Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    9
Merhaba, acaba ben de aranizda olabilecekmiyim merak ediyorum. 2 gun once kan verdim beta 29 geldi.
Ama soyle bir durum var ki hamile oldugumu ogrenmeden once ilacli karin tomografisi cektirdim. Ayin 19 unda tomografi cekildi 22sinde cok silik cizgi cikti. Oncesinde kan testi de idrar testi de negatifti.

Cumartesi yine beta verecegim sanirim o zaman belli olur. Bugun vermem gerekiyordu ama bulundugum ulkede resmi tatil, laboratuvarlar kapali.

Eğer her sey yolunda giderse bebegimin dogum tarihi 30 Agustos olarak gozukuyor.

Kızlar benim göğüslerim hariç hiç belirtim yok ya yarın 6 haftalık oluyorum. İlk gebeliğim hiç bilmiyorum o yüzden normal mi bu? Bazen varlığını bile unutuyorum.
Çok az kasık sızısı vardı gögüslere ek olarak canım. Ama şu an onlar da azaldı. Yarın 8.haftaya gireceğim arkadaşların da dediği gibi azalıyor belirtiler ama normalmiş

Kız bebek gibi canım saglıkla gelsin inşallah 😍
Merhaba benimkine de bakar mısınız vajinal ultrason görüntüsü 🧿🧿🧿 Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin tabiki cinsiyet en önemsiz şey sağlıklı olsunlar yeter ki 🙏🌸🧿

Eklentiler

• 1735221906884.png
    1735221906884.png
    859,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu cümle beni çok etkiliyor ya. anne olmanın güçlü olmak zorunda olmak olduğunu deprem zamanı yaşayarak öğrenmiş birisi olarak anneliğin dünyanın en zor mesleği olduğunu çok rahatça söyleyebilirim. her koşulda, her durumda mental ve realite için her şekilde çocuklarımız için ayakta durabilmek hem çok gurur verici, hem de çok yorucu. çok zor.
Canım benim çok zor çok cok zor gerçekten o yüzden ben bütün annelerle gurur duyuyorum. Yapabilenle de yapamayanla da... Kim bilir neler yaşadın ne kadar zor oldu senin için de ❤️ ama yapıyoruz üstesinden geliyoruz ❤️ güçlü olmak zorunda değiliz aslında, önemli olan güçsüz hissettigimizde destek alabileceğimizi de bilmek. Güçlenmek için bir arada olabilmek birbirimize omuz olmak da çok kıymetli.

Sana, yaralarına, toparlanma gücüne, bu zorluklara ragmen yeniden bu yıla çıkma cesaretine kocaman sarılıyorum 🫂

Çok stresli süreç heleki bizim gibi kayıpları olanlara 😔🫠 ama inanıyorum ki yolun sonu güzel olacak 💜
Yatıp dinleniyorum sanki azaldı benim de ama daha bi tane içtim progestan düzenli saatinde iç dedi doktorum iyi daha iyi olacak canım. A bu arada coraspin pazartesiye kadar içme iğneye devam dedi. Pazartesi lekenin durumuna göre yazarım coraspin için
Evet kayiplar olunca maalesef keyfini sürmekten çok endişesini sürmek ile geçiyor vakit
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
corasprini lekelenmede biraktiriolar.
İnsaallah doguma gunler saydığımız gunleri ve sonra dogumu yazalım buraya aminnn 😍

Çok az kasık sızısı vardı gögüslere ek olarak canım. Ama şu an onlar da azaldı. Yarın 8.haftaya gireceğim arkadaşların da dediği gibi azalıyor belirtiler ama normalmiş
Umarım kötü bir şey değildir bu durum 🙏🏼 İnsan hep bir inceden endişeleniyor. Belirti olsa bir dert olmasa bir dertmiş 😁

Merhaba, acaba ben de aranizda olabilecekmiyim merak ediyorum. 2 gun once kan verdim beta 29 geldi.
Ama soyle bir durum var ki hamile oldugumu ogrenmeden once ilacli karin tomografisi cektirdim. Ayin 19 unda tomografi cekildi 22sinde cok silik cizgi cikti. Oncesinde kan testi de idrar testi de negatifti.

Cumartesi yine beta verecegim sanirim o zaman belli olur. Bugun vermem gerekiyordu ama bulundugum ulkede resmi tatil, laboratuvarlar kapali.

Eğer her sey yolunda giderse bebegimin dogum tarihi 30 Agustos olarak gozukuyor.
29 hcg henüz yeni oluşmuş bir gebelik gibi görünüyor ve tomografi veya ilaç kullanımı gibi durumlarda henüz öğrenmediyseniz pek bişey olmuyor yine de takip gerekir demişti bi jinekolog. Youtubeda hemen hemen her konuda bilgilendirici videolar çekmiş. Adı kaan kocatepe galiba.
Aslında bu gibi durumlarda ya hep ya hiç kuralı oluyormuş yani sağlıklıysa tutunuyor ve gebelik ilerliyor sağlıklı bir şekilde ama zaten bir kromozomal bozukluk veya başka bir durum varsa zaten vücut atıyormuş. Sen kendini dinle bakalım henüz çok yeni ve belki de sen tomografiyi çekindikten sonra bebek tutunmuş da olabilir. Bişey olmamıştır inşallah olumlu düşün ❤️

