• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızlar merhabalar🌞
Burnum hamilelik öncesi de çok hassastı şuan zirde k9 gibiyim... 🥺🥺
Yeni doğum yapan bir arkadaşım mentollü merhem önerdi hem baş ağrılarına iyi geliyor hem de gün içinde rahatsız olabileceğin kokular konusunda bastırıcı oluyor dedi.
Aldım kullanmaya başladım iyi denecek bir oranda rahatlatıyor.

Zorlananlar için "akmasa da damlar" bir öneri🌸

Kizlar selam Dr kontrolünden çıktım kesem ilerde bebek geç döllenme falan değilmiş on haftalık değil oniki haftalikmis ölçümlerde sıkıntı çıktı ense kalınlığında ve bazı ölçümlerde sıkıntı var dedi 🥺 ancak kendime gelip yazabildim buraya yarın baska bir hastaneye yönlendirdi ya sıvı ya oaarca alacaklar yada takip edeilecek dedi fetal DNA yi sordum seni. Durumunda buna gerek kalmadı dedi başakşehir şehir hastanesinden bir arkadaşını aradı oda bugün hastanede değilmiş yarın ordaymis yarın da işten izin aldım yarın oraya gideceğiz perinatoloji bölümüne moralim kötü hayırlısıni diliyorum o kadar hareketliydiki kalp atışıni falan tekrar duyduk düşündükçe kötü oluyorum ki 😭 benim gördüğümü orasida görürse sonlandırmak gerekir dedi
Canım bu haftada bunu ön görmek mümkünmü daha çok küçük bebiş lütfen sakın stres yapma ve yarın doktora git anladığım kadarıyla Başakşehir çam sakuraya yönlendirmiş o hastanede herşey son teknoloji ve çok detaylı bakılıyor lütfen yarını bekle belki yarın doktor farklı birşey diyecek dualarımız seninle

Benim doktorum da direk fetal dna yaptırmamı önerdi hem daha önceki geçmişimden dolayı hemde yaştan dolayı öyle istedi. Bende zaten düşünüyordum 10+2 de verdim kanımı ben geçen cumartesi 8/9 günde çıkacak dediler. 14 bin tl tuttu
Hangi firmaya yaptırdınız? Yasak mı isim vermek bilmiyorum yasaksa özelden de yazabilirsiniz.

Benim tam da bu günlerde bulantım tavan yaptı. İlaçlar bile fayda etmedi. Tansiyonum düştü, baş donmeleri başladı.. Leyla gibi dolaştım. Şimdi 10+3 daha iyiyim. Sabret ins geçecek. 🤲🏼

Annem der ki orası kapalı bi kutu. İçerde ne oluyor bi Allah bilir.💙

Gerçekten onca teknolojiye rağmen, herseye vakıf olunamıyor.
Yalnız bu süreçte Dr lar da bizi ayrı yıpratıyor. :bicak:

Ben hamileyim. Benden epey büyük iki çocuğu olan bi kuzenim var. Beni ziyarete geliyor. Yemek getiriyor. Sonracığıma sık sık arıyor. Çok ilgilenmiştir benimle sagolsun. Kızım doğdu. Ziyarete geldi bi gün. Temmuzda doğum yapmışım. Hava öyle sıcak. Kuzenim de çarsaflı. Kız açsana yüzünü gözünü, çıkar giysini rahat otur dedim.

Bi açtı çarşafını, kocaman bi göbek. 8 aylık hamile. :KK45: Ne bi Dr a gitmiş. Ne bi test tahlil. Son ay bi Dr a gitti. Bi de doğuma. Gördüğüm en deli çılgın hareketti. 😄

Diğer çocuklarında her türlü hastane doktor takibi yapılmış. Ama bunda çocuklarım büyüdü. Yaşım ilerlerdi diye kendince bi ruh haline bürünmüş. Gizlemiş herkesten yaşı da olsun olsun 37-38.

