- 26 Mart 2024
- 297
- 346
- 27
Makat derken mesela fitili soktuğumuz o tamamen iç taraftan bahsediyorsak oradan emilim ve kana karışım yüksektir ilaçlardan o yüzden makattan daha çok etki alıyoruz. Ama bildiğimiz gözle görülür popo kısmıysa ve popo arasıysa bir sorun olmaz ben sürüyorum zaten pişik kremi oraya sürülüyorrKızlar ya pişik kremini bebeğinizin makat bölgesine de sürüyor musunuz? Eşimle az önce bu konuda tartıştık bebeğim alerjik biraz bu sebeple makatta kızarıklık oluyor her daim, ben de üzülüyorum krem sürüyorum canı acımasın diye. O da makata sürülmez makat her şeyi emer o kremi emer kana karışır diyo. Kafam çok karıştı sizler napıyorsunuz?
Mesele emzirmekte sanırımBenim esim bi de bakiyor. Ilgileniyor. Buna ragmen stresi cok dusuk. Uykusuz kaldigi zaman huysuz olmuyor. Normalde de az uyuyan biri. Sanirim bizim iliskimizde asil anne olmasi gereken ben degil oymus :/
Hangi yöntemle yapılacak cnmOy kıyamam canları yanmasın ya . Haftaya cumartesi gidicez bizde umarım çabuk iyileşirçok üzülüyorum
Biz de inek buzağı benzetmesi yaparız öyle güleriz falan da diğerleri değişikmişKizlar bnm kaynana delirmiş oğlumu emziriyordum kucağimda oğluma diyoki kız sen bnm altima malak gibi yatmişsn de şuna diyo tövbe bismillah gerizekali kari bu bir deil iki deil manyak mi bu he bide geçen sakar inek geldi oğlum diyo bebeğime cahill ama bu muzurluğa kaçiyo birazda sakar inek nedir ya bida oğluma bu tarz kelimeler kullanma dicem
Ya mesafelei oldğm halde kadın bu şekilde konusuyor bnmle bozucam bi gün salağı saygısız eşime diyorum bnm ailem cahil diyo siiznkler gibi deil diyoBiz de inek buzağı benzetmesi yaparız öyle güleriz falan da diğerleri değişikmiş
Valla benim genelde yumuşak oluyor. Uzun uyumadığı için devamlı emiyor. Kilo alımı iyi olduğu için mama vermiyorum yoksa şimdiye verirdim çünkü baya boş gibi göğüslerimKızlar sütünüzun yetip yetmediğini nasıl anlıyorsunuz? Benim geceleri göğüslerim sert ama gün içinde öyle değil böyle hafif sert oluyor yemeye icmeyede çalışıyorum sizde nasil
Benim de ayni baya yumusak, yetip yetmedigi bende de bir soru isareti cunku tek gogus 10-15 dk emiyor, sonra uyuyor, demekki yetiyor diye dusunuyorum.Kızlar sütünüzun yetip yetmediğini nasıl anlıyorsunuz? Benim geceleri göğüslerim sert ama gün içinde öyle değil böyle hafif sert oluyor yemeye icmeyede çalışıyorum sizde nasil
Peki boyle emerken ağladığı zamanlar oluyor mu benim oğlan akşam saatlerinde yapıyor bunu gece falan bişey yokValla benim genelde yumuşak oluyor. Uzun uyumadığı için devamlı emiyor. Kilo alımı iyi olduğu için mama vermiyorum yoksa şimdiye verirdim çünkü baya boş gibi göğüslerim
Ya benimde öyle ama akşam saatlerinde memeyi alıyor emiyor ağlayıp bırakıyor aç diye mama verdim içti ama gene uyandı uyumakta zorluk çekiyor ondan mı emmiyor anlamadım yoksa kilo alımı falan iyiBenim de ayni baya yumusak, yetip yetmedigi bende de bir soru isareti cunku tek gogus 10-15 dk emiyor, sonra uyuyor, demekki yetiyor diye dusunuyorum.
