Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    102
Selam, Çok memnun kaldık o kadar iyi bir insan o kadar ilgilendi ki yaklaşımı da çok iyiydi. Çok detaylı baktı yılların uzmanlığı konuştukça ferahladım. 40 dk kadar sürdü tüm sorularımızı da sorduk. Benim gittiğim doktorum önermişti arkadaşlarım ailemden çok kişi de gitti kendisine. Bittikten sonra raporu ve ultrason görüntülerini verdi. Ayrıca doktorumuza onlarda iletiyorlarmış. Sekreterinin telefonu inanınki bir dk susmadı, insanlık halidir belki gerilmiştir. Sizin sekreterle işiniz yok zaten dr gidiyorsunuz umursamayın gerçi bize çok tatlıydı. Evet lotus nişantaşı pangaltı metro çıkışının orda. Otoparkta var binada zaten.
Tesekkurler canim, ben de 22. Haftaya aldim bakalim insallah seninki gibi gecer. Yuzu olgunlasmis mi? Baya belli oluyor mu😍😍

Canim atil yuksele gitmistin dimi? Genel olarak memnun kaldin mi? sekreteri telefonda o kadar itici konustu ki gitmek istemedim hic. Yeri bu lotus nisantasinda dimi?
Detaylı ultrason ve fetal dna ile hangi hastalıkları hangi yüzde ile elediğimizi de anlattı saolsun. Nerdeyse tüm organların üzerinden detaylı geçti. Bilmediğimiz çok şeyde var tabi onları da kontrol etti. Ben enerjisini çok sevdim kendisinin , eşimde iyiki başka birine gitmemişiz dedi.

Tesekkurler canim, ben de 22. Haftaya aldim bakalim insallah seninki gibi gecer. Yuzu olgunlasmis mi? Baya belli oluyor mu😍😍
İnşallah canım güzel geçer🌸 evet her şeyi oluşmuş burnu gözleri kulaklar ağız. Sima olarak bana pek benzemicek galiba eller yanda yüzü gayet açıktı. 3 tane yüz fotosu aldık beyfendiden. Ama dr daha küçük büyür yanaklanır daha çok değişir dedi. Bakıp bakıp bu benim çocuğum mu yaaa diyorum🤣 Kafası sağ kasığım tarafında ayakları da sol karnıma doğru ters duruyor. 2 gündür de bariz hissetmeye başladım. Sizin de erkek miydi?

İnşallah canım güzel geçer🌸 evet her şeyi oluşmuş burnu gözleri kulaklar ağız. Sima olarak bana pek benzemicek galiba eller yanda yüzü gayet açıktı. 3 tane yüz fotosu aldık beyfendiden. Ama dr daha küçük büyür yanaklanır daha çok değişir dedi. Bakıp bakıp bu benim çocuğum mu yaaa diyorum🤣 Kafası sağ kasığım tarafında ayakları da sol karnıma doğru ters duruyor. 2 gündür de bariz hissetmeye başladım. Sizin de erkek miydi?
Evet canim bizim de erkek🧸 zaten en cok esler seviyomus atil hocayi:) tonton bi tip, benim doktorum da hepimizin hocasi o demisti.

Evet canim bizim de erkek🧸 zaten en cok esler seviyomus atil hocayi:) tonton bi tip, benim doktorum da hepimizin hocasi o demisti.
Valla heran ne dicek diye ağzının içine bakıyosun o normal mi bu normalmi diye . Sesli anlatıyor zaten de.🥰 Annelik çok başka zor ya.🙃 Çok kalpten söylüyorum bebeğinde sorun çıkan her anneye Allah yardım etsin güç versin. Zor duygular.

Valla heran ne dicek diye ağzının içine bakıyosun o normal mi bu normalmi diye . Sesli anlatıyor zaten de.🥰 Annelik çok başka zor ya.🙃 Çok kalpten söylüyorum bebeğinde sorun çıkan her anneye Allah yardım etsin güç versin. Zor duygular.
Evet haklisin, allah mucize yaratsin alsin iyi etsin hepsini..

