Olur canım vallaBana doktor bağırsak çalıştırıcı ilaç yazmıştı canım , istersen ilacın ismini vereyim doktoruna bir sor. Bana çok iyi geliyor arada hala kullanıyorum
Ay çıkması ayrı dert çıkmaması ayrı dert bayilacaktim az kalsın çıktığımda bu neymiş böyleYani o zamana kadar ara ara afedersin zeytin çekirdeği kadar yada ceviz kadar bir tane yapabiliyordum o da bi kaç günde bir. Ve bu sürede içtiğim kayısı suları zeytin yağı haddi hesabı yok ama etkilemedi. 45. Günde ilk kez çıkabildim tam anlamıyla kanadıda zaten. Bende ilk kez böyle birşey yaşadım. Aman tek çıkta tuvalet tıkansın diğer türlüsü zor
Ay bende akşamları olsun nolacaksw diyorum gündüzleri tekken çok çok zor oluyor akşam beş dakka olsun çıkıp balkona hava alıp resetleniyoeum eşim bakarkenAllahım yine akşam oldu ya, yine akşam oldu bu çocuğa da bir şeyler oluyorgündüz bi şekilde oyalanıyor ama akşamları hiç öyle olmuyor ya
Bizim doktor ilk 3 ay içinde dedi canim 2. Yada 3. Ay götürün dedi devlette ilk uc ay içinde zorunlu kilmis sanirim1aylıkken diye biliyorum
Benim komple karnım ağrıdı canım hatta sezeryan yerlerimin yırtıldığını felan düşündümAy çıkması ayrı dert çıkmaması ayrı dert bayilacaktim az kalsın çıktığımda bu neymiş böylehiç karninda filan ağrı oldu mu benim iki gündür sağ tarafta göbek deliğimin hizasındaki yer ağrıyor
Bizim bebelerin gece hayatını sevmesi peki hahahahahAllahım yine akşam oldu ya, yine akşam oldu bu çocuğa da bir şeyler oluyorgündüz bi şekilde oyalanıyor ama akşamları hiç öyle olmuyor ya
Aman kuzu gorumceler falan gelecekmiş ondan bekliyormuş işte2 ay çok ya bir sorun olmadığı sürece, eşiniz söylese aslında güzel bir dille anne sağol ama biz idare ederiz artık diye. Neden böyle yaparlar ki hiç anlamıyorum.
Senin bebiş emiyor mu bugün canım yaDoğrudur canım. Her çocuk farklı oluyor deneye deneye keyiflerine göre birşeyler buluyoruz işte
Gündüzde bana annem geliyor akşam gidiyor eşim akşam evde ama annem gibi olmuyor ne yaparsa yapsınAy bende akşamları olsun nolacaksw diyorum gündüzleri tekken çok çok zor oluyor akşam beş dakka olsun çıkıp balkona hava alıp resetleniyoeum eşim bakarken
Umarım bi kaç aydan sonra düzelir yoksa gözaltlsrımın rengini açmaya hiçbir cihaz çare olmayacakBizim bebelerin gece hayatını sevmesi peki hahahahah
İlacın adı bekunis yavrumOlur canım valla
Hahahah bende gözlerim açık uyuyorum vallaUmarım bi kaç aydan sonra düzelir yoksa gözaltlsrımın rengini açmaya hiçbir cihaz çare olmayacak
Ben sağdığım zaman 30 bile gelmiyor. Her emzirme sonrası mama illa veriyorum. Kaç aylık oldu sizin bebeğinizMerhaba. 30 cc felan çıkıyordu bunları kullanınca şuan günde 2 kez sağdığımda 70 cc ye kadar çıkıyor. Sağıp biberonla veriyorum. Zar zor uyku uyanıklık halinde de emziriyorum. Mamaya da devam ediyoruz.
Merhaba. Teşekkür ederim deneyeceğimMerhaba sıcak suda beklemiş kuru incirleri doğrayıp sütle birlikte blenderdan geçirip bir süre üstü kapalı bekletin sonra tüketin, bende çok işe yarıyor süt açısından.
Kilo alımı nasıl peki. 30 günlüğüz 10dakika emiyor zorlasam da ağzını büzüyor. Doyuyor mu diye korkuyorumBenim kızım 48 günlük 10 -15 dakika emiyordur belki daha kısa bilmiyorum
Kaç günlüksünüz, kilo alımı nasıl. Ben de herkes dakikalarca emziriyor kızım beni uzun emmiyor diye korkuyordum10 dk falan çoğunlukla tek memede uyuyor