- 6 Temmuz 2022
- 463
- 155
- 26
Fotoğraf atarsan sevinirim canımOf okurken sinir geldi Allah sabır versin ama kendinizi çok tutuyorsunuz siz lohusasınız eşinize ne istiyorsanız ne hissediyorsanız çat çat söyleyin talepkar olmayanın kıymeti olmuyor bu devirde.
Kızlar benim bebeğim de 5 günlükten beridir hep sıvı ve bez dolusu yapıyordu. Günde 1-2 kez kaka yapıyor benimki. 7. Günde doktora gitmiştim alerjiden şüphelendi süt ürünleri yumurta vs diyet verdi. Şuan 42 günlüğüz. Doktor çok alerji değil intolerans gibi sanki 4/10 diyebilirim alerji düzeyine dedi. Yumurtayı sütü fırında olacsk şekilde uavaş yavaş açmaya çalışıyoruz şimdi. Ben de ishal olduğundan şüpheliydim doktorum eğer 3 ve üzeri (bazı kaynaklar 6 ve üzeri diyor) kaka çıkışı yoksa, bebeğin kilo alımı iyiyse, çişli bez sayısı 5 ve üzeri ise ishal değildir diyor. Kaynaklarda da böyle. Ben de baya araştırdım. Kaka resmi isteyenlerle fotoğraflaşabilirim
Bende uykuya hiç düşkün değildim eskiden çok geç yatar erkenden uyanırdım. Bir kaç saatlik uyku yeterdi ama dediğin gibi valla böyle idare etmek çok zor. Günlerdir başım ağrıyorEskiden ben asla aramazdım uykuyu ama bu çok başka bir uyku türü
Bende ya gündüz yine bi şekilde oyalıyoruz ama gece çok fena aniden gaz bastırıyor. Saat 5te uyandı hala kucağımdaVallahi bunu istiyorum ya. Akşam olunca stres bssıypr gece nasıl olacak diye
Bunun daha atak hastası var dişi var bilmem ne offf. Sevgisi bambaşka, refleks olarak gülmesine bile eriyorum ama uyku çok zorluyor artık geçen gece kucağımdayken uyu artık diye poposunu sıktım biraz psikolojik olarakta çok zorluyorBizim gaz sancısına gece kusması da eklendi uyumak istiyor memede . Boğazına kaçıyor sanırım öksürecekken komple kusuyor
Gerçekten biraz uyumak istiyorum eskiden 10 da yatardım bu saatte kalkar işe giderdim davul çalsa uyanmazdım . Şimdi gık demesine kalkıyorum çok yoruldum ama daha çok başındayız
Artık o emerken ben de uyuyakalıyorum ve bi kalkıyorum 1.5 2 saattir emiyor ya da bırakmış göğsümü öyle uyuyoruzBende ya gündüz yine bi şekilde oyalıyoruz ama gece çok fena aniden gaz bastırıyor. Saat 5te uyandı hala kucağımda
Ya benim kızın hiç düzgün uzun bi uyku süreci olmadı ki şimdi nereye kısalacak buuBen gündüz salonda yatağı var ona gece yatak odasında beşiğe yatırıyorım gece gündüzü anlasın diye. Büyüdükçe uyanık kalma süreleri artmıyor zaten sanki kendileri rutin belirliyorlar. Mesela emdi diyelim uyukluyor yada uyudu ben yatırıyırum hemen. Zaten uyuyacaksa uyuyor ama uyumayacaksa uyanıyor sohbet muhabbet istiyor. Attık öyle eskisi kadar çok uyumuyorlar bence . Ye iç uyu döngüsü yok arada uyanık kalmak istiyorlar yanş benim oğlan öyle. Mesela sabah 8/ 11 arası napayım uyumaz muhabbet istiyor . Alim üzeri de 6/9 arası muhabbet istiyor
Alışmamalı evet benimki de uyukluyor benimde çok uykum geliyor ama çok korkuyorum Allah korusun memede uyku çok tehlikeli, oturur pozisyonda oluyorum ama korkuyorumArtık o emerken ben de uyuyakalıyorum ve bi kalkıyorum 1.5 2 saattir emiyor ya da bırakmış göğsümü öyle uyuyoruzbu bile iyi geliyor bana ama yok rutin oluşturma memede uyumaya alıştırmamam lazım diye strese giriyorum bu sefer de
