2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ay çıkması ayrı dert çıkmaması ayrı dert bayilacaktim az kalsın çıktığımda bu neymiş böyle hiç karninda filan ağrı oldu mu benim iki gündür sağ tarafta göbek deliğimin hizasındaki yer ağrıyor

Allahım yine akşam oldu ya, yine akşam oldu bu çocuğa da bir şeyler oluyor gündüz bi şekilde oyalanıyor ama akşamları hiç öyle olmuyor ya
Ay bende akşamları olsun nolacaksw diyorum gündüzleri tekken çok çok zor oluyor akşam beş dakka olsun çıkıp balkona hava alıp resetleniyoeum eşim bakarken

Kızlar ben hiç damla filan kullanmamıştım bugüne kadar ama iki üç gündür oğlum sürekli ikiniyor uykusunda bile sanırım bizimde kullanma vaktimiz geldi ne kullanmalıyım? Öyle kolik gibi değil ama geldimmide iyi geliyor

Kızlar aşırı moralim bozuk kv ile aramız bozulmama her hafta gelip seviyorlardı çocuğu neymiş bu hafta kp le küsmüşler gelmediler eşimde neymiş babasının morali düzelsin diye bir saatliğine bebeği göstermeye götürdü iş için de bırakıp gidiyorum ama eşim götürünce bi tuhaf oldum

Benim komple karnım ağrıdı canım hatta sezeryan yerlerimin yırtıldığını felan düşündüm

2 ay çok ya bir sorun olmadığı sürece, eşiniz söylese aslında güzel bir dille anne sağol ama biz idare ederiz artık diye. Neden böyle yaparlar ki hiç anlamıyorum.
Aman kuzu gorumceler falan gelecekmiş ondan bekliyormuş işte
Baktım gitmiyor soyletcem zaten ya

Ay bende akşamları olsun nolacaksw diyorum gündüzleri tekken çok çok zor oluyor akşam beş dakka olsun çıkıp balkona hava alıp resetleniyoeum eşim bakarken
Gündüzde bana annem geliyor akşam gidiyor eşim akşam evde ama annem gibi olmuyor ne yaparsa yapsın

Ben sağdığım zaman 30 bile gelmiyor. Her emzirme sonrası mama illa veriyorum. Kaç aylık oldu sizin bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…