Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Selam, ben kendim süslemeyi düşünüyorum çok şatafat sevmediğim için. İstanbuldaysanız eminönünde her türlü süs için malzeme bulmak mümkün ben balon ve birkaç bişey haricinde bir şey almayacağım

Fotoğraf için de profesyonel makinem var bir yakınıma verip çektiririm diye düşündüm, ama maddi olarak çok rahat bir dönemimde olsaydım fotoğrafçı da tutardım
Cok tesekkur ederim

Kızlarrr bugün itibariyle 29+1deyim en son ki muayenede bir hafta öndeydi bebek. Yani 30+1 oluyor. Aman Allah'ım 30.haftada olmak bir tuhaf hissettirdi bana.. Doğum çok yaklaşmış gibiiii🥺🥺
Sizlerde böyle hissediyormusunuz. Biraz endişeli biraz heyecanlı biraz mutlu duygularım karmaşık 😊
Ben de cok heyecanliyim yaa gercekten panik haldeyim nasil olcak ne olcak bebis gelince nasil olcak vs vs hep bu dusunceler

Kuzum bende var 1 hafta 10 gündür. Zor yürüyorum gerçekten çok zorluyor beni 😔 25+5 deyim. Çok erken değil mi diye düşünüyorum bende. Doktoruma yazdım kas ağrısıdır dedi 🤦🏻‍♀️
Benim 20 haftadan beri kasılmam var ve aynı şekil çatı ağrısı gerçekten çok zorluyor doktora da gidemedim uzun süredir . Bişey kullanıyor musun

Ne iyi geldi msjin 🥰🥰🥰 bana moral motivasyon oldu canım benim ❤️ ❤️ amin inşallah öyle olur. Senin nasıl gidiyor?
Gün içinde iyiyiz geceleri çok kötüyüm maalesef felç gibi yatıyorum yatak diken oluyor
İlkinden daha fena oldu bu
Ama bende ağırlık hissetmemiştim doğuracağım gün yürüyerek hastaneye gittim geldim evde büyük temizlik yaptım akşama yemekli misafir ağırlamıştım hareket kısıtlılığım yoktu ağrılar olsada🥰

Gün içinde iyiyiz geceleri çok kötüyüm maalesef felç gibi yatıyorum yatak diken oluyor
İlkinden daha fena oldu bu
Ama bende ağırlık hissetmemiştim doğuracağım gün yürüyerek hastaneye gittim geldim evde büyük temizlik yaptım akşama yemekli misafir ağırlamıştım hareket kısıtlılığım yoktu ağrılar olsada🥰
Ferah ferah geçsin inşallah bu hamileliğin ❤️ evet maalesef geceleri bana da eziyet olmaya başladı sağa dönsem eziliyormuş gibi sola dönsem yine eziyormuşum gibi düz yatırmıyor ayağım bazen kasılıyor sağ bacağım özellikle yine tuvalete sürekli kalkıyorum uyku problem ya 😞

Kizlar dun oglusu gordum 2 ayin sonunda💕💕 29+5 dik 1450 gram ciktik, onceden cok buyuk bir bebek demislerdi ama su an sadece birgun onde cikti, biraz takildim buna. Ultrasonu yapan kadin babasi belli ama annesinden emin degiliz dedi😂, esimin burnu fazla karakteristiktir, minnacik bebegin burnu nasil o kadar kemerli olabilir sok icindeyim hala😂😂 kafasi da asagdaymis hatta cok fazla asagda dedi, herhalde bu saatten sonra geri donmez diye dusunuyorum. Hem pozisyonu hem de agirligi dolayisiyla vajinal dogumdan kacamiyorum😂 dunden beri depresyonda gibiyim hem bu nedenden oturu hem de azicik bana benzeseydi ya, azicik yani🥲

Kizlar dun oglusu gordum 2 ayin sonunda💕💕 29+5 dik 1450 gram ciktik, onceden cok buyuk bir bebek demislerdi ama su an sadece birgun onde cikti, biraz takildim buna. Ultrasonu yapan kadin babasi belli ama annesinden emin degiliz dedi😂, esimin burnu fazla karakteristiktir, minnacik bebegin burnu nasil o kadar kemerli olabilir sok icindeyim hala😂😂 kafasi da asagdaymis hatta cok fazla asagda dedi, herhalde bu saatten sonra geri donmez diye dusunuyorum. Hem pozisyonu hem de agirligi dolayisiyla vajinal dogumdan kacamiyorum😂 dunden beri depresyonda gibiyim hem bu nedenden oturu hem de azicik bana benzeseydi ya, azicik yani🥲
Gözün aydın canım 😍 Merak etme büyüdüköe değişiyorlar canım benim kız aynı baba olarak doğdu sonra alakası kalmadı bana döndü herkes şok içinde kaldı 😆 Herkeste öyle olur mu bilmiyorum ama olsun ya 9 ay biz taşıyoruz bize çeksin benzesin 😁🙏🏻

Gözün aydın canım 😍 Merak etme büyüdüköe değişiyorlar canım benim kız aynı baba olarak doğdu sonra alakası kalmadı bana döndü herkes şok içinde kaldı 😆 Herkeste öyle olur mu bilmiyorum ama olsun ya 9 ay biz taşıyoruz bize çeksin benzesin 😁🙏🏻
Aldim kabul ettim amin amin amin🙏 😂 valla insana koyuyor yani, kac ay tasi, sonra memesi uykusu ugrasi, bir bakiyorsun kaynananla ayni seyi yapmissin😂

X