Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    102
19da gösterdikten sonra hiçbi ultrasonda yuzunu göstermedi bacak arasını da :) edepli kızçem :-D detaylı ultrasında yuzunden poz almak icin doktorum 200 tl indirim yapıyorum dedi 50 dk ugrastı 2 snlik döndü asla tavizi yok
Bilmiyorum ki ya sağlıklı olsun ama insan merakta ediyor ilk olunca heyecandan çatlıcam :)

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir sizleri takip ediyorum. Ben de 19+0 haftalık hamileyim. 40 yaşındayım ve (sürpriz gelen) 3. bebeğim olacak. Benim bebişimde ısrarla cinsiyet göstermiyor. Dr lar kıza benzetti ama kesin degilmiş. 15 Ocak ta ayrıntılı ultrason var heyecanla bekliyorum. Sizlerin paylaşımlarını okumak son zamanlardaki favori aktivitem:) Hepimiz için sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip , evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı diliyorum

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir sizleri takip ediyorum. Ben de 19+0 haftalık hamileyim. 40 yaşındayım ve (sürpriz gelen) 3. bebeğim olacak. Benim bebişimde ısrarla cinsiyet göstermiyor. Dr lar kıza benzetti ama kesin degilmiş. 15 Ocak ta ayrıntılı ultrason var heyecanla bekliyorum. Sizlerin paylaşımlarını okumak son zamanlardaki favori aktivitem:) Hepimiz için sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip , evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı diliyorum
merhaba, sağlıkla gelsin tüm bebişler :) göstermiyosa kızdır benimki de 19 bitmeye yakın gösterdi o da zorla :) çikolatayla kandırdık

merhaba, 30+5 plasenta previalıyım. benim yukarıya çıkmadı ve sezaryen olacağım kesinleşti. ancak korkmayın korkuyu kendinize çekmeyin. doktorunuza güvenin, ağır işlerden kaçının, önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün :) zaten doktorunuz da bahsetmiştir yasaklardan. herşeyin güzel olacağını ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımızı unutmayın :KK200:
Merhaba doğumunuz rahat ve kolay geçer inşallah kanamanız oldu mu hiç

Kızlar dün akşamdan beri bebişin hareketi yavaşladı az hareket ediyor sizde de böyle bir şey oldu mu 20+1 bugün

Normalde gece bile kalktığımda uyanık oluyor dünden beri dikkatimi çekti canım sıkıldı 3. Gebelik ama hiç aklıma gelmiyor ne yaşadığım
Bir gün bana da oldu baya bir hareket etmedi sonra akşamına anca etti bende korktum ama normalmiş canım internette de düzensiz olur diyor 24.haftaya kadar.

merhaba, sağlıkla gelsin tüm bebişler :) göstermiyosa kızdır benimki de 19 bitmeye yakın gösterdi o da zorla :) çikolatayla kandırdık
Benimde 19. Haftasında ve hala kendini göstermedi.doktor her defasında kiza benziyor diyor ama net cevap yok.2 hafta sonra detaylı ultrason var heyecanla onu bekliyorm.orda öğreneceğiz artık inşallah

Merhaba kızlar, detaylı ultrasonumuzu çok şükür atlattık . Bebeğimi görmek çok güzeldi baya hareketliydi. Yüzünü de gördük babasına benzicek sanırım🙈 40 dk kadar sürdü toplamda. Her şeyine detaylı bakıldı. Bir sorun yok Allaha şükürler olsun. Bir tek bende hamilelik tansiyonu çıkabilirmiş olmayabilirde bir direnç görüyorum ara ara tansiyonunu takip et dedi. Ayrıca tetanoz aşısını önerdi. Kendi doktoruma da danışıp yaptırıcam. 28. Haftamızda da kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım. Bizden güzel haberler🥰 darısı tüm annişlere

Bir gün bana da oldu baya bir hareket etmedi sonra akşamına anca etti bende korktum ama normalmiş canım internette de düzensiz olur diyor 24.haftaya kadar.
İster istemez tedirgin olunuyor bende İnternete baktım da ikna etmedi beni tetenoz aşısına gidecektim arkadaş sabah yapıyorlar aşıyı dedi geri gitmedim

Merhaba kızlar, detaylı ultrasonumuzu çok şükür atlattık . Bebeğimi görmek çok güzeldi baya hareketliydi. Yüzünü de gördük babasına benzicek sanırım🙈 40 dk kadar sürdü toplamda. Her şeyine detaylı bakıldı. Bir sorun yok Allaha şükürler olsun. Bir tek bende hamilelik tansiyonu çıkabilirmiş olmayabilirde bir direnç görüyorum ara ara tansiyonunu takip et dedi. Ayrıca tetanoz aşısını önerdi. Kendi doktoruma da danışıp yaptırıcam. 28. Haftamızda da kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım. Bizden güzel haberler🥰 darısı tüm annişlere
Maşallah çok sevindim senin adına canım 🙏🥰 darısı bizim başımıza 4 ocakta da benim var heyecandan günler geçmiyor 😍

Maşallah çok sevindim senin adına canım 🙏🥰 darısı bizim başımıza 4 ocakta da benim var heyecandan günler geçmiyor 😍
Ben dün gece hiç uyuyamadım çok heycan yapmadım aslında bugün o kadar uykum vardıki kontrol sırasında bi ara gözlerim kapanmış olabilir , hoca da güldü hatta. Uykular diyarındayım eve geldim direk uyudum yeni uyandım. İnşallah güzel geçer sizinde her şeyin yolunda gittiğini duymak çok iyi geldi. Bunu da atlattık çok şükür modundayım.

X