Bizim 6 saat beklicek halimiz yok memede sürekli. Heleki uyumuyor yediğim bişey reflüsünü azdırdı daha çok emmek istiyor oda iyice çıkmaza girdi bugün. Ama meme için 6 saat çok fazla 2. Saatte emzirmediğini sağmalısın bence. Yoksa bana ihtiyaç yok sinyali alır.Kizlar bebeginiz tek gogus emdiginde diger gogusu sagiyor musunuz? Sagmadigimizda bir sonraki sefere en az 6 saat beklemis oluyor cunku. Acaba sut azalir mi bu sekilde sagmadan beklersek?
Şu kısa bir dönem zaten bence adam lazım:/ sonra da gidebilir sanki mesaiyeKızlar eşim bu dönemde en büyük destekçim ve işten gelmesini dört gözle bekliyorum elinden gelen herşeyi yapıyor saolsun. Bugün mesai yapması gerektiğini söyledi giderler çoğaldığı için durumumuzun biraz sıkıştı ama çok değil yani birws sıkarak toparlayabilecek durumdayız yada üç bew gün mesaiyle borç bitirrebilecek durumda değiliz. Akşam geç geleceğim dedi sonra neyse bugün erken geleyim pazar gidicem dedi ben bunu anlayışla karsilayamiyorum ben pazarı iple çekiyorum sabahları zaten hiç bişey yapamıyorum akşamlarında aramizda paslasiyoruz bebeği dinlenebildigimiz kadar dinleniyoruz Pazar günüde temizlik filan yaparım diyordum. Daha kirkimiz bile çıkmadı bu dönemi esimsiz atlatanilecegime gram inancım yok çünkü bazen gerçekten sabrım tükeniyor hiç bişey yapmasa dahi yanımda olması bana güç veriyor. Yapma gitme dedim diye bana bozuk atıyor parada lazım diyor bize parq değil sen lazımsın diyorum ama anlamıyor haksizmiyim ya
Eğer acil ödemeleriniz yoksa bu zamanlarınızı beraber geçirmeniz daha değerli. Ben kocamdan bir şey beklediğimde o bunu yapmazsa her şey çok daha kötüye gidiyor. Hem ruhen hem fiziken. Tek yardım isteyebileceğim kişi o çünküKızlar eşim bu dönemde en büyük destekçim ve işten gelmesini dört gözle bekliyorum elinden gelen herşeyi yapıyor saolsun. Bugün mesai yapması gerektiğini söyledi giderler çoğaldığı için durumumuzun biraz sıkıştı ama çok değil yani birws sıkarak toparlayabilecek durumdayız yada üç bew gün mesaiyle borç bitirrebilecek durumda değiliz. Akşam geç geleceğim dedi sonra neyse bugün erken geleyim pazar gidicem dedi ben bunu anlayışla karsilayamiyorum ben pazarı iple çekiyorum sabahları zaten hiç bişey yapamıyorum akşamlarında aramizda paslasiyoruz bebeği dinlenebildigimiz kadar dinleniyoruz Pazar günüde temizlik filan yaparım diyordum. Daha kirkimiz bile çıkmadı bu dönemi esimsiz atlatanilecegime gram inancım yok çünkü bazen gerçekten sabrım tükeniyor hiç bişey yapmasa dahi yanımda olması bana güç veriyor. Yapma gitme dedim diye bana bozuk atıyor parada lazım diyor bize parq değil sen lazımsın diyorum ama anlamıyor haksizmiyim ya
Aynen öyle bende de öyle oluyorrEğer acil ödemeleriniz yoksa bu zamanlarınızı beraber geçirmeniz daha değerli. Ben kocamdan bir şey beklediğimde o bunu yapmazsa her şey çok daha kötüye gidiyor. Hem ruhen hem fiziken. Tek yardım isteyebileceğim kişi o çünkü
Dimi yaniŞu kısa bir dönem zaten bence adam lazım:/ sonra da gidebilir sanki mesaiye
Merhaba mesajınızi yeni gördüm bence doktorunuza danışın. İmplant ve spiral adet düzensizliği yapıyor. Eşin korunması kadın için daha sağlıklı. İmplant da spiral de devlet hastanesi takıyor eczaneden alınıyor.Kızlar korunma yöntemini düşündünüz mü ?koldan takılan implant mı ?spiral mi daha mantıklı devlette de ücretsiz spiral takılıyormuş bu konuda bilginiz var mı? Spirali biz alıp öyle falan mı gidiyoruz hastaneye ?