Bugün hastanedeye gitmiştim tıp fakültesine çok şükür bebeğimde yarık dudak deformesi görülmedi ilk kızım yarık dudak doğmuştu he rsey yolunda dedi doktor yalnız ben baştan beri tedbir amaçlı oksapar 0.4 kullanıyordum onu birakabilirisn artık dedi ama bilemedim pıhtılaşma proplemin muhtemelen yok kullanman gereksiz dedi ben yinede alıp kullanmayı düşünüyorum
Bana da doktorum 20. Haftada corasprin i bıraktırcam dedi ama insan korkuyor kaybım oldugu için tedbir amaçlı başladık pıhtılaşma testi yaptırmadım ben de ama insan ikilemde kalıyor hem doktora güvenmek istiyor hem ya bırakınca bişey olursa diyor

Özele gittiğim doktor kullanmalısın diyor devletteki de tıpta kide kullanma diyor cidden konu beni zorluyor ne yapsam diye bıraksam bile aspirin içmeye devam ederim
Bende aspirin kullaniyorum canim 3.cu ayda basladim bastan cok tedirgin oldum hatta hala oyleyim bende tansiyondan suphelendi onlem amacli verdi sen neden kullaniyorsun???

Merhaba kızlar, detaylı ultrasonumuzu çok şükür atlattık . Bebeğimi görmek çok güzeldi baya hareketliydi. Yüzünü de gördük babasına benzicek sanırım🙈 40 dk kadar sürdü toplamda. Her şeyine detaylı bakıldı. Bir sorun yok Allaha şükürler olsun. Bir tek bende hamilelik tansiyonu çıkabilirmiş olmayabilirde bir direnç görüyorum ara ara tansiyonunu takip et dedi. Ayrıca tetanoz aşısını önerdi. Kendi doktoruma da danışıp yaptırıcam. 28. Haftamızda da kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım. Bizden güzel haberler🥰 darısı tüm annişlere
Gozunuz aydin canim😊bendede suphelend8 doktor hamilelik tansiyonundan ama tansiyonumu ne zaman olcsem hep normal sende tansiyon problemi var mi??

Merhaba kızlar, detaylı ultrasonumuzu çok şükür atlattık . Bebeğimi görmek çok güzeldi baya hareketliydi. Yüzünü de gördük babasına benzicek sanırım🙈 40 dk kadar sürdü toplamda. Her şeyine detaylı bakıldı. Bir sorun yok Allaha şükürler olsun. Bir tek bende hamilelik tansiyonu çıkabilirmiş olmayabilirde bir direnç görüyorum ara ara tansiyonunu takip et dedi. Ayrıca tetanoz aşısını önerdi. Kendi doktoruma da danışıp yaptırıcam. 28. Haftamızda da kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım. Bizden güzel haberler🥰 darısı tüm annişlere
Aiyyy cok sevindim canım🙈🙈 sağlıkla gelsin oğluş🧿bana da tetanoz aşısını önerdiler pazartesi ilk dozumu olacağım. 3 ocakta da benim detaylı ultrason var. Umarım her şey yolundadır. Çok heyecanlıyım🙈🙈🙈

Kızlar bir de bir şey soracağım gebeliğinize dair sosyal medyada herhangi bir içerik paylaştınız mı acaba?🙈 ben henüz hiç paylaşmadım biraz sanırım minik diye korkuyorum ama insan da gerçekten mutluluğunu paylaşmak istiyor. Yeni yılda paylaşırım diyordum simdi detaylı ultasondan sonra diyorum eşim bosver doğumda paylaşırsın diyo😂ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ya bu arada ben size geçen oğluşumun boyunu falan yanlış yazmışım farklı hesaplanıyormuş kızlar bilmiyordum. Sonra yanlıs bilgilendirme gibi oldu🙊 sonuc böyleliydi🙈

Eklentiler

• IMG_7265.jpeg
    IMG_7265.jpeg
    98 KB · Görüntüleme: 38
Benim bebiş de 1 hafta falan önden gidiyor. Bebek fiziki olarak iri olduğu için öyle oluyormuş. Organ gelişimi önden gitmiyor haftasiyla ayni oluyor. Sonuçta 9 aylık doğup da 2.4 kilo olan bebek de var 4.5 kilo olan da. İri doğacak olanlar kilo olarak önden önden gidiyorlar erken haftalarda ☺️

