Allah'a şükür canım benim ben stres yapmak istemiyorum ama ister istemez oluyorKilo alımı çok iyi maşallah merak etmeyin , stres de yapmayın kendinize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'a şükür canım benim ben stres yapmak istemiyorum ama ister istemez oluyorKilo alımı çok iyi maşallah merak etmeyin , stres de yapmayın kendinize.
Canım benim öyle kusma falan çok bir sıkıntım yok çok aşırı yediği zaman anca yapıyor o da böyle haftada bir kere falan zaten ben yatağını yükselttim reflü yatağı gibi yaptım böylelikle daha rahat ediyor Bir de yan yatırıyorum hiç düz yatırmıyorum ben çocuğu kustuğu zamanında direkt zaten yan yattığından dolayı genzine kaçma gibi bir sıkıntı olmuyor Allah'a şükürSüt yorumu saçma olmuş canım ama yastığı bizde yapacağız. Önceden yazmıştım bizim aşırı kusma sorunumuz var ne yazık ki bu düz yatmaktan reflüye çevirmiş. Annemde eskiden biz çok ince yastık yapardık yapalım mı demişti kızmıştım bende. Ama tıpta son çare hep annelerimizin dediğine geliyor. Doktor kendisi dedi yükselt başını diye. Şimdi tıpış tıpış anneme ben geldim yapalım diye birde şu 50 günde hem doktor hemde tecrübeli kişilerin tavsiyelerini denedim(bunları son çare olarak) inan hep annelerin tavsiyelerinden sonuç aldım
Boşver canım benim bebeğim de o civarda kilo aldı hemşire çok güzel dedi. Sağlıklı olsunlar inşallah.Allah'a şükür canım benim ben stres yapmak istemiyorum ama ister istemez oluyor
Zaten her gün kaka yapması iyi beslendiğini gösterir.Artık cildircam yaa kv durmuş senin sütun yaramıyor cıvık yağsız diyor niye dedim öyle olmasaydı bebeğin hergun kakasını yapmazdı 2 3 güne bir yapardı diyor
Yahu doktor çok iyi diyor bu kadın yok diyor
Cidden böyle bazen hiç konusasim falan gelmiyor bugünde ince bı yastık yapmış bebeğin başının altına koyuyor ya dedim o yenidogdu yastık yasak yok diyor eşimde ona uyuyor bende kaldırdım esimede kızdım koyma başının altına bişey olursa görürüm dedim
Maşallah benim maksimum 2 saatOoo ben süperim o zaman 4 saat uyudu 4 den 8 e
Hahahah 2 de kahvaltı yaptım çok iyii. Şimdi zorla uyuttum kucağımdan 3 kere bıraktım 3 ünde de uyandı en sonunda yatağında kaldı uyuyorBen de yemedim bizde hep kucaktayız vallahi
Anaaaa ne yapsak suç hahahaha ay en sonunda delirtecekler biziiiiiBana da ağlayınca sussun diye hemen emziriyorum alıyorum diye ağlasın ciğerleri açılır diyorlar kimseye yaranılmıyor
Bana doktor bağırsak çalıştırıcı ilaç yazmıştı canım , istersen ilacın ismini vereyim doktoruna bir sor. Bana çok iyi geliyor arada hala kullanıyorumKızlar benim sezeryan sonrası kabızlık devam ediyor ve artık çok ciddi bir boyut almaya başladı ayıptır söylemesi yarım saat tuvalette ikindim basur olmaktan korkuyorum artık canım çok yaniyor ve çıkamadım da hala napicagimi şaştım
İşte gel bunu anlat kuzumBoşver canım benim bebeğim de o civarda kilo aldı hemşire çok güzel dedi. Sağlıklı olsunlar inşallah.
Evet işte kv ye göre değil ona göre bu sağlıksız demekZaten her gün kaka yapması iyi beslendiğini gösterir.
Myflor diye bı damla kullaniyorum kuzum benKızlar gaz damlası ne kullanıyorsunuz Metsil önerdiler ama yan etkileri ve zararları baya fazla diyorlar. Gaz sancısından çocuk uyuyamıyor kıvranıyor.
Merhaba. Benim de sütüm az geliyor bir kaç damla. Bu yazdıklarınız size etki etti mi? Öyleyse bende kullanmak istiyorum.Kızlar yorumlarına vs baktım Bestlak solgar humana 3 süt arttırıcı diye önerilen hap/çay/ damlayı da sipariş verdim. Tüm tuşlara basıyorum. Olursa olur olmazsa da nasip mamasıymış derim.
Sağıyorum çok az çıkıyor üzülüyorum.
Akşama da hurma incir dut kurusu elma tahin pekmez karışımı bi öneri atmıştı bi arkadaş onu bende izledim instagramda onu da içicem bakalım.
