2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Valla sinirden gülesim geliyor

Diğer meme küçük kalıyor mu benim şuan bi tanesi aşırıı acıdığı için hep sağ meme veriyorum sağ memem diğerinden daha büyük kötü duruyor
Benim de sağ daha büyük. Gözle görülür büyük fark var. Ne yapmak lazım acaba

Benim bebonun kusma sorunu var zaten paraya kiyip babybjorn anakucagi alicaktim almasam mi ki?
Ben babybjörn muadili mamma aldım. Çok memnunum. Bazen orada daha kolay yapıyor kakasını ya da gazını çıkarıyor. Kendiliğinden sallandığı için hem, hem de ben de çok kolay sallıyorum baya yardımcım oldu. Özellikle mutfakta falan iş yaparken koyuyorum yanıma büyük rahatlık.

Babybjörn'e o kadar para vereceğine muadillerine şans verebilirsin canım Ben keten kumaş olanı almıştım ama istersen sen pamuklu kumaş olanını falan alabilirsin. Kusmanın onunla pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ha şöyle olabilir: bebişin karnı çok doymuştur. Anakucağına koyunca da ıkınmıştır ve kusmuştur.

Ana kucağından kaynaklı demek için 3 4 kere denk gelmesi lazım

Ben bu adamları anlamıyorum yaa çocuk sadece benim mi bunlar neyi oluyor tam olarak
Dün gece uyuduğum 5 6 saatlik uykuyla duruyorum bu saatte kadar çocuk 1 saat uyudu ben hiç uyumadım
az önce kıyamet koptu evde çocuk katıldı ağlamaktan benim sırtımdan ter aktı sakinleştiremedim acıdan kıvrandı çocuk adam uyanıpta noluyor yapacağım bişe var mı demedi yaa ölecem sinirden
Çocuğu uyuttum sinirden uykum kaçtı yemin ederim kız bi daha uyanırsa kovacam yataktan gitsin başka yerde uyusun gözüm görmezse daha az sinirimi bozar en azından

Evet kullanıyorduk günlük 10 damla demişti. Ama gaz konusunda ne yaparsak yapalım hepsi bir yere kadar gibi

Baştan beri mi öyle canım yoksa normalde sorumluluk alır bugün mü böyle oldu

Baştan beri mi öyle canım yoksa normalde sorumluluk alır bugün mü böyle oldu
3 4 gündür böyle yoksa işten döner uyumadım dersem hemen alır elimden sen git uyu der ya da gece uyumadıysam emzir ver der alır gider çocuğu yemek yoksa yapar falan ama
Kızın bugünkü o ağlamasına kalkmaması bana dokundu çocuk ortalığı yıktı yaa adamın umurunda olmadı
Şimdi yine 1 saat uyudu ağlayarak uyandı özellikle onu rahatsız ederek kalktım banamısın demedi arkasını döndü
napim ben buna şimdi

Ya bende ana kucağına koymak istiyorum minder koydum demiştin nasıl koyuyorsun minderi yavrum

Ben bayrağı teslim ediyorum. Bebek uyudu. Sütümü sagdim. Bu saate kadar uyumadı uyumadım. İki saat sonra evden çıkacağım ilk kez duruşmaya gireceğim özledim heyecanlıyım . Sadece 2 saat olmayacağım ama aklım bebekte kalacak. 22 günlük bebis anne olmanın taze sorumlulukları. İş hayatı. Mecburiyetler. Eşimde askere gidiyor bugün. Çok şükür 1 aylık ama yine de onsuz kalmak heleki bu dönemde oldukça zor olacak. Büyük kazık oldu bana :)

Vallahi bunu istiyorum ya. Akşam olunca stres bssıypr gece nasıl olacak diye
Bizim gaz sancısına gece kusması da eklendi uyumak istiyor memede . Boğazına kaçıyor sanırım öksürecekken komple kusuyor
Eskiden ben asla aramazdım uykuyu ama bu çok başka bir uyku türü
Karnı tok altı temiz 3/4 saat uyusun istiyorum ya. Bende uyusam her şeye enerji bulucam uykusuzluk çok zor
Gerçekten biraz uyumak istiyorum eskiden 10 da yatardım bu saatte kalkar işe giderdim davul çalsa uyanmazdım . Şimdi gık demesine kalkıyorum çok yoruldum ama daha çok başındayız

Ben de ana kucağına hatta şuan koydum sallıyorum orada uyusun diye. Benimkinin de popo kısmı çökük ama yatar vaziyete geldiği için minder koymadım koymalı mıyım sizce
Benim ki de aynı Elele bin babyjörn muadilini almıştım . Gündüz bir iki kere koydum çok kaymıştı aşağıya doğru rahatsız hissetti bas bas bağırdı. Bilemedim birde minderle denicem canım ondan sordumm

Benimki değişik bir marka eşimin akrabası almanyadan almıştı tamamen yere paralel gibi düz oluyor hiç eğimli olmadığı için aşağı kayma durumu da yok ondan sordum canım ben de şöyle hatta

Eklentiler

• IMG_3030.jpeg
    140,8 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…