Çok uzattım. Bazen çok bilgi, bilgi kirliliği yapıyor. Hepsi doğru olmadığından. Hamilelik de gerçekten çok hassas bi süreç. Yine Rabbim nasıl bi güç veriyorsa, halimiz olmasa da sağlam duruyoruz 💙

Önceki kayıpların içim üzgünüm. Basın sağolsun.😔

Benim de bazen daha iyi bazen daha kötü.
Sen kötü tecrübenden dolayı bu şekilde hassasiyet gösteriyorsun. Ama kendini dinlemek iyi bi şey değil. Eğer zaten kalbi durduysa, duracaksa bizim elimizden bi şey gelmez. Allah’a emanetiz. Ya Mübdi ismi şerifini zikret. Tevekkül et. İnsallah yarın güzel haberlerle gönlün ferahlayacak 💙

Y YagmurrTanem her namazdan sonra sana dua ediyorum. Allahım sen Yağmur taneme (ismini de bilmediğimden böyle söyleyince bi hoş oluyor ama) gönder korktuklarından emin eyle diye. 💙
Sağol canım Allah razı olsun
Hepinizden Allah razı olsun yarın hayırlı haberlerle gelirim inşaallah

Kızlar iyi geceler bugün ilişki sonrası bir kaç saat sonra serçe parmak kadar kan gördüm bir önceki haftalarda da görmüştüm ama rastgele saatlerde olmustu, psikolojik olarak kötü hissediyorum ne yapmam gerekiyor bebeği henüz görmedik 5+5 günlük 😔

Kızlar iyi geceler bugün ilişki sonrası bir kaç saat sonra serçe parmak kadar kan gördüm bir önceki haftalarda da görmüştüm ama rastgele saatlerde olmustu, psikolojik olarak kötü hissediyorum ne yapmam gerekiyor bebeği henüz görmedik 5+5 günlük 😔
Eğer ilişkiden sonra olduysa risk geçene kadar uzak durmakta fayda var. Progestan kullanıyor musun ? Yarın doktoruna ulasabiliyorsan durumu söylersin. Belki sana ilaç verir. Sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama dikkat etmelisin. İlişki yasak der büyük ihtimal. Ve genel olarak istirahat halinde olmalısın. Risk geçene kadar tabi ki. Bazıları 12 den sonra ayağa kalkıyor. Bazıları bütün gebelik boyunca yatıyor. Duruma göre hareket edersin.

Kizlar selam Dr kontrolünden çıktım kesem ilerde bebek geç döllenme falan değilmiş on haftalık değil oniki haftalikmis ölçümlerde sıkıntı çıktı ense kalınlığında ve bazı ölçümlerde sıkıntı var dedi 🥺 ancak kendime gelip yazabildim buraya yarın baska bir hastaneye yönlendirdi ya sıvı ya oaarca alacaklar yada takip edeilecek dedi fetal DNA yi sordum seni. Durumunda buna gerek kalmadı dedi başakşehir şehir hastanesinden bir arkadaşını aradı oda bugün hastanede değilmiş yarın ordaymis yarın da işten izin aldım yarın oraya gideceğiz perinatoloji bölümüne moralim kötü hayırlısıni diliyorum o kadar hareketliydiki kalp atışıni falan tekrar duyduk düşündükçe kötü oluyorum ki 😭 benim gördüğümü orasida görürse sonlandırmak gerekir dedi
Yaa Allah aşkına bu drlarin anneleri korkutmaktan başka bildiği bişey yok 12 haftalık bebeğin hiçbir testini yapmadan nasıl ongormus olabilir aynisi kuzenime de oldu kızın hamileliği zehir olmuştu sapaglam bı evladı oldu soylenenlerin hiçbirine takılma yarında git yine olumsuz konusurlarsa doğru dürüst Dr bulana kadar drunu degistirmeni öneririm canım hiç canını sıkma bebeği almak vs bunlar bı drun diyebilecegi şeyler değil çocuğun çok sağlıklı bundan emin ol yeter

