2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Kızlar bizim çocuk ishal mi emin olamıyoruz ablası da geçen hafta ishal olduğu için tedirgin olduk günde 6 sefer yapıyor sizinkiler kaç kere yapıyorlar anne sütü ve mama alıyor
Hatta bana özelden kaka resimlerini atar mısınz karşılaştırayım 41 günlük bebeğim

Muhtemelen çok emdi sindiremedi. Canm

Diğer meme küçük kalıyor mu benim şuan bi tanesi aşırıı acıdığı için hep sağ meme veriyorum sağ memem diğerinden daha büyük kötü duruyor

Of okurken sinir geldi Allah sabır versin ama kendinizi çok tutuyorsunuz siz lohusasınız eşinize ne istiyorsanız ne hissediyorsanız çat çat söyleyin talepkar olmayanın kıymeti olmuyor bu devirde.
Bizim böyle su ile yapıyor sanki kaka testi yaptık rota adenovirüs vs yok şükür ama hem fazla hem suyla yapıyor ishal mi değil mi anlamıyorum

Bizim kaka da öyle canım bende anlamıyorum ishal mi değil mi diye ama annem ishal dedi

Kızlar benim bebeğim de 5 günlükten beridir hep sıvı ve bez dolusu yapıyordu. Günde 1-2 kez kaka yapıyor benimki. 7. Günde doktora gitmiştim alerjiden şüphelendi süt ürünleri yumurta vs diyet verdi. Şuan 42 günlüğüz. Doktor çok alerji değil intolerans gibi sanki 4/10 diyebilirim alerji düzeyine dedi. Yumurtayı sütü fırında olacsk şekilde uavaş yavaş açmaya çalışıyoruz şimdi. Ben de ishal olduğundan şüpheliydim doktorum eğer 3 ve üzeri (bazı kaynaklar 6 ve üzeri diyor) kaka çıkışı yoksa, bebeğin kilo alımı iyiyse, çişli bez sayısı 5 ve üzeri ise ishal değildir diyor. Kaynaklarda da böyle. Ben de baya araştırdım. Kaka resmi isteyenlerle fotoğraflaşabilirim

Bizim son 5 gündür kaka sayısı gazla önceden1-2 olurdu ama bez dolusu şimdi 6 kez falan çişi dolduruyor 2 gece hariç yorgunluktan emzirememişim uyumuşuz ikimşzde ama gün içinde 5 i buluyor çişi
Valla foto atsan çok sevinirim bizim de 42 günlük oldu
Birde fışkırtarak yaptığı oluyor mu

Diğer meme küçük kalıyor mu benim şuan bi tanesi aşırıı acıdığı için hep sağ meme veriyorum sağ memem diğerinden daha büyük kötü duruyor
Canım blok emzirme yaptım örnek solu 6 sat içinde toplam 3 kere emdi ya 4. Ye komple sağ emzirip solu emzşrmedim dengeledim yoksa doktor göğsün hastalanır dedi benim de bi ara dediğin gibi dengesiz duruyordu

Canım benim oğlanın da bazen kakalı bez sayısı oluyor ama doktor bu ishal demek değil dedi bazen pırtlatırken bile kaçırıyor bazen bir kakayı üç beze yapıyor ishal olması için her yarım saatte bir saatte dolu dolu bez olması gerekiyor demişti

Evet gazla birlikte bazen gürültülü şekilde çıktığını hissediyorum. Dün kaka yapınca bekletmedim hemen açtım altını siliyordum silerken poposunu silince uyarıldı sanırım tekrar yapmaya başladı o ara gördüm kıvamı bildiğin akışkan hafif mukus da var. Foto atıyorum şimdi mesajdan canım

Canm bilmiyorum ki bizim bu ara biraz sağlık sorunlarımız oldu ablası 1 günlük ishal oldu bebek gripti antibiyotik kullanıyorduk vs üzerine bebeğim kaka döngüsü değişince ishal diye düşündük de doktor da hayır ishal değil demiyor ama ishalde demiyor
Tek bu konuda içimizi rahatlatan şey işte 3 kez kaka testi yaptık rota adenovirüs parazit vs testleri negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…