- 18 Ağustos 2022
- 2.222
- 3.144
- 63
Huzursuzluğu oldu birazKızlar hepatit b 2. Dozdan sonra bir yan etki oldumu bebislerinizde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huzursuzluğu oldu birazKızlar hepatit b 2. Dozdan sonra bir yan etki oldumu bebislerinizde?
Benimki 33 günlük üzerine uyurken battaniye örtüyorum odada klima var ama kapıyı açtığımda soğuk hava geliyor bir anda. Bir de kız çocuk benimki, erkekler sıcağı sevmez sıcağa alıştırmayın derler hep. Benim kızda pek sıcak sevmiyor bunalınca mesela uyanıyor falanÜstüne birsey örtüyormusun bizim ev genelde 25 bazen 26 oluyor üst iki alt iki yelek uyurken üzerine battaniye bebeğim 2 aylik
Ben etrafta hep normal doğum yapanlardan duydum canım, 2-3 ay olmasına rağmen acı olduğunu ve zor olduğunu falan. Sezeryan oldum bende, dikişler acımaz diye düşünüyorum ama bilemedim, bizi de bilgilendir bari benim kırka daha varYa bu normal doğum için geçerli demi sezeryan içinde mi geçerli. Benim bugğn 40 çıkıyor eşim büyük gün bugün deyip dolanıyor . Sevgili nişanlılık döneminde etmediği iltifatları ediyor arıyor soruyor. Garibim bu günü bekliyor: öyle acılı ağrılıysa kendimi hazırlayayım ben![]()
Erkeklerin aradığı o kadın siz olabilirsinizben bu kadar anlayışlı olsam kocam dünya mutlusu olabilirdi
![]()
Ne kadar sürdü canim ne zaman basladiHuzursuzluğu oldu biraz
Aşıyı saat 2 gibi yaptırdık. O akşam huzursuzdu gece de pek uyumadı. Ateş falan yapmıyor amaNe kadar sürdü canim ne zaman basladi
Annem gil de bana diyor kv diyor ama ben asla onları duymuyorum ama benim kv çok hadsiz bi insan senin yapma dediğin şeyi senin zıttına yine yapar çok severEn iyisini sen yapıyorsun walla
Ben diyorum ki doktor üşümez dedi bu kadar yapmayın diyorum bak hastanede hiç örttürmediker üstünü diyorum annem onlar ne bilir diyor
Gülsemmi kızsam mı karar veremiyorum
Bir de canım. Doktor dedi ki aldığı kiloyu terleyerek verir o yüzden ben ince giydiriyorum ev 25-26 dereceEn iyisini sen yapıyorsun walla
Ben diyorum ki doktor üşümez dedi bu kadar yapmayın diyorum bak hastanede hiç örttürmediker üstünü diyorum annem onlar ne bilir diyor
sma optıproyu da araştır bence, probiyotikte ayrıca kullanabilirsin belki bir görüş doktorunla. Probiyotik iyi geliyor gaz olayına. Bir de elma yağı gaz için kullanıyorumYa goldenide aldım bize oda hiç yaramadı çocuk çığlık atıyo gazdan çıkaramıyo bide sanki büyük tuvaletinde zorlanmaya başladı. Eczaneylr görüştüm hastanedede aptamil prematil kullandığo için biraz daha aptamil dene olmazsa sma confort öneririm dedi![]()
MaşallahBu anlayış işi karşılıklı olduğunda insanın gözüne bile gelmiyor çok şükür eşimde en başından beri bana o şekilde yaklaşıyor o yüzden böyle davranabiliyorum yoksa bende yapamazdim biz kadınlar sulandikca çiçek açıyoruz bunu çözen erkek dünyada cenneti yaşar
![]()
Benmki erkek ilk zamanlar yeni doğan zamanları evet sıcak tutmak mantıklıydı ama iki aylık oldu evde sıcak bu kadar giydirmeye gerek varmi onlarmi doğru yapıyor benmi bilemedm o yüzden doktor kontrolünde soracağım bizimkiler ancak o zman ikna olurBenimki 33 günlük üzerine uyurken battaniye örtüyorum odada klima var ama kapıyı açtığımda soğuk hava geliyor bir anda. Bir de kız çocuk benimki, erkekler sıcağı sevmez sıcağa alıştırmayın derler hep. Benim kızda pek sıcak sevmiyor bunalınca mesela uyanıyor falan
Doktora sorucam bizimkiler başka türlü ikna olmaz bakalm hangimizinki doğruBizi de aydınlat lütfenbizim ev 24 dereceydi. Osman gönlüal 20 22 ideal dedi. 22ye düşürdük. Bence biraz serin gibi. Ben de zıbın artı tulum ya da altüst takım giydiriyorum. Yelek falan hiç giydirmedim
Yeni doğdugunda battaniyeye sarilydi annm birde ince hırkasını örtmüş üstüne hemşire ac aç örtme hasta edersin çocuğu dedi . Ama onlar bilmez bizimkiler bilirEn iyisini sen yapıyorsun walla
Ben üçgünde bir banyo yaptiriyorum nadir iki günde bir canım kiş malum aşisi falan denk gelicekse 2 günde birKızlar nasılsınız,
Bebişler büyüyor mu ?
Siz kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz ?
Canım probiyotik ne kullaniyosun nbl mi nasıl kullaniyosn kaç aylık bebişsma optıproyu da araştır bence, probiyotikte ayrıca kullanabilirsin belki bir görüş doktorunla. Probiyotik iyi geliyor gaz olayına. Bir de elma yağı gaz için kullanıyorum
Çok haklısın canım ama bunu hiç bir erkek yapamıyor şuan eşimi anlatsam sana dersinki dünya iyisi bir eşin var. Ama ben bu şekilde davrandigim için o oyle o öyle davrandigi içinde ben öyleyim yani bir döngü meselesi. Ben farklı adım atsam o 1. De 2. De olmazsa 3.de oda farklı gelicek bana adım kadar eminim. Ne kendine çok yüklen ne eşine çok zor bı donemden geçiyoruz gerçekten bugün ağlayarak emzirdim çocuğuMaşallahanlayışlı bir erkeğe denk gelmek her zaman mümkün olmuyor gerçekten, aslında benim eşimde anlayışlı ama bu bebek meselesinde o da cahil olduğu için hep annelerden destek istiyor bende aksine sadece ikimiz bir şeyler yapalım istiyorum. Şu dönemde anlayış gösteremiyrıö ben ve aksine sonsuz bi anlayış ve empati istyorım
33 günlük bebeğim. Evet nbl kullanıyorum, doktor 15. günde verdi. Ürünün üzerinde de yazıyor zaten günde 1 defa 6 damla. Ben sabah uyandığında ilk mamasına damlatıyorum 6 damla öyle veriyorum.Canım probiyotik ne kullaniyosun nbl mi nasıl kullaniyosn kaç aylık bebiş
Sağmayla bebeğin çektiği arasında en az 30-60 a kadar fark olur demişti danışmanBebişi emzirdim yatirdim tek göğsümden 40 cc süt geldi salak kaynanam diyoki gelmiyomu süt emzirdim çocuğu diyorum cahil insanlar başimi ağritti kime neyi anlatacaksın üzüldüm sonra az mi diye düşündürüyo insanı