2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ya bana da haber verir misin? Emzik bebeğinin emmesini etkiledi mi diye. Ben de çok zorlanıyorum ama direnmeye çalışıyorum
2 cocugumda da emzik kullandım emmelerinde hiç sıkıntı olmadı cok sükür. Emzik bineron gibi diilki akan bir sey yok boş boş cekiyor neden meme reddi olsun aksine emme refleksini kuvvetlendirir diye düşünüyorum küçük bebeklerde. Simdi oglumda demiyorum daha almadı ama biraz ugrasıcam 14 günlüğüz. Uykuları pek iyi diil hem sancılanıyor hem sürekli emmek istiyor Emzikle bir nebze rahatlarız belki

Ya gecen de bana yardıma gelen abla bebekler ilk 40 gün hep uyur senin cocuk hiç uyumuyor dogrudürüst diyor. Kadını cok severim o da beni sever de sinir oldum. Yani ben de görüyorum uyumuyor ama karnı agrıyor cocugun ıkınıp pıkınıyor sürekli uykusunda her cocuk bir değil ki. Fikirlerini kendilerine saklasa insanlar olmuyor sanki

Meme başı şaşkınlığı diye bir durum var. Genelde kavramayı etkiliyor diye biliyorum. Tabi ki emzik meme reddi yapmaz emzikten süt gelmiyor Sonuçta. Ama biz biberon da kullandığımız için ben de çekiniyorum açıkçası. İyice karışacak aklı diye. Bazen memeyi bile tam tutmuyor. Biberona alıştığı için

Canım benimde 2 tane dikisim var ama anlamadım tabi eskiye oranla daha rahatım
Sen baya buyutmussun ya maşallah ve hala dikişlerin varsa demekki ipten olabilir şükür gene ikimizin de az dikişi varmış ya
Çekme konusunda mesela bu hafta eşim gece çalışıyor kv var ama o uyuyor bende bebekle ilgilendim tüm gece hele 7den beri uyumadı gezerek emzirme bile yaptım gene çekmeye başladı ilk emiyor böyle doyuyor mu napıyor sonra çektirmeye başlıyor sonra hirslanip ağlıyor ne yaptıysam almadı artık beşikte salladım kucakta salladım gazını çıkardım falan böyle biraz yordum onu sonra memeyi verdim poposuna hafif vura vura uyuttum valla onu uyuturken artık bende uyuyacaktim tek başına olmak çok zormuş ve daha 5 gece tekim eşim vardiyalı çalıştığından benim durum çok zor oluyor ya

Ya işte herkes kendi cocugunu iyi tanır. Biraz bebegine göre de sekilleniyor böyle seyler benimkilerin emmeleri cok iyiydi işe gittiğim için biberondan da alıyorlardı memeden de ama uykuları berbattı o yüzden emzik denemek zorundaydım. cocugun duruma göre denemek lazım sanırım ufak ufak.

Kizlar gunaydin sizler hangi mamayi kullaniyorsunuz mama kullananlar ya benim bebis kakasini yapamiyor gunde 1 defa yapiyordu zorla dunden beri hic yapmadi doktorlar normal karsiliyor ama cocuk rahatsiz oluyor acaba mamadan mi oluyor hipp organik combiotic kullaniyorum fikri olan bilgisi olan varsa bilgilendirsin canlar bebisim kivrandikca uzuluyorum ya

Aptamil kullanıyorum 4. Gün kaka yapmadı. 42 günlük oldu. Bence bu durum normal. Hepimizin gündemi aynı

Aptamil kullanıyorum 4. Gün kaka yapmadı. 42 günlük oldu. Bence bu durum normal. Hepimizin gündemi aynı
18 gunluk bebim bebe yapamiyor ilk 1 hafta felan cok iyiydi sonra gunde 1 yapiyordu hadi dedik hic yapmamasindan iyidir ama suna hic yapmiyor yavrum eşimle bir birimize yolluyoruz ama bebisde kaldi eşimdir anan kabjz olsun oglum sen olma ben diyorum baban olsun senin yerine oglum ama yok yapsaydi kuzum rahatliycak ya o ikindikca kivrandikca uzuluyorum seninki suan nasil cnm 4 gunun sonunda yapdi sanirim ama gunde kac defa duzene girdimi tekrar

Yok yapmadı hala beklemedeyim. Perşembe günü kontrolümüz var o zamana kadar yapar inşallah. Yapmazsa doktora sorarız.

Canm bebeğin ne kadarlık bizde hipp kullanıyoruz ilk zamanlar bizmkide yapamıyordu ıkıniyordu yada kabiz olarak yapıyordu hatta acile bile götürmüşlugumuz var büyüdükçe normale giriyor şimdi 2 aylık oldu hergun normal yapiyor

Diyet işe yaramıyor dedin yaa mesela kuzenim belirli yediği şeyleri kesti sırayla süt içerikli olan şeylere karşı çıkmıştı alerjisi
Evet canım biz de şuan o süreçteyiz bu hafta yumurtayı açmıştık biraz fazla gaz ve huzursuzluk hissettim tekrar bi ara verdik bakalım böyle böyle gideceğiz
Anladım canım peki kakasındaki o sıvı kıvamda hiç iyileşme oldu mu? Benimki günde 1 bazen 2 kez bez dolusu sıvı kaka yapıyor sanki hepsini biriktirip bir anda yapıyor gibi

Kızlar ana kucağı kullanıyor musunuz ? Ben anakucağında uyutuyorum gündüzleri bazen ama alıp da koltuğa ya da yatağına koyunca uyanıyor. Onun çukur yapısı gazlarına iyi geliyor heralde. Ama uzun süreli uyutmak tehlikeli diyorlar o yüzden bırakayım uyusun diye cesaret edemiyorum.

Bir de bebeğiniz sosyal gülücüklere, aa oo uu seslerine başladı mı? Benimki 39 günlük oldu ama sadece gazı olduğundan dolayı gülümseme hareketi yapıyor. Bu influencerların bebekleri siyah beyaz kartlara da bakıyor aguluyor da sinirim bozuldu benimki hiç aldırış etmiyor valla ya uyanıkken zaten hep gaz sancısı derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…