Kızlar, benim gebelik belirtilerim çok azaldı ya, midemde şişlik mide bulantısı azaldı, karnimda ki sertlik gitti, iki haftadır kontrole gitmiyordum, öncesinde de iki kaybim var ikisini de 8-9 hafta arasında kaybettim, şimdi bebek duruyorsa 9+2 olmam lazım. Ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, hafif bel ağrım var ama internette okuduğum kadarı ile bebeğin kalbi durunca da oluyormuş, adet öncesi bel ağrısına benziyor. Kontrol günüm yarın. Sabah nasıl gideceğim doktora bilmiyorum, korkuyorum 😔
tatlım iki kaybın varmış rabbim inşallah bu hamileliğinde sorunsuz ilerler belirtileri çok kafana takma bu arada kayıpları olan kişilerde kan sulandırıcı kullandırıyorlar kan sulandırıcı kullanıyormusun

Hayırlı günler anneler dün denkonteolum vardı herşey yolunda şükür ama gebelik şekerim çıktı ve de acil endokrine gitmen lazım belki insülin başlatır dedi ama endokrn heryerde yok maalesef İstanbul Anadolu yakasındayım devlette zaten sıra bulamıyorsunuz hemen özellerdede sadece üç hastanede bulabildim Hisar medipol ve medicana ama burdada muayene üçretleri 4000 5000 yani daha makul bişi olsaydı daha iyi olacaktı sonuçta ayda bir gitmem gerekicek bir bilgisi yada başına gelen varmı ne yapmam lazım

Kızlar, benim gebelik belirtilerim çok azaldı ya, midemde şişlik mide bulantısı azaldı, karnimda ki sertlik gitti, iki haftadır kontrole gitmiyordum, öncesinde de iki kaybim var ikisini de 8-9 hafta arasında kaybettim, şimdi bebek duruyorsa 9+2 olmam lazım. Ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, hafif bel ağrım var ama internette okuduğum kadarı ile bebeğin kalbi durunca da oluyormuş, adet öncesi bel ağrısına benziyor. Kontrol günüm yarın. Sabah nasıl gideceğim doktora bilmiyorum, korkuyorum 😔
Canıım benimde 2 kaybım var seni çok iyi anlıyorum ay kasığım ağrıyor diyip acile gidip kalp atışı dinlemişliğim var hatta geçen hafta seninle aynıyız hafta olarak bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun bilmiyorum ama daha salı günü gittim kontrole herşey yolunda demişti ama ertesi gün bile ben sanki belirtim azalıyor gibi hissetmiştim mesajını okuyunca endişelerini derinden hissettim aklım sende dualarım seninle bebeğinde seninledir haber ver mutlaka bizlere 🙏

Canıım benimde 2 kaybım var seni çok iyi anlıyorum ay kasığım ağrıyor diyip acile gidip kalp atışı dinlemişliğim var hatta geçen hafta seninle aynıyız hafta olarak bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun bilmiyorum ama daha salı günü gittim kontrole herşey yolunda demişti ama ertesi gün bile ben sanki belirtim azalıyor gibi hissetmiştim mesajını okuyunca endişelerini derinden hissettim aklım sende dualarım seninle bebeğinde seninledir haber ver mutlaka bizlere 🙏
tatlım iki kaybın varmış rabbim inşallah bu hamileliğinde sorunsuz ilerler belirtileri çok kafana takma bu arada kayıpları olan kişilerde kan sulandırıcı kullandırıyorlar kan sulandırıcı kullanıyormusun
Merhaba kızlar, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, şimdilik herşey yolundaymis ama dikkatli olmam gerekiyormuş doktor öyle soyledi progestan da verdi, Rabbim hepimize umdumuzun olduğu anda da olmadigi anda da müjdeler versin 🤲🏼 herşey Allahtan herşey olabilir ama hiç cocugum olmadıgi için ister istemez endişeleniyorum. Rabbim okuyan herkese sağlıklı evlat nasip etsin.

