorumBugün gecikmenin 8 ci günü regli hesabı var bende orda öyle yaziyor