Benim de haftam aynı canim senle. Ben de ilk kez 5 gün önce falan hissetim hareketlerini çok net şekilde 2 gün hissettim sonraki 2 gün boyunca tık yok 1 tane bile hareket hissetmedim dün koştur koştur doktora gittik bebişim iyi çok şükür gayet de hareketliydi. Bu haftalarda sürekli hissedilecek diye bir şey yokmuş. Bebeğin pozisyonundan kaynaklı bazen hissetmeyebilirsin dedi. Hareket takiplerini 26. Haftadan sonra yaparsın ancak dedi. Kafana takma bence ☺️
evet tonti bi bebek olucak ele gelicek en azından :-)

Sevgili anneler merhaba 19 hafta olacagim yakında detayli ultrason icin hangi haftaya randevu aldiniz?Randevu almak icin gec mi kaldim ? henuz bir yerde bulamadim istanbul avrupa yakasindayim, önerisi olan varsa cok memnun olurum.. Birde tetanoz aşısı icin aile hekimliginden aramadilar elimizde olursa haber ederiz demislerdi, yaptirmak gerekli mi ?
21 bitmişti gittiğim gün 22ye girmiştim gittiğimde

Kızlar ben yarın 22.haftaya giriyorum ve 7 kilo aldım şimdiye kadar🫣 sizde durumlar nedir?
Ya bence çok değil kuzum ben daha fazla aldım rahat 9-10 kilo almışımdır. Doktor fazla dedi ama ilk 3 ay insan gibi yemiyordum açıkcası içimdeki boğa hiç doymadı çok acıkıyordum. Gece acıkıp buzdolabı karşısına geçtim hep. Mide bulantılarım vs olmamıstı hiç. Sürekli acıkıyordum🤣herkesin hamileliği farklı cidden. Şimdi porsiyonlarım normale döndü. Bir de home office calıstıgım icin hareketsizdim. Şimdi hareket de eklendi o kadar alacağımı düsünmüyorum artık. Doğumdan sonra verilir cidden sağlıklı olsunlar🙏🏻

Kızlar bir de bir şey soracağım gebeliğinize dair sosyal medyada herhangi bir içerik paylaştınız mı acaba?🙈 ben henüz hiç paylaşmadım biraz sanırım minik diye korkuyorum ama insan da gerçekten mutluluğunu paylaşmak istiyor. Yeni yılda paylaşırım diyordum simdi detaylı ultasondan sonra diyorum eşim bosver doğumda paylaşırsın diyo😂ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ya bende henüz paylaşmadım bir yanım güzel bir fotoğrafla paylaşmak istiyor bir yanım istemiyor 😄 eşim de ilerde paylaş diyor ilerde dediği 39.hafta falan herhalde haha🤣

Ya bende henüz paylaşmadım bir yanım güzel bir fotoğrafla paylaşmak istiyor bir yanım istemiyor 😄 eşim de ilerde paylaş diyor ilerde dediği 39.hafta falan herhalde haha🤣
Hahaha eşler aynı cidden ya🙈ben de güzel bir foti ile paylaşmak istiyorum ya cünkü eşimi 2010’dan beri tanıyorum ve 7 senedir evliyiz ilk bebişimiz çevremizdeki herkes bizden bebek haberi bekliyor 😬🙈 insan cidden konu bebiş olunca bir korkmuyor değil🙊

Hahaha eşler aynı cidden ya🙈ben de güzel bir foti ile paylaşmak istiyorum ya cünkü eşimi 2010’dan beri tanıyorum ve 7 senedir evliyiz ilk bebişimiz çevremizdeki herkes bizden bebek haberi bekliyor 😬🙈 insan cidden konu bebiş olunca bir korkmuyor değil🙊
Evet gerçekten bende detaylıdan sonra paylaşırım diyordum detaylıyı atlattık çok şükür ama hala tereddütteyim. En son doğurdum diye story atacağım herhalde millet şok 😄

X