2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Fotoğraf atarsan sevinirim canım

Bunun daha atak hastası var dişi var bilmem ne offf. Sevgisi bambaşka, refleks olarak gülmesine bile eriyorum ama uyku çok zorluyor artık geçen gece kucağımdayken uyu artık diye poposunu sıktım biraz psikolojik olarakta çok zorluyor

Kızlar bebişteki karın guruldaması gazdan dolayı mı oluyor?

Bende ya gündüz yine bi şekilde oyalıyoruz ama gece çok fena aniden gaz bastırıyor. Saat 5te uyandı hala kucağımda
Artık o emerken ben de uyuyakalıyorum ve bi kalkıyorum 1.5 2 saattir emiyor ya da bırakmış göğsümü öyle uyuyoruz bu bile iyi geliyor bana ama yok rutin oluşturma memede uyumaya alıştırmamam lazım diye strese giriyorum bu sefer de

Ya benim kızın hiç düzgün uzun bi uyku süreci olmadı ki şimdi nereye kısalacak buu

Alışmamalı evet benimki de uyukluyor benimde çok uykum geliyor ama çok korkuyorum Allah korusun memede uyku çok tehlikeli, oturur pozisyonda oluyorum ama korkuyorum

Valla bende napacağımı şaşırdım gece 5 te tutuyor. Saat 3 te sıcak su torbası koyuyorum ayaklarının altına ona rağmen . Gaz damlasını 3 te verdim yine. Yine de 5.30 da ıkınarak kalktı

Benimki de uykusunun arasında allah yardımcın olsun dedi allah razı olsun koca reis

Valla bende vicdan azabı duyuyorum uyu artık diye söylendikten sonra her şeyi çok bambaşka ama yoruluyorum o anki bitkinlik ile çıkıyor ağzımdan benimde

Göz muayenesinide pediatrib yapıyor demi canim
Ben kendi normal göz doktoruma gittim canım zaten ölçüm falan yapmıyorlar. Damla yapıyorlar göz bebek büyüyor bekliyorlarsa sonra cihazla göze bakıyor katarak var mı göz siniri ıvır zıvır bir sürü şeye . Doğuştan gelen birşey var mı diye. 3 aydan sonra takibe başla hafif nesneleri takip etmesi lazım dedi 4 aya kadar gözlerini şaşı yapabilir dedi. 6. Aya randevu verdi. O zaman ölçüm yapacak . Yıllardır kendi göz doktorum benim bu gözlük kullanıyorum ben. Boşuna ölçüme para verme Şuan ölçüm doğru çıkmaz yenidoğan için bu kontrol yeterli dedi. Çocuk doktorum da illa pediatri olmasına gerek yok demişti ama senin doktor ne dr bilmiyorum

Benimki gogsumde yatarak uyudu. Ben mumya gibi yatiyorum o ustumde. Sonra da kolumda yatti ben yine mumya oldum. Oyle oyle sabahi ettik.

Kendinizi boyle zihnen kopuk hissettiginiz oluyo mu? Ustumde bi durgunluk boyle bi anlamsizlik var. Sonsuz bir döngüdeyim hergun. Gozumu aciyorum ama öyle tadim olmuyo ki. Depresyondayim bence.

Alışmamalı evet benimki de uyukluyor benimde çok uykum geliyor ama çok korkuyorum Allah korusun memede uyku çok tehlikeli, oturur pozisyonda oluyorum ama korkuyorymn

Kızlar az önce bebeğim kucağımda uyuturken ağzından burnundan fışkırarak kustu yanında olmasam yatıyor olsa kesin bogulurdu Allah korusun. Baya kustu, yaşayan var mı? Bugün doktora gideceğiz soracağım zaten. Dün banyo yaptı üşütse böyle olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…