Merhaba kızlar, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, şimdilik herşey yolundaymis ama dikkatli olmam gerekiyormuş doktor öyle soyledi progestan da verdi, Rabbim hepimize umdumuzun olduğu anda da olmadigi anda da müjdeler versin 🤲🏼 herşey Allahtan herşey olabilir ama hiç cocugum olmadıgi için ister istemez endişeleniyorum. Rabbim okuyan herkese sağlıklı evlat nasip etsin.
canııım çok sevindiiimm vallahi ya çok şükür demek ki belirti bir kıstas olmamalı bizim için. Progesteron neden verdi kanama alanı falan mı varmış. Bide senin dediğin hafta ile uyumlu çıktı mı

Eğer ilişkiden sonra olduysa risk geçene kadar uzak durmakta fayda var. Progestan kullanıyor musun ? Yarın doktoruna ulasabiliyorsan durumu söylersin. Belki sana ilaç verir. Sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama dikkat etmelisin. İlişki yasak der büyük ihtimal. Ve genel olarak istirahat halinde olmalısın. Risk geçene kadar tabi ki. Bazıları 12 den sonra ayağa kalkıyor. Bazıları bütün gebelik boyunca yatıyor. Duruma göre hareket edersin.
Progestan kullanmıyorum bugün bel ağrım var acile gideceğim

canııım çok sevindiiimm vallahi ya çok şükür demek ki belirti bir kıstas olmamalı bizim için. Progesteron neden verdi kanama alanı falan mı varmış. Bide senin dediğin hafta ile uyumlu çıktı mı
Canım benim düşük tehlikem hep vardı zaten, progesteron kullanmıştım tekrar yazdı, demek ki yine var. Hayırlısı artık. haftasını sormadım heyecanliydim pek birşey aklıma gelmedi sormak. 😟

Canım benim düşük tehlikem hep vardı zaten, progesteron kullanmıştım tekrar yazdı, demek ki yine var. Hayırlısı artık. haftasını sormadım heyecanliydim pek birşey aklıma gelmedi sormak. 😟
Anladım canım benim şuan iyiymiş önemli olan bu Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin 🙏

Hayırlı günler anneler dün denkonteolum vardı herşey yolunda şükür ama gebelik şekerim çıktı ve de acil endokrine gitmen lazım belki insülin başlatır dedi ama endokrn heryerde yok maalesef İstanbul Anadolu yakasındayım devlette zaten sıra bulamıyorsunuz hemen özellerdede sadece üç hastanede bulabildim Hisar medipol ve medicana ama burdada muayene üçretleri 4000 5000 yani daha makul bişi olsaydı daha iyi olacaktı sonuçta ayda bir gitmem gerekicek bir bilgisi yada başına gelen varmı ne yapmam lazım
Geçmiş olsun.

Gebelik şekeri teşhisi nasıl kondu ?
Normalde 24-25. Haftalarda şeker yüklemesi yapılır. Onda belli olur biliyorum ama.. 🤔

Şimdi acil bi durum varsa tabi özele git ancak uzun vadede takip ve kontrol gerektiren bi durum old için ben olsam kesinlikle devlete giderim. Bir de devamlı test tahlil isteyecekler rutin. Özelde bu testlerden iyi insan yoluyorlar 😡

Endokrin ileri seviye old için, önce dahiliyeden randevu alman gerek. O sana kayıt açacak. Endokrine öyle gidebilirsin.

Anadolu yakasında nereye yakınsın bilmiyorum. Ama Göztepe Süleyman Yalçın şehir hastanesi ve Kartal Lütfi Kırdar şehir hastanesi kompleks hastaneler. Her bölüm var. Bulduğun ilk dahiliye randevusunu kap git derim. Gebelik durumun old için sana öncelik bile verilebilir. Durum acil diyorsun.

Back
X