Umarım kötü bir şey değildir bu durum 🙏🏼 İnsan hep bir inceden endişeleniyor. Belirti olsa bir dert olmasa bir dertmiş 😁
Haklısın olsa bi dert olmasa bi dert. Ama ne bulantı ne tiksinti ne koku hassasiyeti hiç bi şey olmadı bu haftya kadar 😬😃

Hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sanırım kafamı dağıtmam lazım ben biraz online oyunlara sarayım en iyisi yat kalk ye iç yat oyna başka bişey yapmıycam ve eğer ocak ayının 6sında güzel haberler alırsam aranıza katılmak için o cesareti bulacağıma inanıyorum. Her ne kadar çok yorum yapmasamda (bazen korkudan takır takır döktürüyorumda neyse) topiği en başından beri takip edip size her birinize çok dua ettim bazen üzüldüm çoğu zaman sevindim kalp atışlarınızda meselaa 🥲 umarım aranıza katılırım Bana bol bol dua edin sevgiyle sağlıkla kalın şimdilik, fasulyeleeere yaşaaaam hayaaat🧿🥳

Evet kayiplar olunca maalesef keyfini sürmekten çok endişesini sürmek ile geçiyor vakit
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
corasprini lekelenmede biraktiriolar.
İnsaallah doguma gunler saydığımız gunleri ve sonra dogumu yazalım buraya aminnn 😍
Ay inşallah inşallah canım 🥹🤲 sağsalim kucağımıza alalım yavrularımızı 💜

Hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sanırım kafamı dağıtmam lazım ben biraz online oyunlara sarayım en iyisi yat kalk ye iç yat oyna başka bişey yapmıycam ve eğer ocak ayının 6sında güzel haberler alırsam aranıza katılmak için o cesareti bulacağıma inanıyorum. Her ne kadar çok yorum yapmasamda (bazen korkudan takır takır döktürüyorumda neyse) topiği en başından beri takip edip size her birinize çok dua ettim bazen üzüldüm çoğu zaman sevindim kalp atışlarınızda meselaa 🥲 umarım aranıza katılırım Bana bol bol dua edin sevgiyle sağlıkla kalın şimdilik, fasulyeleeere yaşaaaam hayaaat🧿🥳
Canımm ayın 6sında çok güzel haberlerle geleceksin buraya inanıyorum 💜 inancını yitirme bol bol dinlen dediğin gibi düşünmemeye çalış aklını başka uğraşlara ver. 🎈

Kuzucum aynı durumdayım. Bugün nöbetçiydim ve devam edemedim nöbete kusmaktan. Herkeste öğrendi bu sayede gebe olduğumu… prilam etki ediyordu normalde sadece sabah kusması oluyordu ama bugün ekstra kötüyüm. Yarın hastaneye gidip serum yolu göründü bana. İki hafta önce de aşırı kötüydüm doktorum seruma zofer isimli bi ilaç katmıştı o beni 3 gün falan idare etmişti. Sanırım bu hafta bir kere daha ihtiyaç duyacağım gibi duruyor
Zofer d kategorisi aslında niye takıyolar anlamadım 😔😔 kızımda 9. Haftadan itibaren takılmışım ama ilk trimester d ymiş nasıl bakmamışım kızımda 😔

Bulantı akşam üzeri başlıyor gece pik yapıyor. Ölücem halsizlikten tüm enerjimi çekiyor şu bulantı kusma. Nasıl yapıcaz hafiflemiyor da. Bir yudum su da mı içemicez anlamadım :KK61:eşim de sigara içiyo tiksinti geldi. Nişanlıyken düğüne kadar bırakacaktı. Şimdi bebek doğana kadar bırakacakmış. Vallahi tepem attı bırakana kadar tek kelime etmiycem küsücem ilk kez ulti açıcam inadımı bilmiyor daha. Ay oturup ağlayasım var. Yarın iş var zaten :KK61:
ben de ağlamak istiyorum. Kusunca da oturup ağlıyorum. Dün 8. Haftaya girdim iyice coştu

Zofer d kategorisi aslında niye takıyolar anlamadım 😔😔 kızımda 9. Haftadan itibaren takılmışım ama ilk trimester d ymiş nasıl bakmamışım kızımda 😔
Bu durumda biraz durum değerlendirmesi yapıyor doktor ona göre veriyor. Ben bir yudum bile su içemez olmuştum. İdrarda keton 3 pozitif olmuştu. 4 kilo vermiştim. Artık senin sağlığından gitmeye başlamış dedi. Öyle taktı. Sürekli almak elbette zararlı ama ben mecbur kalmıştım. İnşallah tekrar mecbur kalmayız

Merhaba benimkine de bakar mısınız vajinal ultrason görüntüsü 🧿🧿🧿 Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin tabiki cinsiyet en önemsiz şey sağlıklı olsunlar yeter ki 🙏🌸🧿
Erkek bebek konumuna göre canım saglıkla gelsin inşallah 😍😍

X