Gerçekten öyle sonsuz şükürler olsun Rabbime bize bu güzel nimeti tattırdığı içinnDuygularımıza tercüman olmuşsunNe kadar sukretsek az, zorluklara değil böylesine güzelliklere odaklanalim, tadını çıkaralım, sarılalım sevelim kucagimizdaki tatlı yavruları
Evet bak bizdede aynı durum bazen tam tutuyor uykuya dalıyor bazende defalarca atıyor yani o da ancak çene gücü yetmiyor, çenesi ağrıyor diye düşünüyorum. Bazen emziği düşürüyor ağzına verdiğimde öyle bir iştahla çekiyor ki '' ah yavrum aç demek kiYa bende emzik konusunda kafam karıştı. Veriyorum alıyor herşey çok güzel 10-15 dakika sonra atıyor ve bu seferde emziği bulmak için uyanıyor. Benim emzik vermekteki amacım uykuya dalmasi. Ama bunu bırak kaç kez ver düşür tekrarı yapınca daha çok hirslaniyor hiç durmuyor
Canım açıkçası bende 10. Gününden itibaren grce uyandırmadım ki uyanmıyordu uyanınca uyku sersemi emmek istemiyordu araştırdım bayağı ve çevreme de danıştım özellikle annelere, hiç kilo kaybı olmadı bizim kızçenin çok şükürKızlar dünkü yaşadığım krizden sonra gece babam ve annemin ya biz bu çocuğu neden uykusundan uyandırıyoruz biz size hiç öyle yapmadık demesiyle bi aydınlanma geldigece uyandırdığımda uykusunun en güzel yerinde bölüyormuş gibi hissediyordum dünden beri tamamen onun uyanmasını bekledim ve 13 saattir ikimiz de çok huzurluyuz istediğinde uyanıyo emziriyorum. Eğer kilo alım problemi sarılık gibi riskli durumlar yoksa böyle mi yapmak gerekir ya da bu olay her bebekte değişiyor sanırım
Aslında bişey söyliyim mi bemde bir çok şeye karşıyım ama cidden çok rahatlatıyor büyüklerin çoğu taktiğiAy naptı çok merak ettim. Bende hamileyken asla tıp dışı şey yapmıcam koca karı şeysi diyordum . Geçen bebeye zeytinyağı içirirken buldum kendimi
10 gün olmadan dikişlerim düştü, ve 10 gün kadar oturmakta zorlandım açıkçasıNormal doğum yapan arkadaşlar dikişleri iz kaç günlükken düştü ve dik oturabiliyor musunuz? Bide dikiş yeriniz kaşınıyor mu?
Bide güzel anneler bebeğiniz emerken memenizi cektiriyor mu? Bı kaç gündür oğlum öyle yapıyor bakıyorum süt mu yok diye ama var elle saginca baya geliyor neden yaptığını bilemiyorum
Benim 21 gün oldu bugün canım ama hala dikişler duruyor ama eskisi gibi belirgin değiller genede çok üstüne oturamiyorum ben hala ama ilk gunlerdeki gibide değilim valla senin ne güzel olmuş maşallah10 gün olmadan dikişlerim düştü, ve 10 gün kadar oturmakta zorlandım açıkçasıkaşınma olmuştu iyileşme belirtisi o zaten, 20 günden sonra nerdeyse dikişler yok denecek kadar gitti..
Meme çekmesi ani karın ağrısı ve birden gşren gaz sancısı diye düşünüyorum kızımda da bu durum var açıkçası devamlı olmuyor ama kakasını yapmadığı ve gazını çıkaramadığı zaman çok çekiyor göğüs ucumu
Canım bence o uyuken uyandırıp emzirme doğrusu buymuşKızlar ben emzirme süresini uygulamadan tutuyorum bebiside ona göre uyandiriyorum iki gecedir uykunun arasında uygulamada emzirme kaydediyorum bugün eşim saati gelince uyandırdı emzirdinmj dedi emzirdim dedim yattigim yerde emzirdim ama altını açmadım felan dedim uygulamaya baktı süre hala açık 25 dj olmuş dedi açık kalmış kapat felan dedim gerçekten uyandığımda farkettim ki öyle birşey yok iki gecedir bunu yapıyorum ya kafa iyice nanay aklım çıkıyor emzirdim sanıp emzirmiycem filan diyeşimdide 1 bucukda uyandık uyumuyoruz emiyor gözler gidiyor emzikle uyuyor emzik düştüğü an uyanıyor 1 saati emzikle bu şekilde geçirdik olmadı emzirdim olmadı ne istiyor anlamıyorum ya
Benimki çok heyecanlı oluyor emeceği zaman kafayı sallıyor falanEki Görüntüle 3516905
Böyle aşama aşama tutturmaya çalış canım. Göğsünü tut baş ve işaret parmağınla elinle sıkıştır. Bebek ağzını açınca göğüs ucunu üst damağında yakın ver. Tam kavramasını sağlamalısın. Eğer yanında biri varsa bebeğin kafasını göğsüne yaklaşırsın arkadan hafif ittirerek. Çünkü istedikleri gibi alamayınca kafalarını geri atıyorlar
45 günlük oldum ben hala düzene girdiğini düşşnmüyorum açıkçasıKızlar sezeryan doğum sonrası bağırsaklarıniz düzene girdimi? Ben 4. Haftadayim hala kabızlık yaşıyorum iki üç günde bir kere anca cikabiliyorim tuvalete
Al bendende o kadar millet nasıl uyutuyor şu emzikle anlamadımEmzikle dalıyor ama emzik düşünce tekrar uyanıyor
Her bebek tutmuyormuş emzik ben faydasını gördüm uykuya dalma aşamasında agzindan çıkartıyor :)Ya bende vercem inslh tutar yoksa zor gercekden emziksiz uyumuyor surekli araniyor ac gibi
Bizim de aynı ıkınıp bağırıyor2 3 gündür bi adet çıkardı gün içinde hiç kaka yapmıyor bu saatlerde de sancı başlıyor 3 4 saat uğraşıyor yavrum sonra da taşıracak kadar yapıyor tek seferde
Bunu nasıl düzeltirim ben yaa önceden azar azar yapıyordu gün içinde şimdi toplu yapıyor o da sıkıntı oluyor haliyle
Az dikişim vardı içeride 1 tane dışarıda 2 yada 3 taneydi aslında canım ondan dolayı da çabuk düşmüş olabilir ama ağrı konusunda çektim bayağı 44 günlüğüz Halâ ağrısını hissederim az da olsa zorlayınca.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşaAllahBenim 21 gün oldu bugün canım ama hala dikişler duruyor ama eskisi gibi belirgin değiller genede çok üstüne oturamiyorum ben hala ama ilk gunlerdeki gibide değilim valla senin ne güzel olmuş maşallah
Ya gazını falan çıkartıyor ben sırtını falan ovunca ama bı kaç sefer öyle yaptı dediğinden mi acaba yoksa o yaptığında uykusuz kalmıştı ondan mı bilemedim ama arada hala çektiriyor ya da süt çok mu geliyorda yapıyorlar ay ne çok neden var ya
Gözler aha bu emojideki gibi aynıHiç durmuyor