Benim tam da bu günlerde bulantım tavan yaptı. İlaçlar bile fayda etmedi. Tansiyonum düştü, baş donmeleri başladı.. Leyla gibi dolaştım. Şimdi 10+3 daha iyiyim. Sabret ins geçecek.
Annem der ki orası kapalı bi kutu. İçerde ne oluyor bi Allah bilir.
Gerçekten onca teknolojiye rağmen, herseye vakıf olunamıyor.
Yalnız bu süreçte Dr lar da bizi ayrı yıpratıyor.
Ben hamileyim. Benden epey büyük iki çocuğu olan bi kuzenim var. Beni ziyarete geliyor. Yemek getiriyor. Sonracığıma sık sık arıyor. Çok ilgilenmiştir benimle sagolsun. Kızım doğdu. Ziyarete geldi bi gün. Temmuzda doğum yapmışım. Hava öyle sıcak. Kuzenim de çarsaflı. Kız açsana yüzünü gözünü, çıkar giysini rahat otur dedim.
Bi açtı çarşafını, kocaman bi göbek. 8 aylık hamile.

Ne bi Dr a gitmiş. Ne bi test tahlil. Son ay bi Dr a gitti. Bi de doğuma. Gördüğüm en deli çılgın hareketti.
Diğer çocuklarında her türlü hastane doktor takibi yapılmış. Ama bunda çocuklarım büyüdü. Yaşım ilerlerdi diye kendince bi ruh haline bürünmüş. Gizlemiş herkesten yaşı da olsun olsun 37-38.
Çok uzattım. Bazen çok bilgi, bilgi kirliliği yapıyor. Hepsi doğru olmadığından. Hamilelik de gerçekten çok hassas bi süreç. Yine Rabbim nasıl bi güç veriyorsa, halimiz olmasa da sağlam duruyoruz
Önceki kayıpların içim üzgünüm. Basın sağolsun.
Benim de bazen daha iyi bazen daha kötü.
Sen kötü tecrübenden dolayı bu şekilde hassasiyet gösteriyorsun. Ama kendini dinlemek iyi bi şey değil. Eğer zaten kalbi durduysa, duracaksa bizim elimizden bi şey gelmez. Allah’a emanetiz. Ya Mübdi ismi şerifini zikret. Tevekkül et. İnsallah yarın güzel haberlerle gönlün ferahlayacak
Y
YagmurrTanem
her namazdan sonra sana dua ediyorum. Allahım sen Yağmur taneme (ismini de bilmediğimden böyle söyleyince bi hoş oluyor ama) gönder korktuklarından emin eyle diye.