Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Canım banada aynı ilaçları vermişti. Baştan beri sidefer kullanıyorum. Sen nasıl içiyorsun bu ilaçları. Sideferi sabah aç karnına ocean mumyi ne zaman atıyorsun? Aynı gün içinde hepsini alıyor musun magnezyumu ne zaman içiyorsun?
canım magnezyum yemekten hemen sonra alıyorum akşam. sidefer midemde yine yanma yapıyor o yüzden gece yatmadan ocean ile birlikte alıyorum en azından gün içinde rahatsız etmesin diye. gece mide yanması uykudan uyandırırsa da rennie alıyorum

canım magnezyum yemekten hemen sonra alıyorum akşam. sidefer midemde yine yanma yapıyor o yüzden gece yatmadan ocean ile birlikte alıyorum en azından gün içinde rahatsız etmesin diye. gece mide yanması uykudan uyandırırsa da rennie alıyorum
Oceanla sideferi arka arkaya aç karnına mı atıyorsun? Gece yatmadan atıyorum demişsin. Faydası oldu mu peki canım demirini yükselti mi? Sidefer demir için ve oceanda da aynı oranda demir var çok gelmiyor mu yan etki gördün mü? Kaşıntı vs oldu mu hiç

Oceanla sideferi arka arkaya aç karnına mı atıyorsun? Gece yatmadan atıyorum demişsin. Faydası oldu mu peki canım demirini yükselti mi? Sidefer demir için ve oceanda da aynı oranda demir var çok gelmiyor mu yan etki gördün mü? Kaşıntı vs oldu mu hiç
yani çok aç sayılmam akşam 10 gibi falan uyuyacaksam o civarda içiyorum zaten 7 de yemek yiyorum bir de meyve fln atıştırıyorum arada. Demiri içtikten sonra birkaç saat bir şey yememk lazım ya geceye denk getirmek işime geliyor öyle. Açıkçası bence faydası olmuyor bilmiyorum ki kanım git gide düşüyor çünkü bir dahaki kan tahlilinde tekrar bakacağım. ama kaşıntı fln bir şey olması. sen nasıl içiyorsun ?

yani çok aç sayılmam akşam 10 gibi falan uyuyacaksam o civarda içiyorum zaten 7 de yemek yiyorum bir de meyve fln atıştırıyorum arada. Demiri içtikten sonra birkaç saat bir şey yememk lazım ya geceye denk getirmek işime geliyor öyle. Açıkçası bence faydası olmuyor bilmiyorum ki kanım git gide düşüyor çünkü bir dahaki kan tahlilinde tekrar bakacağım. ama kaşıntı fln bir şey olması. sen nasıl içiyorsun ?
Ben sabah uyanır uyanmaz demiri içiyorum. Sonra öğle yemeğinden sonra tok karnına oceani içiyordum . Ama karaciğer enzimlerim yükselmişti sonrasında oceani bırakmıştım.. kanım 7'lere düşmüş O yüzden tekrar ocena başlamak istiyorum çünkü onda da Demir olduğu için en azından hem sidefer hem ocean içeyim dedim. Yan etki yapmadiysa sana guzel. Ben de tekrar başlamak istiyorum. Kanım benim de gitgide düşüyor ama ben gebelik haftasının ilerlemesinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Nasıl bir önlem alacağız bilmiyorum 10 gün sonra doktora gideceğim soracağım bakalım. Sen öncesine gidersen eğer haber et bana da yok olur mu. Sorarsın bakalım ne diyecek doktor.

X