Ya bende ana kucağına koymak istiyorum minder koydum demiştin nasıl koyuyorsun minderi yavrum
Göz muayenesinide pediatrib yapıyor demi canimGöz muayenesi 1. Ay kalça 2. Ay dedi doktor bana. Kalça için normal çocuk doktorumdan randevu alırken belirt kalça muayensi de olacak diye dedi. Ekstra başka yerden randevu almadım ben
Valla bende napacağımı şaşırdım gece 5 te tutuyor. Saat 3 te sıcak su torbası koyuyorum ayaklarının altına ona rağmen . Gaz damlasını 3 te verdim yine. Yine de 5.30 da ıkınarak kalktı
Benimki de uykusunun arasında allah yardımcın olsun dediBen bu adamları anlamıyorum yaa çocuk sadece benim mi bunlar neyi oluyor tam olarak
Dün gece uyuduğum 5 6 saatlik uykuyla duruyorum bu saatte kadar çocuk 1 saat uyudu ben hiç uyumadım
az önce kıyamet koptu evde çocuk katıldı ağlamaktan benim sırtımdan ter aktı sakinleştiremedim acıdan kıvrandı çocuk adam uyanıpta noluyor yapacağım bişe var mı demedi yaa ölecem sinirden
Çocuğu uyuttum sinirden uykum kaçtı yemin ederim kız bi daha uyanırsa kovacam yataktan gitsin başka yerde uyusun gözüm görmezse daha az sinirimi bozar en azından
Emzirme yastığı kullanıyorum ben çok uykulu olduğumda en azindan elimden düşürme riskini ortadan kaldırıyor tavsiye ederimAlışmamalı evet benimki de uyukluyor benimde çok uykum geliyor ama çok korkuyorum Allah korusun memede uyku çok tehlikeli, oturur pozisyonda oluyorum ama korkuyorum
Valla bende vicdan azabı duyuyorum uyu artık diye söylendikten sonraBunun daha atak hastası var dişi var bilmem ne offf. Sevgisi bambaşka, refleks olarak gülmesine bile eriyorum ama uyku çok zorluyor artık geçen gece kucağımdayken uyu artık diye poposunu sıktım biraz psikolojik olarakta çok zorluyor
Sağol canım bende bir deneyeyim bunu . Belki gaz için rahatlar
Benimde uzun dediğim ortalama 1.5 saat 2 saat. Nasıl olduysa dün gece 4 saat uyudu ay ben resmen dinlenmişimYa benim kızın hiç düzgün uzun bi uyku süreci olmadı ki şimdi nereye kısalacak buu
Ben kendi normal göz doktoruma gittim canım zaten ölçüm falan yapmıyorlar. Damla yapıyorlar göz bebek büyüyor bekliyorlarsa sonra cihazla göze bakıyor katarak var mı göz siniri ıvır zıvır bir sürü şeye . Doğuştan gelen birşey var mı diye. 3 aydan sonra takibe başla hafif nesneleri takip etmesi lazım dedi 4 aya kadar gözlerini şaşı yapabilir dedi. 6. Aya randevu verdi. O zaman ölçüm yapacak . Yıllardır kendi göz doktorum benim bu gözlük kullanıyorum ben. Boşuna ölçüme para verme Şuan ölçüm doğru çıkmaz yenidoğan için bu kontrol yeterli dedi. Çocuk doktorum da illa pediatri olmasına gerek yok demişti ama senin doktor ne dr bilmiyorumGöz muayenesinide pediatrib yapıyor demi canim
Alışmamalı evet benimki de uyukluyor benimde çok uykum geliyor ama çok korkuyorum Allah korusun memede uyku çok tehlikeli, oturur pozisyonda oluyorum ama korkuyorymnArtık o emerken ben de uyuyakalıyorum ve bi kalkıyorum 1.5 2 saattir emiyor ya da bırakmış göğsümü öyle uyuyoruzbu bile iyi geliyor bana ama yok rutin oluşturma memede uyumaya alıştırmamam lazım diye strese giriyorum bu sefer de