Elimden gelenleri yapayım da takdir Allah’ın. Şükür ki mamalar var da evlatlarımız bi şekilde büyüyor.
Oyy kuzum ya geceleri ne yapıyorsun ayakta sallama kısmından gece için korkuyorum valla bi tek. Ben ayakta da reflü ile sallıyorum kolik saatlerindeReflü yatağındada çözüm bulamadık canım ama yastığın mantığıda aynı. Bizimki gibi yastıklar değilde 2 parmak kalınlığı gibi. Birde biz artık durmadığı için ayakta sallıyoruz onada yastık lazım oldu
Bir kez mi cikrin yani canim? Ben de toplasan beş kere felan cikmisimdir bir ayı geçti ve her çıkışım ayıptır söylemesi olaylı yani nerdeyse tuvalet tikanacaktiİnanır mısın canım 45. Gün mü 47. Gün mü ne çıkabildim sezeryandan sonra
Merhaba. 30 cc felan çıkıyordu bunları kullanınca şuan günde 2 kez sağdığımda 70 cc ye kadar çıkıyor. Sağıp biberonla veriyorum. Zar zor uyku uyanıklık halinde de emziriyorum. Mamaya da devam ediyoruz.Merhaba. Benim de sütüm az geliyor bir kaç damla. Bu yazdıklarınız size etki etti mi? Öyleyse bende kullanmak istiyorum.
2 ay çok ya bir sorun olmadığı sürece, eşiniz söylese aslında güzel bir dille anne sağol ama biz idare ederiz artık diye. Neden böyle yaparlar ki hiç anlamıyorum.İşte gel bunu anlat kuzum
Evet işte kv ye göre değil ona göre bu sağlıksız demek
Aman valla bunaldım bu ay sonu gidecekti eşimin ameliyatı var günü belli olsun ona göre kalacam ya da gidecem tekrar gelecem diyor ya sabır ya sabır diye geziyorum git geri gel ama git yani 2 ay olacak eşimle bebegimle bı yalnız kalmadım su yatak odası dışında
Bana doktorum şurup yazmıştı kabızlık için ama tabi çok kullanmamak gerek , onun dışında sabah aç karnına kayısı, bir kaşık zeytinyağı da işe yarıyor. Özellikle bol su tüketmek.Kızlar benim sezeryan sonrası kabızlık devam ediyor ve artık çok ciddi bir boyut almaya başladı ayıptır söylemesi yarım saat tuvalette ikindim basur olmaktan korkuyorum artık canım çok yaniyor ve çıkamadım da hala napicagimi şaştım
Merhaba sıcak suda beklemiş kuru incirleri doğrayıp sütle birlikte blenderdan geçirip bir süre üstü kapalı bekletin sonra tüketin, bende çok işe yarıyor süt açısından.Merhaba. Benim de sütüm az geliyor bir kaç damla. Bu yazdıklarınız size etki etti mi? Öyleyse bende kullanmak istiyorum.
Doğrudur canım. Her çocuk farklı oluyor deneye deneye keyiflerine göre birşeyler buluyoruz işteCanım benim öyle kusma falan çok bir sıkıntım yok çok aşırı yediği zaman anca yapıyor o da böyle haftada bir kere falan zaten ben yatağını yükselttim reflü yatağı gibi yaptım böylelikle daha rahat ediyor Bir de yan yatırıyorum hiç düz yatırmıyorum ben çocuğu kustuğu zamanında direkt zaten yan yattığından dolayı genzine kaçma gibi bir sıkıntı olmuyor Allah'a şükür
Artık ayakta sallamalı uyuma yöntemlerini buluyoruz. Birde kırkımda ailem gitmişti 1 hafta tek başıma idare edebildim şimdi ailemin yanına tekrar geldim canım nöbetleşe ilerliyoruz sonrasında ne yapacağım hiç bilmiyorumOyy kuzum ya geceleri ne yapıyorsun ayakta sallama kısmından gece için korkuyorum valla bi tek. Ben ayakta da reflü ile sallıyorum kolik saatlerinde
Yani o zamana kadar ara ara afedersin zeytin çekirdeği kadar yada ceviz kadar bir tane yapabiliyordum o da bi kaç günde bir. Ve bu sürede içtiğim kayısı suları zeytin yağı haddi hesabı yok ama etkilemedi. 45. Günde ilk kez çıkabildim tam anlamıyla kanadıda zaten. Bende ilk kez böyle birşey yaşadım. Aman tek çıkta tuvalet tıkansın diğer türlüsü zorBir kez mi cikrin yani canim? Ben de toplasan beş kere felan cikmisimdir bir ayı geçti ve her çıkışım ayıptır söylemesi olaylı yani nerdeyse tuvalet tikanacakti